Женени от пръв поглед - 5

• 58 950
  • 752
  •   1
Отговори
# 105
Да не ви изпусна. Сега се връщам да ви чета, че много се забавлявам с някои коментари!  Laughing

# 106
  • Бургас
някой има ли датите на раждане на участниците?

# 107
Би било интересно да им направим пълен хороскоп  hahaha

# 108
  • София
Ще ни трябват и часовете на раждане, иначе май не може  hahaha

# 109
  • София
...Във вестниците също беше излязла информация, че са записани в регистрите - даже номера и дати на гражданските бракове пишеше...
ssiillvvyy, много благодаря за информацията.
Май ще повярвам. Ужас!

# 110
  • Бургас
И аз само при вас чета.Не гледам.

# 111
Явно могат да се анулират и поради тази причина са с такъв "изпитателен" срок.

# 112
  • I want it all and I want it now.
Вчера изгледах епизода набързо  Peace
Стана ми жал за Гергана. Дано да е за хубаво участието и  Peace

# 113
  • София
Какво да я жалиш Гергана. Като гледам никак не й е било зле в Доминикана.

# 114
Явно могат да се анулират и поради тази причина са с такъв "изпитателен" срок.

И аз помня нещо такова - че може да се анулира, но не можах да намеря информация! Пък може и да ми е стара информацията! Mr. Green Мислех, че и развод по взаимно съгласие не може до 3 години след сключването от брака, но това било отпаднало още преди години! Joy Mr. Green

# 115
Какво да я жалиш Гергана. Като гледам никак не й е било зле в Доминикана.

Даже е изненадващо весела Wink

# 116
Представяте ли си да участвате вие и да имате изисквания към партньора да е млад, с добър външен вид, чувство за хумор, интелигентен и някакво нормално финансово ниво.... и ви се пада Георги Laughing Crazy

# 117
  • Варна
Представяте ли си да участвате вие и да имате изисквания към партньора да е млад, с добър външен вид, чувство за хумор, интелигентен и някакво нормално финансово ниво.... и ви се пада Георги Laughing Crazy

Aми той сигурно отговаря на всички условия. Mr. Green

# 118
Aми той сигурно отговаря на всички условия. Mr. Green
Майтапиш се, нали? Joy

# 119
Прочетох това и хм...почувствах се неудобно Blush,а на мен така ми е забавно тук Rolling Eyes Laughing
Скрит текст:
Milena Evlogieva
Вчера в 18:09
Каквото и да напиша е малко (и късо Simple Smile ), за да изразя отвращението си от невероятно ниската култура на коментиращите формата и участниците в интернет пространството. Надявам се тези шестима души да са широко скроени, силни, с устойчива психика и достатъчно добра самооценка или поне да са пълни пердета, защото негативната вълна, която се стовари върху тях, е в състояние да дестабилизира всеки, с нормален душевен и емоционален статус. Да не говорим за по-лабилните и податливи на мнения и влияния хора. Мисля, че е добра и щадяща стратегия за участниците в случая да се опитат да устоят на изкушението да се конфронтират с пошлостта, да я игнорират. Винаги съм си мислела, че ако негативизма и омразата можеха да захранят АЕЦ, България отдавна да е отвяла всички световни сили в атомната енергетика. Simple Smile Такава негативна енергия акумулира това предаване (е, разбира се и рейтинг), че имам чувството, че и Майка Тереза да беше вътре (да ме прости, че я споменавам по такъв повод) и нейния образ щеше да бъде демонизиран. Разсъждавам си, колко трябва да си примитивен , че: - да си способен да фабрикуваш гадости относно външния вид и поведението на хора, които, първо - не познаваш, второ – са проявили малко повече кураж от тебе, за да се покажат по телевизията и трето – са доста уязвими, предвид условното им разголване; - да си позволиш да изстреляш гадостите в интернет пространството и да се надяваш на ефекта: Предай нататък...?!? (Доброто било заразно. Аха, от ония зарази, дето минават за два дни. Доброто ако е зараза, лошотията е епидемия. Може да го пипнеш отвсякъде и си остава в тебе за цял живот. Както и да е, сори за медицинско-лиричното отклонение!) И един скромен съвет от мен за хората, които лепят етикети, раздават присъди и се изказват крайно за участниците и то винаги от позицията на ултра- хипер- мега- турбо пауър нинджи, демек супер експерти по човешките характери и отношения, да се фокусират върху собственото си поведение и словоизяви, като се саморегулират и коригират своевременно, за да не допускат такова масово излагане и петнене на българската интернет общност
Какво ще кажете ?

Общи условия

Активация на акаунт