Женени от пръв поглед - 5

• 58 653
  • 752
  •   1
Отговори
# 405
Изгледах предаването в "На кафе" за епизода довечера и прочетох официалните изказвания на продукцията по вестниците.
Ма много умело ни водят по пътечката.
Още преди да сме видели каквото и да било, без да знаем историите и финала във връзките, вече ни формират мнение.
Режисирана работа.
Драматична била връзката между Гого и Гери. И какво й е драматичното, че не разбрах точно?
То и при другите може да има неразбиране, сръдни, обрати, ама не ни ги показват.
Нормални неща между двама души в началото на всяка връзка. Преди да са се наместили. Ако изобщо се случи.
Не, че и после няма търкания. Те са си доживотни тия работи във връзките - караниците, сръдните, сдобряванията, промените.
Та за това не разбрах защо непрекъснато ни набиват в главите  драма, та драма.

На Георги определено ме кефят отговорите във фейсбукът на повсеместното кудкудякане.
Ама Герито нещо се е сбъгнала във филма. Та чак и прошки ръси.
Споко бе моме, три седмици след края на шоуто никой няма да те помни.
Пък и кой те би по главата да си отваряш профила и да качваш снимки.
То на "анонимната тълпа" и една троха е достатъчна, а ти й даваш пиршество. Ми ще си търпиш повръщането после от такова информационно и най-вече дезинформационно преяждане.

И последно Simple Smile
Участниците са добри хора, защото никъде не излезе и една прашинка  инфо от техни приятели, колеги, роднини, съседи. Не ми се вярва да има договори с всички за мълчание по темата.

Кучетата си лаят, кервана си върви.

# 406
  • София
Фаина, душице, направих си труда да ти прочета поста, ама голема мъка ше знайш.  Peace Мъкаааа. Големаааа.

# 407
алоооо, кокошето царство, явно наистина имате бол време за да влизате в лични нападки помежду си.
Направете си тема за бой, пък си се бийте колкото ви душа иска интернетно. И се надхвърляйте кой е по-по-най щом ви влече.

# 408
Бижче, бейби

Цункиииииииииииииииииииииииииииииии  bouquet
Бейби ще ми викаш и цунки ще ми пращаш, ако съм ти гадже. Другите тъпотии не си дадох труда да ги прочета.
 Пий си хапчетата редовно! ooooh!

# 409
  • ❌❌❌
Ще ми станеш ли гадже? Mr. Green

# 410
  като почнеш да се бръснеш, ще помисля.

# 411
  • София
  като почнеш да се бръснеш, ще помисля.

Те сега нали окосмените били на мода  Joy

# 412

кое е на мода? космати тинейджъри ли?

# 413
Како готвиш ли се за купона довечера.Аз запивам и разпушвам.Виж как те слушам Simple Smile

# 414
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕе - дочакахме го и новия епизод - още само съвсем малко! Grinning

За коментарите на Георги и Гери-то - изобщо не ми приличат на писани от един човек. Тези на Жоре-то са в типичен за него стил - още помня речта, която държа на сватбата, така че почти на 100 процента съм сигурна, че той си ги пише. Забавен ми е. Гери не може да се мери по остроумие с него.

За Наско и майка му - изобщо не е задължена жената да присъства на подобен цирк. Тя може да си го подкрепя и отстрани, без да се появява по телевизията. Има обаче някакъв проблем тук - не чух нито веднъж Наско да говори за нея, което ми е странно. Струва ми се, че точно заради трудния им и самотен живот,  той би трябвало да е по-привързан към нея, да говори с повече признание, да я споменава, да й е благодарен за грижите!  newsm78 Не ми изглеждат близки - поне той не го показва с държаните си!

# 415
  • София

кое е на мода? космати тинейджъри ли?
#Crazy ... по-възрастните тийнеджъри  Mr. Green

# 416
Защо е толкова тихо тук, момичетааа ,къде сте?

# 417
Защо е толкова тихо тук, момичетааа ,къде сте?
И аз това се чудих  newsm78 Цяла седмица свободни съчинения,а сега като има предаване никой не коментира  Mr. Green

# 418
Несебър рая

# 419
  • по пътя
 ooooh! кой я облича тая водещата.Вярно някъде бях чела, че прилича на даскалка по психология и изобщо не е подходяща за това шоу. 

Общи условия

Активация на акаунт