Женени от пръв поглед - 5

• 58 923
  • 752
  •   1
Отговори
# 75
Добре че сте вие...то предаването стана отвратно.
А-тата направо са ми нетърпими, ама Наско ми е като дрогиран - завалян говор, сълзи и сополи....Хубаво, има добра душа, но не мога да го изтърпя и секунда.
С-тата са свежи, но момъкът ми напомня на селския тузар - аз имам, искам и ще си развявам байряка насам-натам. Светлето ме отблусква визуално, иначе е най-готиният участник във формата.
Г-тата - този ми е непоносим мухльо, Герито по-бива...ама и тя е една...
И да кажа нещо по-позитивно - надявам се скоро да е финалът, че нямам нерви...
Уф, пак трябва да спомена водещата - абе това някаква детска учителка ли е, какво е - многооо нелицеприятна особа. То участниците няма как да ги разкарат, ми поне от нея да ни спасят...

Водещата  Joy Joy Joy

Още от първия формат на ББ не я понасям. Даже и като водеща в "Аз обичам България" трудно я изтрайвах

# 76
  • София
Да се запиша и благодаря за темата   bouquet

Аз пък се издразних Гергана като се направи на интересна-аз тия чехли дето 100 човека са ги слагали няма да ги обуя...  Crazy Не одобрявам,че не е купил ей там едни нови пантофи да й покаже,че е гостоприемен и я посреща с желание,ама може и да не е имал време.Да си е донесла тя чехлите от вкъщи,но пък и тя си е права.На мен не ми пречи да обуя чехли,но да не са някакви оръфани  Mr. Green ,а тези не бяха зле  Thinking

Аз пък си мисля, че тя можеше да си донесе чехли. Няма ли си? Wink

# 77

Аз пък се издразних Гергана като се направи на интересна-аз тия чехли дето 100 човека са ги слагали няма да ги обуя...  Crazy  Thinking
Изобщо не ме подразни, и аз не бих обула някакви "оборотни' чехли за гости, дето наистина не се знае кой преди мен ги е обувал.  И също съм на мнение, че щом чака булка в дома си, би трябвало да купи нови. Като не се сетил, да си стои с гуменките. Изобщо в темата, а и  във форума много се е писало по темата събуването на гостите, макар, че тук случая е друг - Гергана сама пожела, Жоро не я е карал... Да се събува.

# 78
  • София

Аз пък се издразних Гергана като се направи на интересна-аз тия чехли дето 100 човека са ги слагали няма да ги обуя...  Crazy  Thinking
Изобщо не ме подразни, и аз не бих обула някакви "оборотни' чехли за гости, дето наистина не се знае кой преди мен ги е обувал.  И също съм на мнение, че щом чака булка в дома си, би трябвало да купи нови. Като не се сетил, да си стои с гуменките. Изобщо в темата, а и  във форума много се е писало по темата събуването на гостите, макар, че тук случая е друг - Гергана сама пожела, Жоро не я е карал... Да се събува.

Е, хайде сега. Тя вече не е на гости, а му е жена и това ще е нейният дом. Затова, при пренасянето на багажа, следваше ведно с многото обувки, да си донесе и домашните пантофи, които си носила у тях, преди да се омъжи. За нови винаги има време да се купят, освен това той може да не й знае номерът, който носи - все пак, жени се за нея "на сляпо"... hahaha По-скоро дано да е сменил чаршафите...ама тая подробност не я дадоха. Joy

# 79
Водещата и на мен ми смотанее ужасно. И винаги и стоят много зле дънките.  Mr. Green

Колкото до пантофите -  и аз си нося, когато знам, че ще съм за по-дълго от няколко часа на чуждо място.

# 80
  • софия
Относно чехлите и аз не бих ги обула, а Георги как и каза :-Аз ще ти купя чехли, все едно нова кола ще и купува, скръндза ми се вижда.
Светла ми е здраво стъпила, явно сама се бори, а Стефан точно обратното, все ми се струва, че той ще я разкара, като му се нахвърлят девойките по чалга клубовете, както е известен сега, докато тя ми се струва сериозна.
Защо ми се вижда по добър вариант, да пратят Светлето при Георги, а Гергана при Стефан newsm78
Друго си представям Тоцето със всичките и дреболийки по шкафчетата да отиде при Стефан и да си ги нареди по черните мебели.

# 81
  • Варна

Относно квартирата, имах съседи с хубава спортна кола, с джип за съпругата си, бяха под наем, а тяхно жилище го дали под наем, не им харесва локацията и други неща, та може и при Жоро да са така нещата.

Може да не иска да живее за постоянно в София. Имам приятелка премести се в София преди 4 години и живее на квартира, а нейното собствено жилище във Варна стои празно. Rolling Eyes

# 82
  • София
Я да задам един въпрос, който няма начин да не сте дискутирали, но аз от вчера следя темата.
Нали тия "бракове", дето са сключили, не са истински?  Rolling Eyes Подписали са се там на някаква хартийка, колкото заради шоуто.

# 83
Истински били.

# 84
  • София

Светлана последния път с това черното върху бялата блуза дето си го беше сложила ми приличаше на космодиск Laughing

Joy и аз дълго се зверих в екрана що  е то, някакво приспособление за гръб ли е, дреха ли е
Според мен се беше направила на Лара Крофт, само където гащите заменила с дънки.

# 85
Значи, разгледах профила на Гергана. Момичето има страхотно тяло и си личи, че упорито си следва поставените цели. Георги е интелигентен мъж, но според ме е силно комплексиран, както и сам си призна и съответно е скептичен за бъдещото развитие на връзката, защото не знае до каква степен ще се впише в света на Гергана, както и тя в неговия. Ако няма намерение да сподели спортните й интереси, а за нея това е вся и всьо, това е един сериозен пункт, по който се разминават.

За Светлана не знам дали чистенето ще се окаже препъни камък в отношенията й със Стефко, но виж въпросът с кучетата ( и то не какви да е кучета) ще я представи пред голямо предизвикателство.
Силно се надявам Стефан да не ги използва за боеве. Видях снимка на едното куче, и изглеждаше пострадало..., но предполагам, че това може да се случи и съвсем случайно.

Аз самата имам куче, което стана повод за кавги, че и раздяла ( макар и истинските причини да са в нас двамата ), но все пак знам какво се случва, когато единия от партньорите е ЗА отглеждане на домашни любимци, а другият - против или още повече - страх го е.

Все пак предимството при Стефан е, че си има специално място за любимците и не ги е пуснал да се разхождат и в без това излъсканите му до блясък стаи.

От фейсбук профила на Светлана съм очарована. Личи си, че е  мислещ и чувствителен човек. Първоначалното ми впечатление от първото предаване беше, че е някаква скрипя, но със всеки следващ епизод, все повече я харесвам и виждам, че първото впечатление доста често е подвеждащо.

Не знам защо обаче, като събираха двойките, нея повече си я представих със Георги, а Гергана със Стефан.

# 86
Я да задам един въпрос, който няма начин да не сте дискутирали, но аз от вчера следя темата.
Нали тия "бракове", дето са сключили, не са истински?  Rolling Eyes Подписали са се там на някаква хартийка, колкото заради шоуто.

Тони, истински са със срок на валидност 1 месец, после те казаха обаче 5 седмици. След това ги развеждат и така.

# 87
  • София
Тони, истински са със срок на валидност 1 месец, после те казаха обаче 5 седмици. След това ги развеждат и така.
Тоест браковете са анулират щом е такъв кратък срокът?
И после се водят разведени, така ли? Не че нещо, ама е тъпо да носиш титлата "разведен" заради единия сеир.

# 88
  • Варна
Тоест браковете са анулират щом е такъв кратък срокът?
И после се водят разведени, така ли? Не че нещо, ама е тъпо да носиш титлата "разведен" заради единия сеир.

Е, то остана и след като цяла България им видя сватбите да се водят моми  и ергени.. Mr. Green

# 89
И аз си мислех, че в досиетата им ще им стои по един развод, но от представеното, аз така ги разбирам нещата.

Общи условия

Активация на акаунт