Женени от пръв поглед - 5

• 58 569
  • 752
  •   1
Отговори
# 540
За мен, Георги е мъжка кифла или там как се казва   за мъже с кифленско поведение- май, - кифлоч!

Вчера това видях, аз! Отиде  да си поиграе човечеца и я заряза нея, като преди това успя да и развали настроението!  #Cussing out

Забелязахте ли, как и се надсмиваше в ресторанта, докато тя си отваряше подаръка от него?
Мазен лицемер и дребнава душичка! Мисля, че целенасочено прави така, че да е винаги в лошо настроение!

# 541
Какви глупости пишете : " надсмивал се, мазен, лицемерен". То вече всички почнахме да се правим на психолози.  Аз мисля, че той си го каза ясно и точно. Харесва Гергана, но е неуверен. Не  е сигурен в нейните чувства и желанието и да бъдат заедно. Директно и каза, че такава жена като нея няма да го приеме в живота си. Тя защо не го опроверга, защо не му даде сигурност, а продължи да го обвинява. Ето, дори махането на халката, за него е знак, че тя не желае този брак. И и го каза в прав текст. Явно Георги  има комплекси и  смята, че недостоен за "такава" жена. Е, тогава идва ред на нея да му подаде ръка и да го убеди в чувствата си, ако има такива.

# 542
Нищо откровено не каза снощи Гергана, поне не директно в очите му.
Подаръците бяха намеци, това за ровенето в телефона тя го каза пред камерите, ако не се лъжа, не пред него. На масата само мънкаше. Не мога да си представя такъв мениджър, честно  Naughty

Уф, жалко най- интересната за мен двойка нещо взе да ме натоварва.
С-тата са сладури, А-тата- голяма боза, кофтито е че, най- много тях дават.
И отново- безкрайно повтаряне на едни и също моменти  #2gunfire

Май и аз ще гледам вече на запис  Peace

# 543
Спомняте ли си, в една от сериите, дадоха Георги как казва на Гери-  "Луд съм по тебе" !
Дали е бил искрен тогава?

# 544
Гергана искала да бъде себе си...Много е лесно да си себе си, когато няма кой знае какво да покажеш. Една коса размята и това е. За Георги поне знаем, че обича да гледа филми, да танцува, да планира, да мисли, да решава казуси - разкошен просто за мен. Гергана има типично държание на празен човек - разнася си клинчетата, мята коса и се усмихва и "О, ужас, как може да не ме харесва този" ... я да се променя той веднага. Факт е, че той се опитва да уважи нейния начин на живот (подари каквото би харесало на нея), а тя си мисли, че е достатъчно да си красива и мълчалива (подаръкът беше доказателство, че тя не се интересува от неговите интереси). Самовлюбена кифла!

# 545
За мен, Георги е мъжка кифла или там как се казва   за мъже с кифленско поведение- май, - кифлоч!

Май, май... Поне такъв го представят на драгите зрители.
Абе, май и за приятел не става...  Rolling Eyes

# 546
  • София
Снощната серия беше безумно скучна.
Наско и Тони като ги гледам може и да пребъдат. Насето определено е далеч от моя тип мъж, но е добро момчето. Като изключим детското му изумление дори при най-обикновени жестове, много ме дразни това, че като говори постоянно мижи и гледа надолу, вместо да гледа нагоре и в очите събеседниците си.

Гери и Георги са толкова различни, че не знам къде са блеели мачмейкърите-сватовници или каквито там се водят. Всъщност в едно си приличат - големи флегми са и двамата.

Стефан и Светлана са ми симпатични и най-адекватни, предвид ситуацията. Иска ми се нещата при тях да се развият в положителна посока.

Продължавам да харесам СС, макар че женското С има май и тя някакъв говорен дефект, леко насича думите.
От Перник е.  Peace

# 547
А какво ще кажете за Светлана и Георги. И двамата са домошари, не слушат чалга, носят шалове...
Непростима е грешката на специалистите, освен ако продуцентите не са ги принудили да ги направят така че да има търкания.

# 548
Точно това имам и аз предвид. Гергана не разкрива достатъчно чувствата си пред него /било то и негативни/. Да му каже ясно: харесваш ми - не ми харесваш. Какво само мълчи или пък критикува. Той и казва: "аз не съм достоен за теб, не ме приемаш в твоя живот" и тя мълчи. Ми как да разбира той това?!  На него му трябва увереност, че е желан.

Я, какъв е сладур!
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10152909904582620&se … ype=1&theater

# 549
Спомняте ли си, в една от сериите, дадоха Георги как казва на Гери-  "Луд съм по тебе" !
Дали е бил искрен тогава?
Демек, полудявам от нерви  Mr. Green

# 550
Пресолиха манджата с Атанас. Наистина стана досадно преекспонирането на подвизите му в Мизия. Не мисля, че е коректно да си правят шоуто на фона на трагедията там и на гърба на пострадалите хора.
Да не говорим, че има голямо разминаване между образа на герой и мъжкар, който се опитват да ни внушат, и самите действия на Атанас. Много неприятно впечатление прави срамежливостта му и навикът му да се гуши в която жена докопа, за да си скрие лицето в рамото ѝ, защото много го е срам от камерата (в останалото време си крие очите с ръка - съвсем по детински). И с Тони Димитрова се държа така, не само с Антония.
Ама може и аз да съм бъгната, като представител на по-старото поколение, което очаква жената да се сгушва в мъжа и да търси (и намира!) подкрепа от него, а не обратното.
Идеално си подхождат с Антония - той има нужда от жена тип мамашка да се грижи за него, тя пък напълно отговаря на тази му нужда. Сгрешило си е професията това момиче - трябвало е да стане учителка - детска или начална. Наско, като едно (не)пораснало дете, е тъкмо мъжът, който ѝ трябва.

# 551
Кифла е жена с елементарни потребности - да е красива, да се забавлява, да я харесват = Гергана!
Как Георги може да е мъжка кифла, не разбирам.

# 552
И моята асоциация за Антоанета е детска учителка  Simple Smile

# 553
Има страхотно тънко чувство за хумор Георги, толкова тънко, че Гери въобще не го долавя   Mr. Green

# 554
Има страхотно тънко чувство за хумор Георги, толкова тънко, че Гери въобще не го долавя   Mr. Green
Човекът е повече от възпитан, тактичен и супер толерантен!!!!

Общи условия

Активация на акаунт