Женени от пръв поглед - 5

• 58 611
  • 752
  •   1
Отговори
# 465
Георги е помислил какво ще се хареса на Гергана. Тя е помислила как чрез подаръка си да му каже какво Тя иска

+ 1

Той последно прави ли се за пред камерите или не  newsm78

# 466
  • Плевен
Танаску не учеше ли вишу? newsm78
Да,ама как срича милото  Joy

Стига де, човека има говорен дефект. Нали е заеквал като малък и сега като се притесни и пак се получава така.

# 467
Тежести, не се сърди, човече! и рецепти за пилешко за Св. Валентин. Яката работа, както казва Георги. Simple Smile Харесвам ги като двойка, провокират. Жалко, ако са се разделили.

# 468
Как фитнес простотия? Джаджи за китките й подари.

# 469
Танаску не учеше ли вишу? newsm78
Да,ама как срича милото  Joy
Може да не й разчита правописа, и на мен ми се е случвало да сричам при такива обстоятелства

# 470
  • ❌❌❌
А, вярно! Аз забравих, че е заеквал като малък. Това определено оказва голямо влияние, имам такъв познат. Peace

# 471
  • Тра-ла-ла
Георги е помислил какво ще се хареса на Гергана. Тя е помислила как чрез подаръка си да му каже какво ТЯ иска.
Ох, много са ми пресилени АА. Антония позабравила сватбения ден... който е бил преди 1 седмица!  Rolling Eyes
Георги е помислил аналитично и практично в стил "с кой подарък най-малко ще се издъня". Гергана се опитва да му намеква тънко някакви неща, които той няма смелост и очи да види в себе си. А очевидно и Георги няма никакво за хумор, каквото се опитва да покаже във ФБ. Отделно, че сам си призна, че и други хора го мислят за сухар и подаръците не го изненадват

# 472
Еее, много грубо от страна на Гергана, направо гадно ми стана. Rolling Eyes
Какво е направила? Че гледах " Мастър шеф". Blush

Подари му Не се сърди, човече и готварска книга, а той ѝ подари някаква фитнес простотия, която тя страшно хареса
  bouquet

# 473
E определено АА гледат много филми,и само повтарят клишета и става много изкуствено
А ГГ мисля,че изобщо не се понасят,само си мерят егото и не могат  поне приятелски разговор да водят
А СС настина се стараят да се опознаят и харесат

# 474
  • София
Голяма боза тая вечер.
Много е досадно когато няма какво да се покаже и някакви баналности да се разтягат и разчепкват до безпаметност. От всичко което се е случило с трите двойки е трябвало да направят по един двучасов епиод с по-същественото за всяка една двойка и готово.
Ама нали продуцентите са имали други планове и сега драгия зрител си го отнася. #Crazy

# 475
Това със сърчицата и балоните 100 % е идея на екипа.

# 476
Момичета,
Колко време е бил меденият месец? Струваше ми се, че са от поне 2 седмици заедно, а пък то - сватба, меден месец, гостувания по домовете, премествания, та ето и Свети Валентин. Всичко за 7 дена. Явно нещата стават много бързо.

Иначе като нова в темата:
Фенка съм на СС, най-естествени и симпатични са ми. Чудя се защо не са си открили половинки и без предаването, изглеждат хора, които нямат проблем с общуването и любовния живот въобще.
Мнението ми за другите две двойки е много противоречиво - хем ми харесват, хем са ми странни и безинтересни.

# 477
Джулая, той нямаше да се издъни и с едно бижу, например. Но я "уцели право в 10-ката" Simple Smile

Гергана иска просто да му покаже какво не харесва в него чрез подаръци, защото няма как да му го каже по по-смел начин, т.е. право в очите. Св. Валентин ли е моментът? Идеален момент да скапеш някого и да го унижиш!

Тя изобщо не знае какво иска!

# 478
Оф,тия двамата са толкова дразнещи ГГ. Яжте, пийте и толкова, какво има да чепкате?

# 479
Какво ново...

А+А са по-лигави от всякога, успех им желая, де. За Атанас ме е грижа, каката да се оправя.

С+С са някакви сладки, много ми е симпатична Светлана, погрешно я прецених в началото. Той пък ме дразни като типаж, но очевидно се разбират, какво по-хубаво от това...

Г+Г - очакван фарс. Гошо хитрее, а Гергана се дъни жестоко в обуването си с него. И какви са тези "символични" подаръци и набиване на канче от нейна страна? Момичето никога няма да е на неговото ниво, контрастът е съкрушителен. Просто е смешна отстрани, включително с опитите си за разсъждения.

А Гергана наистина е циганка. Чак днес го установих със стопроцентова категоричност, може би защото носи съвсем малко грим. Защитниците на правата на Гергана да не ме убиват с камъни, защото това е просто констатация - циганка е.

Общи условия

Активация на акаунт