Женени от пръв поглед - 5

• 59 194
  • 752
  •   1
Отговори
# 240
# 241
https://www.facebook.com/clubr.bg/photos/a.872389536114623.10737 … ype=3&theater
 Косата и много прилича на жената, с която са го снимали преди няколко дни в София
Влиза се от https://www.facebook.com/clubr.bg/photos_stream?tab=photos_stream
албуми
Партито е от януари месец

Последна редакция: сб, 18 апр 2015, 17:32 от katjadim

# 242
Трябва да имаш регистрация във фейсбук

# 243
Някой би ли се възползвал от услугите на мачмейкърите? И прави ли ги лоши/ добри професионалисти едно предаване?  newsm78
Не мисля, че едно предаване може да им срине имиджа. Никое начинание не обещава 100% успеваемост, още повече когато се касае за такава "тънка материя" каквато са чувствата между двама души.

Впрочем, днес една приятелка откри, че има такова приложение за телефон за нуждаещите се от мачване, които биха спестили средства и биха се доверили само на своите лични преценки
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tinder&hl=bg

# 244
  • София
Имам, но нещо не се получава Sad

# 245
  • Тра-ла-ла
Имам, но нещо не се получава Sad
Клик-клик  Grinning
Скрит текст:

# 246
  • SF
Някой би ли се възползвал от услугите на мачмейкърите? И прави ли ги лоши/ добри професионалисти едно предаване?  newsm78

Едно предаване не ги прави нито посредствени, нито великолепни. Те са психолози.
Това са три двойки, които са събрани според качествата и претенциите, които имат един към друг. Ако се разделят, това не ги прави лоши хора, а разведени.
Както един лекар, ако не успее да помогне на свой пациент, не става веднага лош лекар за всички останали пациенти.
Един шивач, ако ушие рокля, която на мен не ми харесва - не е лош шивач, защото той може да шие. Просто мене не ме е уцелил.
Ако един готвач, ми приготви манджа с чесън, аз няма да я харесам, но това не го прави неумеещ да готви с чесън....
И така примери до безкрай и с певци, и с режисьори мога да давам....
Радвам се, че някой зададе въпрос, различен от това "Кифла ли е Гергана".

# 247
  • София
Я, като гледам Георги на снимките, не е толкова смотан колкото ми изглеждаше.  Grinning

# 248
  • Тра-ла-ла
Я, като гледам Георги на снимките, не е толкова смотан колкото ми изглеждаше.  Grinning
Може едни и същи муцуни да се въртят по тези партита и направо рода да са си станали  Laughing Laughing Laughing

# 249
Я, като гледам Георги на снимките, не е толкова смотан колкото ми изглеждаше.  Grinning
Може момичето с което е, да му харесва, обикновено тогава хората изглеждат по-добре  Simple Smile  

# 250
  • София
Направи ми впечатление, че момичето е доста симпатично. Как не се е стиковал с някоя като ходи по такива партита.  Thinking

# 251
Само да  беше си спестил  този бял потник под ризата  Crazy

# 252
  • София
Радвам се, че някой зададе въпрос, различен от това "Кифла ли е Гергана".

Именно. Малко да я разчупим, дискусия да има, че вторник кой знае какви ще ги надробим.
На мен лично за тях ми стана любопитно .. и дали някой би ползвал подобна услуга Simple Smile

Георги явно наистина си е бил, а може би и още е, редовен клиент  Whistling
Не изглежда задръстен, да не би да няма с какво по-така да се похвали и да задържи жена до себе си  newsm78

# 253
  • София
Не изглежда задръстен, да не би да няма с какво по-така да се похвали и да задържи жена до себе си  newsm78
Или да е прекалено претенциозен към жените. Има такива, които не виждат хубавото, а само кусури намират в хората.

# 254
  • SF
Именно. Малко да я разчупим, дискусия да има, че вторник кой знае какви ще ги надробим.
На мен лично за тях ми стана любопитно .. и дали някой би ползвал подобна услуга Simple Smile

Много ми е любопитно. Но аз на този принцип съм любопитна за всичко. Бих отишла специалисти да ме изследват и да ми кажат и каква храна трябва да ям (например), както и кой е най-подходящият спорт за мен. Бих, бих... ама никъде не съм отишла. Само ми е любопитно.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт