Женени от пръв поглед - 5

• 58 565
  • 752
  •   1
Отговори
# 525
  • Тра-ла-ла
sunman, всеки път като попадна на твой пост и се сещам за лафа "1,3,1,3..."

П.С.
Скрит текст:
Коя зодия си?

Последна редакция: ср, 22 апр 2015, 00:56 от Джулая

# 526
Наско сякаш за първи път изживява тези емоции, може дори да няма привличане към Антония, а просто емоцията, която изпитва от живота му с друг човек, това, че градят семейство, правят някакви (може би) непознати за него неща.. изненади, мили жестове. Това май толкова го е омаяло. Малко ми е жал. Изглежда ми и безхарактерен. Тя му каже "Насе, дай да ти завържа шал на очите" - "Да, винаги!" Особено тази вечер ми бяха много блудкави, като романтично филмче с ясен край. Няма да се изненадам, ако и Антония е бременна вече. Личи си, че тя ще тегли юздите през цялото предаване, а и след това. Но ако Наско и тя са щастливи - няма лошо.

# 527
Епизода го гледам на запис и превъртам АА, че много са ми лигави и детски.

ГГ очаквано ще се разделят, не беше интересен епизода.

Водещата е doh..

# 528

Ужас просто някакъв. Явно пак трябва да се намеси модератор. Tired
Кажете поне познах ли, че е 50 годишен плешив чичо?

Абе хора, разбира се, че е говорил през тези 3 часа до Несебър - НЕ СИ Е ГЛЕДАЛ телефона, защото е карал колата!!! През останалото време обаче мълчи ooooh!

# 529
Ох постовете на Фаина и Джулая ще ме уморят от смях  Grinning Laughing

# 530
Превъртам и коментарите на психоложки и там други какви бяха.. много са ми скучни, същите неща мога да ги кажа и аз, без да съм такъв специалист.

# 531
Аз се учудих, че Гергана не може да кара колело, досега не  бях срещала такъв човек...

# 532
Ооо, Гергана се нервира! smile3508 Айде бе, момиче, колко време те чакаме, анкета пуснахме даже! newsm62

Peace

# 533
Наско направи ли някаква изненада на любимата си? Май само той не се сети, че ще е "уникално" да я зарадва с нещо  Thinking
И какво сте се захванали с вероизповеданието на човека? Антония си го е приела такъв, какъвто е. Пък и едва ли би го помъкнала из църкви (спомена за църковен брак пред сестра му), ако не беше християнин.

# 534
Наско направи ли някаква изненада на любимата си? Май само той не се сети, че ще е "уникално" да я зарадва с нещо  Thinking

Подари ѝ букет, когато се срещнаха на моста да пускат фенери. Тя наистина се постара една идея повече, но все си мисля, че е по решение на сценаристите да наемат цяла стая за тях, в която тя да му спретне изненада.

# 535
А, пропуснала съм букета.
Ами, сценаристи, тя Антония си ги пише сценариите, режисира си пиесите, наставлява играта на др. участник и очаква точно определени реакции от него. Няма тънга-мънга при нея, всичко е под контрол  Mr. Green

# 536
И какво сте се захванали с вероизповеданието на човека? Антония си го е приела такъв, какъвто е. Пък и едва ли би го помъкнала из църкви (спомена за църковен брак пред сестра му), ако не беше християнин.
Спомена за църковен брак пред сестра му и тя опули ей такива очи  Shocked Ти да не мислиш, че Атанас е казал на Антония, че е помак. Това ще се разбере в следващия епизод, когато са с отчето. Дадоха в анонса, че  Атанас крие някаква тайна,  макар че Антония би могла да се досети и сама предвид откъде е родом и 100% е обрязан.

# 537
А не смятате ли, че ви казват и показват, това, което искате да чуете и видите.Има продуктово позициониране, което насочва зрителите в определена посока.

Продуктово позициониране е реклама на стока или продукт. Може би имаш предвид монтаж (какъвто определено има) ?

# 538

П.С.
Скрит текст:
Коя зодия си?
Права си ,но по скоро в "духовен " план ,другото ,го има .Снощи се накефих.Такава драма Simple Smile

Ужас просто някакъв. Явно пак трябва да се намеси модератор. Tired
Кажете поне познах ли, че е 50 годишен плешив чичо?
:
Писах каквото чуствах и възприемах нещата.Не всичко е физика ...

# 539
Гергана е отбелязала във ФБ, че гледат предаването с другите две двойки.
Дали ще е някаква заблуда или са заедно. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт