Женени от пръв поглед - 5

• 59 194
  • 752
  •   1
Отговори
# 255
  • Тра-ла-ла
Като гледам всички от въпросното парти са куфяли и няма глътнали бастуни. Играят някакви игри, които разчупват ледовете. Със сигурност психолозите знаят как да подтикнат участниците да отъркат тела и да се засмеят. Но това е леко режисирана среда. Дали всички ще са така ухилени и разтропани извън сингъл партитата?! Wink

# 256
Има такива, които не виждат хубавото, а само кусури намират в хората.

Значи е Дева. Mr. Green

# 257
Направи ми впечатление, че момичето е доста симпатично. Thinking
И на мен ми се вижда симпатична и естествена.

# 258
Някой би ли се възползвал от услугите на мачмейкърите? И прави ли ги лоши/ добри професионалисти едно предаване?  newsm78

Както един лекар, ако не успее да помогне на свой пациент, не става веднага лош лекар за всички останали пациенти.

Е да де, ама ако този лекар учасва в някакъв експеримент, където от определена маса пациенти сам трябва да избере 3-ма и да започне да ги лекува и не успее да излекува и 3-мата, вече нещата стават съвсем различни!

# 259
  • SF
Някой би ли се възползвал от услугите на мачмейкърите? И прави ли ги лоши/ добри професионалисти едно предаване?  newsm78

Както един лекар, ако не успее да помогне на свой пациент, не става веднага лош лекар за всички останали пациенти.

Е да де, ама ако този лекар учасва в някакъв експеримент, където от определена маса пациенти сам трябва да избере 3-ма и да започне да ги лекува и не успее да излекува и 3-мата, вече нещата стават съвсем различни!

От моята гледна точка, не са различни.
Защото следващите 30 могат да  са успешни. Просто няма да са показани по телевизията.

Моля, тези, които им напира отвътре да се заяждат (защото такъв е духът на темата), да обърнат внимание, че разговорът тръгва в съвсем приятелска насока, не е подхванат от мене и аз не съм ПиАр или застъпник на тези мачмейкъри. Т.е. чисто професионално - да се оправят!
Моето мнение, че ако двойките решат да се разделят, това не прави лоши мачмейкърите. Нито ги прави възхитителни, ако двойките се запазят, родят деца и дочакат внуци.
Ако са влюбени един в друг, им го пожелавам. Ако не са влюбени, им пожелавам да се разделят.

# 260
  • Варна
 Esmee , стига тегли разговора към себе си. Rolling Eyes Досадно е.

# 261
  • SF
Ама аз не съм тук, за да те разнообразявам.
Освен това говоря за мачмейкърите. Не за мен.
И ти си ми досадна с такива извън всякакъв контекст забележки, ама...

# 262
https://www.facebook.com/clubr.bg/photos/a.872389536114623.10737 … ype=3&theater
 Косата и много прилича на жената, с която са го снимали преди няколко дни в София
Влиза се от https://www.facebook.com/clubr.bg/photos_stream?tab=photos_stream
албуми
Партито е от януари месец
Нищо не видях

# 263
Наистина нищо не съм пропуснала. Мога само да кажа,че аплодирам Джулая за в) и на двете анкети. С нетърпение чакам следващата й  Party

# 264
  • Тра-ла-ла
Наистина нищо не съм пропуснала. Мога само да кажа,че аплодирам Джулая за в) и на двете анкети. С нетърпение чакам следващата й  Party
Hug Като гледам накъде върви риалититУ и темата...следващата анкета може да звучи така : "Гледате ли още предаването?"
а/ аз не го гледам, то ме гледа
б/ гледам го и с нетърпение чакам да прерастне в турски сериал
в/ а, бе, гледам едно шоу с мъже и жени, ама май не е "Женени от пръв поглед"  doctor

# 265
  • ❌❌❌
Като се сетя този кадър

Скрит текст:

как сваляше мацки в ефир

Скрит текст:

направо ме е страх да си помисля за такива сбирки, а какво остава да навестя подобна.  tiptoe

# 266
  • София
Като се сетя този кадър

Скрит текст:

как сваляше мацки в ефир

Скрит текст:

направо ме е страх да си помисля за такива сбирки, а какво остава да навестя подобна.  tiptoe

Аууу, пълен кОшмар! Георги е като Аполон и джентълмен в едно, в сравнение с тоз екземпляр  #Crazy

# 267
  • София
Днес видях Стефан в The Mall. Беше сам.
За тях знае ли се нещо - заедно ли са, не са ли  Rolling Eyes

# 268
  • Варна
Светлана има днес рожден ден, гледам, че родата Каръбски я поздравяват във фейсбук. Thinking

# 269
  • Тра-ла-ла
Светлана има днес рожден ден, гледам, че родата Каръбски я поздравяват във фейсбук. Thinking
Ако С&С живееха в съседната къща щяха на живо да честитят на Светлана  Whistling Или е част от сценария, ама не вярам

Общи условия

Активация на акаунт