Женени от пръв поглед - 5

• 59 171
  • 752
  •   1
Отговори
# 270
  • Луната ни пази
Светлана има днес рожден ден, гледам, че родата Каръбски я поздравяват във фейсбук. Thinking
Ако С&С живееха в съседната къща щяха на живо да честитят на Светлана  Whistling Или е част от сценария, ама не вярам
Е, защо не? И аз честитих РД на снаха ми във фейса, въпреки че вечерта присъствах на празника и, а през деня и се обадих по тел. Ако бяха разделени, едва ли родата на Стефан и във фейса щеше да си позволи да и честити.

# 271
  • Тра-ла-ла
Изхождам от себе си. Ако поздравя някого на живо или по тел. - рядко му пълня ФБ страницата. Може С-тата да са се разделили с добро и да са останали приятели Party Ще видим след 3-4-5 месеца излъчвания, през които ще изминат още толкова реални месеца и пак може да не знаем какво се случва наистина Laughing

# 272
  • София
Изхождам от себе си. Ако поздравя някого на живо или по тел. - рядко му пълня ФБ страницата. Може С-тата да са се разделили с добро и да са останали приятели Party Ще видим след 3-4-5 месеца излъчвания, през които ще изминат още толкова реални месеца и пак може да не знаем какво се случва наистина Laughing

Те до края на шоуто може още 3-4 пъти да се оженят и разведат  Peace

# 273
Светлана има днес рожден ден, гледам, че родата Каръбски я поздравяват във фейсбук. Thinking
Не само те

# 274
Като се сетя този кадър

Скрит текст:

направо ме е страх да си помисля за такива сбирки, а какво остава да навестя подобна.  tiptoe
И мен ме е страх  Laughing, сега разгледах регламента на тези партита. Мачмейкърите предварително ти избират партньор, който трябва да откриеш на въпросното парти и ако ти се падне подобен кадър като гореспоменатия... Crazy

# 275
  • София
Като се сетя този кадър

Скрит текст:

направо ме е страх да си помисля за такива сбирки, а какво остава да навестя подобна.  tiptoe
И мен ме е страх  Laughing, сега разгледах регламента на тези партита. Мачмейкърите предварително ти избират партньор, който трябва да откриеш на въпросното парти и ако ти се падне подобен кадър като гореспоменатия... Crazy
Туй казвам, че Жорето е като маанна небесна Wink

# 276
  • ❌❌❌
oh mon dieu. Joy

Без да знаех регламента ме беше страх, сега вече съм сигурна, че никога няма да стъпя на подобно... как да се изразя... сборище? Crazy А от "експеримента", друго ако не научих, то това поне научих - никога, никога, ама никога няма да имам щастието да бъда "женена от пръв поглед"! Sunglasses

Скрит текст:
sunman, братко, специално зарад' теб и още една от темата питах дали мога да блоквам разни потребители. За мое нещастие - не може. Mr. Green Много те моля, братленце, пускай по една публикация и поне ги тургай като спойлери тез линкове, че направо  smile3517 получавам.
 Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

Последна редакция: сб, 18 апр 2015, 23:05 от Фаина

# 277
  • Тра-ла-ла
За куриоза си струва да се отиде на партито за необвързани. Само 10лв е таксата, освен ако няма някакви скрити нещица от типа, че трябва да си член, пък членството е Х лв.

# 278
  • София
За куриоза си струва да се отиде на партито за необвързани. Само 10лв е таксата, освен ако няма някакви скрити нещица от типа, че трябва да си член, пък членството е Х лв.
Бая материал за анкети ще има  Joy

# 279
  • Тра-ла-ла
Бая материал за анкети ще има  Joy
Ааа, предполагам след партито ще бъда осенена от идеята да ида в женски манастир...а там може и да няма нет Laughing Laughing Laughing

# 280
Светлана Кирова
14 април в 23:22 ·

Леле добре, че оправих леглото

# 281
  • София
https://www.facebook.com/clubr.bg/photos/a.872389536114623.10737 … ype=3&theater
 Косата и много прилича на жената, с която са го снимали преди няколко дни в София
Влиза се от https://www.facebook.com/clubr.bg/photos_stream?tab=photos_stream
албуми
Партито е от януари месец
Видях един колега на снимките от януарското парти Laughing

# 282
https://www.facebook.com/clubr.bg/photos/a.872389536114623.10737 … ype=3&theater
 Косата и много прилича на жената, с която са го снимали преди няколко дни в София
Влиза се от https://www.facebook.com/clubr.bg/photos_stream?tab=photos_stream
албуми
Партито е от януари месец
Видях един колега на снимките от януарското парти Laughing
А знаете ли, че някой от тях ни следи тук! Албумът във фейсбук е обновен преди 15 часа и са махнали снимките , в които се вижда Георги!

# 283
  • Някъде там
Скрит текст:
Хайде време е за големи конспирации...гадания хвърляне на боб(леща) и така нататък.
Букета от Стефан ли е?Снимката къде е направена,това в неговия дом ли е,има материал за седмица напред. Grinning

# 284
  • Варна
Скрит текст:
Хайде време е за големи конспирации...гадания хвърляне на боб(леща) и така нататък.
Букета от Стефан ли е?Снимката къде е направена,това в неговия дом ли е,има материал за седмица напред. Grinning

Снимката е правена в заведение - по изтърканите рафтове за бутилките и факта, че букета е сложен на пода.

Общи условия

Активация на акаунт