Женени от пръв поглед - 5

• 58 675
  • 752
  •   1
Отговори
# 390
Постът на Георги към бившата му е бъзик. Сега може и да има малък процент истина, но иначе си е поредната му хумористична изява. "Договорът" е между него и бившата и няма нищо общо с предаването

# 391
Страшни сте в умозаключенията Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Искрено се забавлявам, честно.
Поради изводите, които непрекъснато се правят спрямо участниците,  основавайки се на никакви факти, на едно изречение, та се сетих за една приказка.
 За който му се чете, разбира се.
Приказката не дава никакви факти и жълтини от живота на двойките в предаването Simple Smile

Скрит текст:
"Живял някога един старец със своя син. Той бил беден, но имал много красив и силен кон. Този кон бил толкова прочут, че често идвали при него хора, които искали да го купят. Въпреки че му предлагали много пари, той винаги отказвал да го продаде.
Един ден конят изчезнал. Разчуло се в селото и хората започнали да говорят на стария човек:
- Виж какво нещастие те сполетя сега. Да беше продал животното, когато го искаха, щеше поне да си богат! Сега нямаш нито кон, нито пари.
- Не се знае. – отговарял им човекът. – Просто конят го няма. Но дали е нещастие или благословия, това ще покаже времето.
Минало известно време и един ден конят се върнал. Но се върнал заедно с още 10 коня – всичките красиви и силни като него. Мълвата за тях бързо се понесла из селото.
- Ей, прав се оказа старецът. – коментирали селяните – Наистина излезе, че е благословия.
Бедният човек обаче отново им отговорил по същия начин:
- Кой знае. Просто изведнъж се сдобих с 11 прекрасни коня. Но дали това благословия или проклятие, все още не мога да знам.
Хората продължавали да обсъждат големия късмет на своя съселянин и говорели: „Е как е възможно това да е проклятие? Този човек съвсем си е изгубил ума."
След няколко дни в селото отново се разнесла новина - синът на стареца пострадал много тежко - счупил си и двата крака докато обяздвал конете. Пак рекли хората: „Прав беше – не беше благословия. Какво нещастие го сполетя заради тези коне". А той отново им отговорил по неговия начин: - Кой знае. Животът ни се дава на малки късчета. Сега не знаем дали е за добро или за зло.
Наскоро след това в страната започнала война. И всички момчета и мъже от селото трябвало да заминат да се сражават. Хората плачели докато изпращали децата си и се молели да се върнат живи и здрави.
Само синът на мъдрия старец си останал у дома, тъй като в този момент бил със счупени крака."

А продуцентите ни дават съвсем малки късчета от живота на двойките Simple Smile , но пък предизвикват яко цунами от умозаключения тук.
Не видях на друго място такъв форум с целенасочено коментиране на темата.
Страницата на предаването във фейсбук я изключвам, защото тя е контролирана от екипа на предаването.

Последна редакция: вт, 21 апр 2015, 13:10 от seti

# 392
  • София
Постът на Георги към бившата му е бъзик. Сега може и да има малък процент истина, но иначе си е поредната му хумористична изява. "Договорът" е между него и бившата и няма нищо общо с предаването
Целият пост на Георги е с препратка към 50-те нюанса. "Договорът" също.

# 393
Явно Георги е единственият мъж чел Нюансите, или просто е гледал филма  newsm47

# 394
  • София
Явно Георги е единственият мъж чел Нюансите, или просто е гледал филма  newsm47
Той е бил вдъхновението на Ел Джеймс  Flutter

# 395
Пф... оттървала съм клюките  Crossing Arms

# 396
Дано тази вечер дадат нещо по-интересно. Кога е последното излъчване/финала?

# 397
  • Тра-ла-ла
Дано тази вечер дадат нещо по-интересно. Кога е последното излъчване/финала?
Пише във ФБ, че е до началото на юни

# 398
  • ❌❌❌
seti  bouquet просто и поучително, хареса ми Simple Smile

Все си трия каквото съм написала (може и сега да го изтрия), ама някои сафоронки направо ме хвърлят в тъч Shocked Де била на Танаску майка му; на Гошу жена му - бивша, бъдеща, някаква си като цяло; нам-си-чия майка как изглеждала... а бе, хора, това са индивидуални личности, зрели хора, решили се на някаква (за мен) тъпа постъпка.
Скрит текст:
Като казвам тъпа - не, тъпото не е, че двама луди са се оженили от пръв поглед - ни са първите, ни ще са последните, - тъпото е, че са прекрасно наясно, че след всяка тяхна крачка ще върви цял екип, ще се записва всяка тяхна дума и т.н. Антония примерно, дори и да не я харесвам,
Скрит текст:
(и то защо не я харесвам - ми заради монтажа Wink момичето може да е много свястно, ама като ни го представят като дзвер - е, сори, 'ма не'а как да го мисля за манна небесна Flutter)
в първия епизод още може да се види с каква надежда и какво желание очаква да срещне "сродната си душа". Ама първият епизод си беше първият. Wink После ни показаха съвсем различни неща, които моята емоционална натура не успя да подмине незабелязани. Mr. Green Като цяло при такива условия този "експеримент" е не-въз-мо-жен.
Родителите им не са длъжни да ги подкрепят, а дори и да ги подкрепят - не са длъжни да се показват. Аз лично не бих присъствала на подобен вид сватба, най-малко като родител. Stop Ще ме извинява чадото, ама да си имаме уважението! Wink Респективно ако аз се омъжа по подобен начин (което би се случило точно никога Sunglasses, но хипотетично Twisted Evil), в никакъв случай няма да позволя родителите ми да присъстват. В никакъв.

Смятам, че много по-голям шанс за сватовничество щеше да има, ако двойките ги бяха затворили в някакъв апартамент (примерно), където да се опознаят, да им правят игри, сеанси Laughing, че и гости да посрещат, ако трябва, както в "Черешката на тортата" Party. Но това все пак е телевизия. Wink Тук добри намерения няма. Всичко е пари, пари и пак пари... на чужд гръб. Sunglasses

# 399
Ох, Фаина, умори ме от смех, бе жена  Joy Joy Joy

# 400
 Mr. Green  Peace

Дай му на народа малко трохи и глей какъв козунак ще ти спретне  Wink

# 401
че кое му е смешното на казаното от Фаина,че пък и чак да те умори? Жената говори съвсем сериозни и съществени неща-как и защо не смята за нормално присъствието на родата си на подобна сватба(аз също),как се коментират семействата  на участниците(особено грозен пост за майката на Атанас!!!!!!!). Замислете се над казаното от Фаина Peace
Фаина  Hug

Последна редакция: вт, 21 апр 2015, 15:58 от geri-gb

# 402
Замислете се над казаното от Фаина Peace
Казано по този начин хич даже няма да ме накара да се замисля! ooooh! От Фаинчиту за "Танаску и Гошу" Sick

# 403
че кое му е смешното на казаното от Фаина,че пък и чак да те умори? Жената говори съвсем сериозни и съществени неща-как и защо не смята за нормално присъствието на родата си на подобна сватба(аз също),как се коментират семействата  на участниците(особено грозен пост за майката на Атанас!!!!!!!). Замислете се над казаното от Фаина Peace
Фаина  Hug
Аз съм съгласна с нея. Просто смешно го е написала  Peace

# 404
  • ❌❌❌
Бижче, бейби smile3560, не че целта ми е някой да се замисля над думите ми или да ми вярва безрезервно - точно обратното - у форона пиша, щото имам време за губене (и щот' мога да си позволя, разбира се Sunglasses), 'ма, душа, чувствата са взаимни. 15 Само че между нас двете в това отношение (нехаресването newsm44) има една съществена разлика - аз с удоволствие подминавам всички твои постове, щот' си ми безкрайно скучна и лелчинска Mr. Green, пък ти ме четеш, даже и ми се връзваш newsm78 Ко ти пука ко съм написала?! Mr. Green Гледай к'ъв таласъм съм си турила за аватар - да ме разпознаваш отдалеч и да ме прескачаш. Flutter
А, муци, още нещо: разделът или там както се нарича са го кръстили, бе, жужи, бееееееееее Hug Hug Hug Hug Hug "Свободно време и забавления" пише. Party Аз имам и свободно време, и се забавлявам Flutter Да знайш, че не се чувствам като нарушител - зат'ва ти го казвам! bowuu

Цункиииииииииииииииииииииииииииииии  bouquet

Поздрав! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт