Женени от пръв поглед - 5

• 58 720
  • 752
  •   1
Отговори
# 330
А Танасчо мъж ли е или на петела долната джука? Сливи ли има в устата да изрази мнение относно закуската?  Mr. Green
Ееее това е все пак първата му  сутрин в нейния дом .

# 331
  • Тра-ла-ла
А Танасчо мъж ли е или на петела долната джука? Сливи ли има в устата да изрази мнение относно закуската?  Mr. Green

Не знам, има ли някакво неписано правило колко време завряният трябва да мълчи след като живее с някого на семейни начала? Примерно месец? Laughing

# 332

Танас изобщо не закусва, даже докато му миеше Тонка ябълката той заяви, че не може сутрин да яде.

Чета последните мнения и си викам "леле колко ли трябва да съм зле щом никога не правя закуска".  Joy

У нас има правило (въведено от мен), че сутрин всеки се оправя сам, като най-важното е да не ме буди. В кулинарно отношение съм склонна да правя глезотии, готвя всеки ден прясна манджа, угаждам, когато мога на прищевки и капризи, но само след като е минало пладне. Може до никое време по нощите да правя нещо, но сутринта (предиобеда) са свещени за сън и излежаване.

Ау, това все едно аз съм го писала.... Не, че спя до късно обаче това сутрин някой да стане и да ми каже да му направя намсиквоси,  мнооого рискува. Сутрин с кафето си е само мое време, и има неписан закон никой да да не ми го нарушава. Е, не чак до пладне до до два часа след като съм станала, никой  не ме закача. Не само за закуска, за ни-що!
 Времето особено лятно време - на балкона си е само и единствено мое! За Едини, плановИ за дИня и разни там задачки, даже и закачки мога да чуя след това време...

# 333

Не знам, има ли някакво неписано правило колко време завряният трябва да мълчи след като живее с някого на семейни начала? Примерно месец? Laughing
Джулая , не се заяждай ако обичаш .
Много ясно го написах .Не всеки се отпУска още първата сутрин , доколкото разбрах Атанас не имал и семейство  , което също може би е причина да се притеснява първите дни.
Невиждам причина да ръсите обиди към момчето ..  ooooh!

# 334

По добре ,отколкото да му каже - аз да не съм ти слугиня ,да ти правя закуска Simple Smile

# 335
  • София
Коментара ми по-горе не е бил насочен към никого. Просто ми стана забавно защото у нас всичко е много различно и споделих.

Иначе има хора (познавам такива от първа ръка), които са по-особени като характери и натура, за които поемането на отговорност и взимането на решения дори за дребните неща е голямо бреме. Такъв човек търси някой в чиято сянка да живее и да се чувства комфортно. Както за волевия човек такова положение би било проблем така за другия е търсено удобство. Само от гледаното по телевизията не мога да преценя дали Атанас е такъв тип. но ако това е така значи че Антония направо му е дошла дюшеш.

# 336
  • София

По добре ,отколкото да му каже - аз да не съм ти слугиня ,да ти правя закуска Simple Smile
о, тя само за пред камерите е така мила според мен ... Сигурно Наско вече и закуска в леглото й носи милото.

# 337
  • София
Антония просто си налага вижданията както обикновено. Аз по принцип също рядко закусвам, пия кафе. И между чай с ябълки и нищо със сигурност ще избера нищо. А Атанас сигурно не иска да я обиди като й откаже категорично, той май и не я изяде тази ябълка.

# 338
  • Тра-ла-ла

Джулая , не се заяждай ако обичаш .
Много ясно го написах .Не всеки се отпУска още първата сутрин , доколкото разбрах Атанас не имал и семейство  , което също може би е причина да се притеснява първите дни.

Как позна, че се заяждам?! Цял ден въртя, а тази, а онази и само теб намерих JoyПо-ведро го давай. Тук просто си лафим. Няма да се омъжваме/женим за участниците.

# 339

Защо, само към момичето ли може?

# 340
  • Тра-ла-ла
Отговор на предаването на запитване във ФБ:
Цитат
В последния етап на кастинга останаха 15 мъже и 15 жени. Чисто математически това прави 225 възможни комбинации. Работата на психолозите и мачмейкърите да изберат трите подходящи двойки.
Цитат
Между финалните кандидати имаше хора, за които нямаше подходящ нито един партньор. Точно по тази причина те не участват в предаването

Иначе казано няма да има други двойки. И тези, които са избрани, не са идеалните половинки, а просто единствените м/у които има нещо общо според сватовниците  Whistling

# 341
Бях гледала само половината епизод, че ми започва Мастершефа след това и днес изгледах серията.

Относно АА, тя го пита 2 пъти дали иска закуска, той отказа и тя му вика, а поне плодове искаш ли, тогава каза да и му даде ябълката.

СС не ми хареса как Стефчо ходи да проверява дали му е оправила леглото. Аз ако го разбера това нещо, ще се изнизвам от леглото всяка сутрин и той да си го оправя, като е много отворен.

Георги си каза, че не изпитва нищо към Гергана, явно имат договорни някакви отношения с предаването, да поживеят известно време заедно и това е, после кой откъде е.
Предполагам, че биха правили секс, ако тя му пусне, а може би и са правили, но до там, без емоционално привързване.
Тя ми идва в повече с нейните тренировки и начин на хранене..

# 342
Няколко пъти вече се спомена, че Атанас няма семейство. Майка му нали е жива? Защо не се споменава за нея нищо? При живи майка и сестра /която се видя, че той много обича/ така да се смята, че е сирак-единак ми се вижда странно.

# 343
Е, защо... Манипулиране на драгите зрители.

# 344
  • Варна
Не казват нищо за майка му. И на сватбата не беше. Дори мисля, че споменаха, че "отраснал по строежите". Thinking

Общи условия

Активация на акаунт