Женени от пръв поглед - 5

• 58 640
  • 752
  •   1
Отговори
# 435
Бона, не гащи, а големи гащи.

# 436
Бона, не гащи, а големи гащи.
Всъщност, да, това качествено променя нещата.  hahaha Joy

# 437
Ужасна лиготия с тоя Св. Валентин. Най-много ми харесаха тандем-велосипедите и пускането на фенер. Готино, неангажиращо. Мечета, гащи и балони... не, не и пак не.
Лиготия ,защото тези моменти са чужди за теб

# 438
  • Тра-ла-ла
Изтървах предаването Crossing Arms

Антония много често се кикоти и то всеки път когато евентуално може да стане издънка от нейна или от страна на Атанас...демек "хахаха" е един вид застраховка преди да стане гаф. Прави весело и издънката минава метър. "Хахаха" при карането на лодка, яденето на морски дарове, брането на мандарини, танцуването в парка, сега отварянето на бутилката...

# 439
Тия свещи, червено вино...скука.

# 440
Ох Гери с тази една секунда  ooooh!

Не харесвам хората,които превръщат забавленията в съзтезания и все са недоволни ако не спечелят обезателно

# 441
Е страхотни са СС Heart Eyes,нормални разговори,опознават се хората,браво Peaceтака се прави стъпка по стъпка,бавно ,но сигурно  Hug Grinning

# 442
Сега Атанас докато намери всички подаръчета-прахосъбирачки и свърши предаването, двете СС са много скучни, не ми харесва днес епизода  Crossing Arms

# 443
Тия свещи, червено вино...скука.
...И ЯКИЯ СЕКС СЛЕД ТОВА

# 444
И на мен ми е нещо скучничко и се домъкнах тук за някоя клюка. Сега не разбрах само бременна ли е Антония или не е  newsm78

# 445
На Атанас (след тази яка Mr. Green прегръдка) дали ще му се размине само с едно пукнато ребро или ще са повечко?   Laughing  

# 446
  • Пловдив
Антония и Атанас са като малки дечица, толкова чисто се радват на любовта си и на това, което им се случва, че се усещам как се хиля с тях и се радвам  Grinning
Наистина се надявам да открият един в друг това, което търсят.

# 447
  • на село
Защо пък да няма любов от пръв поглед, имам личен опит с това и брак преди да навършим
1 година от запознаването ни, и така вече 25 години сме заедно  Grinning.

Така че е нормално да се получи поне при две от двойките.

# 448
Защо пък да няма любов от пръв поглед, имам личен опит с това и брак преди да навършим
1 година от запознаването ни, и така вече 25 години сме заедно  Grinning.

Така че е нормално да се получи поне при две от двойките.
Каква година? Ние се оженихме 5 месеца след запознанството и вече 23 години сме заедно.

# 449
И аз вярвам и съм доказателство за влюбване от пръв поглед, от както се запознахме с мъжът ми ме жегна нещо , че беше и секс на първата вечер и така вече 7 години  Mr. Green hahaha Така, че да има я ама не става на сила според мен или се случва или не.....даже по не вярвам в някакви чувства на 56 среща, ако не те е жегнало още в началото как пък тъй на 52 път е станало  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт