Женени от пръв поглед - 5

• 58 561
  • 752
  •   1
Отговори
# 600
Това, което тя е казала за халката е много грубо. На негово място и аз бих се впрегнала.
Все повече вярвам, че Георги е на прав път като си мисли, че Гергана е амбициозна, но без покритие. Не знам какви качества освен добра визия и организаторски умения се търсят при избор на управители на магазини за дрехи, но си личи, че тази жена не пращи от акъл. А желанието й да се налага е дразнещо.

# 601
Определено най-коментираните са Георги и Гергана, всеки вижда по различен начин отношенията им. Аз имам едно малко по различни виждане по темата:
Първо това че Георги е лицемер макар да го признава не е вярно. Той и каза в очите още в началото, че я смята за кифла, от тези който пробиват с красотата си, а не със знания.....  Снощи й каза в прав текст "Ти не искаш да ме допуснеш в живота си, не знам дали имаш друг човек или просто не ме харесваш." Според мен Гергана е пробила точно както и каза Георги : станала е любовница на който трябва, така се е издигнала като регионален мениджър, и в момента е в някакъв вид връзка с друг. Тя не може да се изразява,  да разсъждава, и да анализира. Тя е типична Николетка, която се е взела на сериозно. Георги се опитва да намери път към нея - води разговори да я опознае, дори с подаръка се опита да я зарадва, беше помислил какво ще и хареса.
Жени като Гергана знаят че не могат да се харесат и да впечатлят мъж като Георги. Той е умен, интелигентен, анализира поведението и ситуациите, не може лесно да бъде излъган. Тя не го харесва но няма и с какво да го впечатли, освен с тяло, коса, стойки и цупене което съвсем не е достатъчно за мъж от ранга на Георги....
Смятам думите й  за интимните им отношения е поза от нейна страна, даже имам съмнения че изобщо не са стигнали до секс..... Rolling Eyes
Дайте ми го този Георги на мен аз бих се справила с него  Grinning

# 602
Това, което тя е казала за халката е много грубо. На негово място и аз бих се впрегнала.
Все повече вярвам, че Георги е на прав път като си мисли, че Гергана е амбициозна, но без покритие. Не знам какви качества освен добра визия и организаторски умения се търсят при избор на управители на магазини за дрехи, но си личи, че тази жена не пращи от акъл. А желанието й да се налага е дразнещо.
+111111111111  Peace

# 603
А той какво й подари, че не видях?

# 604
"Дайте ми го този Георги на мен аз бих се справила с него  Very Happy"

Добре, че съм щастливо омъжена, иначе щеше да има женски бой за Георги....
 Започваме с "Форест гъмп" на диванчето, после малко суинг и червено вино....

# 605
А той какво й подари, че не видях?
Ако питаш за Георги, нещо такова
Скрит текст:

# 606
Значи, все пак се е съобразил с интересите й.
А това пиле на фурна, което го коментираха във каква връзка беше?

# 607
Понеже Георги не готви, дори яйца не можел да си забърка.

# 608
Е, нали можел дори палачинки да прави?  Laughing

# 609
  • Берлин
Съжалих, че пак хвърлих око на епизода снощи...Бозааа...бля
Сбит анализ:
1.А+А - отврат. Наско ми е много антипатичен с прикритите с ръка очи и врене в кака му, като бебе, искащо да суче. Каката пък е връх на върховете - картички, обяснения, свещи...И си влиза изцяло в ролята на мъжа в тая история. Та...Маша-Мамаша се врече в любов и е хепи, мъжлето си има нови чехли и е хепи..От такива идилии ми иде да повърна.
2.С+С - много приятни. Приличат ми на разумни хора, които си вървят стъпка по стъпка, наслаждават се на момента и не се тормозят с безкрайни анализи от вида "ама сега ли, защо ли, как ли, ..."
3.Г+Г - снощи проумях какво е най-силното ми впечатление от тях - двамата изглеждат ужасно отегчени. Приличат ми на хора на първа среща, които са много неприятно изненадани от другия, и се опитват да са малко любезни, за да "не обидя другия". И те са ми боза и скука.
4.Водещата - неприятно недоразумение, незнайно как пробутало се в риалититУ.

# 610
Това, което направи Тонито аз не съм го правила, нито на мен са ми го правили, а винаги съм искала.
Колкото и банално да е - свещи, листенца, цветя, уютна обстановка.
Може би на вас ви е омръзнало, но тази част  ми хареса  Peace

# 611
От всички двойки само при А-тата виждам истинско желание да им се получат нещата при другите е дай да пробвам да видя кво ще стане. При С-тата виждам по голяма несъвместимост отколкото при Г-тата просто характерите им са такива че не си личи. Стефан си пада по леки жени поне това видяхме от желанието му за фотосесията. Освен това ми се струва че иска жената до него да е наконтена с маркови дрешки кифла която обикаля фолк клубовете, той просто не се е наживял и не е готов за брак.
Светлана още се държи стегнато по начина по който си говорят още са ми като ден първи, не усещам да са се сближили. Не виждам никаква градация в отношенията им.
При Георги той каза че иска амбициозна жена обаче сега това го плаши а защо тогава иска амбициозна жена. От една страна го дават като човек който не му се пътува не му се забавлява -по думите на Гери след колелетата искал да се прибере и да си почива а тя не искала, от друга го дават като купонджия-снощи с танците. Особняк е а с такива хора трудно се живее и по добре по надалеч.

# 612
Гергана искала да бъде себе си...Много е лесно да си себе си, когато няма кой знае какво да покажеш. Една коса размята и това е. За Георги поне знаем, че обича да гледа филми, да танцува, да планира, да мисли, да решава казуси - разкошен просто за мен. Гергана има типично държание на празен човек - разнася си клинчетата, мята коса и се усмихва и "О, ужас, как може да не ме харесва този" ... я да се променя той веднага. Факт е, че той се опитва да уважи нейния начин на живот (подари каквото би харесало на нея), а тя си мисли, че е достатъчно да си красива и мълчалива (подаръкът беше доказателство, че тя не се интересува от неговите интереси). Самовлюбена кифла!
Аз не мога да си обясна негативното отношение към Гергана в темата.Момичето се държи абсолютно адекватно и на ниво.Бих казала дори, че е много търпелива.Аз ако бях ... #2gunfire.Мястото и не е там, тя е красива, умна, възпитана и знае какво иска.Георги определено не е за нея.Сило се надявам да не останат заедно.Заради нея. Simple Smile
Нещо друго, което ми прави впечатление - Атанас малко прекалява с това - "никога досега не съм", "за пръв път ми се случва".Имам чувството, че леко преиграва.Представям си, ако наистина му се беше паднало свестно и хубаво момиче ooooh!Само, че ако беше така можеше да не я хареса. Laughing.А иначе му симпатизирам и го съжалявам заради Антония Whistling

# 613
По всичко си личи, че това е явно е двойката , която е успешна от трите и те чакат бебе. Пиша това с най - добри чувства и искрено им желая любов и да са заедно, но не са ми интересни.
А, бебе ли чакат?  Shocked Това кой го каза?

Във всички жълти сайтове го пише. А по Великден бяха гости в "Събуди се", където Антония намекна. Дали чакат или работят, не мисля, че  е от значение....

# 614
  • софия
Ако Тонито е бременна ще си гледа две дечица, едното е Насето. LaughingПредставям си карикатура, Тонито кърми бебе от една страна от другата Насето суче, като да му е за първи път. Joy

Общи условия

Активация на акаунт