Женени от пръв поглед - 5

• 58 723
  • 752
  •   1
Отговори
# 285
Малко да ви върна към Гери.Бях останал с убеждение ,че е ледена кралица ,ама не е било така.
Скрит текст:

".....Гери се поусмихна закачливо на въпроса има ли интимност межд
у нея и Георги и отговори с "да". Но той не се чувства добре във връзката им и изглежда я очакват неприятни моменти. Да видим какво ще се случи в Женени от пръв поглед, вторник, 21 часа по Нова!..."
Бат Жоро какво му тежи.
А един интересен ком от фейса
"Димка Стоянова Te dvamata sa si v strahotni otno6enia. . Vsi4ko tova koeto Georgi pokazva I kazva e ygovoreno s Gergana kogato kamerite gi niama I sa sami.Praviat teatar za zritelia prosto."
Вие какво мислите

# 286
  • София
Светлето май е без халка вече  Rolling Eyes

# 287
Ох, тези,дето коментират-мачмейкърите и психоложката ми идват в повече с анализите си...Сякаш не знаеш,че като се събудиш в нов дом за първи път ще се чувстваш странно..

# 288
  • София
Искрено се надявам моите любимци С-тата да са заедно, много са сладки! Heart Eyes
Колкото до Г-тата - днес видях мъжкото Г с мадама на сладкарница и за мен вече няма съмнение, че не са заедно с Гери.

# 289
  • Sofia

Колкото до Г-тата - днес видях мъжкото Г с мадама на сладкарница и за мен вече няма съмнение, че не са заедно с Гери.
да не е бил отново със сестра си?

# 290
  • София

Не, със сигурност не му беше сестра. Wink

# 291
  • София
То сега ще има цяла купчина утешителки, гонещи и те звезден прашец да ги поръси  Party

# 292
Искрено се надявам моите любимци С-тата да са заедно, много са сладки! Heart Eyes

Ех как си фантазирате....

# 293
  • София
Ох, този Джорджи голям плейбой го изкарахте.  Joy

# 294
Да излиза от гардероба и да се приключва. Tired

# 295
  • Sofia
Преди малко гледах анонс за епизода във вторник.
Георги каза,че по ирония на съдбата. с половинката му-неговата законна съпруга,навръх Св.Валентин установили,че любов помежду им НЯМА.
Та,най-вероятно и към момента няма любов и връзка помежду им.

# 296

Брей този Георги - много сестри имал! Wink

# 297
Абе този Жоро да не се прави на гусин Грей от 50-те нюанса?
И при оня ключовата фраза е Контрол фрийк  hahaha

# 298
  • Тра-ла-ла
Абе този Жоро да не се прави на гусин Грей от 50-те нюанса?
И при оня ключовата фраза е Контрол фрийк  hahaha
Не е ясно кой кого. Все пак Гергана си донесе тиган и гирички, а Георги разполага само с чехлите на сестра си  Joy

# 299
На мен Антония ми е много неприятна.
Горкото момче /Атанас май се казваше/.
Командори го отсега. ooooh! Sick

Общи условия

Активация на акаунт