Женени от пръв поглед - 5

• 58 504
  • 752
  •   1
Отговори
# 660
Промених си мнението-и един чифт ни стига,по възможност галоши. Лятос-боси. Няма да даваме пари само обуща я
Praschinka,не че нещо,ама като преброи 5 книги в дома на Гергана,в този на Георги колко ги изкара. Или аз не виждам,ама май бяха ну-лич-ка

# 661
Гошо нали е IT, ако изобщо има книги, са му на електронен носител.

# 662
Не е нормално да искаш да имаш по много от разни вещи.
Напротив. Намирам го за нормално, стига да ти е във възможностите. Аз имам около 130 лакове за нокти. Нормално ли е?  Rolling Eyes
Щях да имам поне 200 чифта хубави обувки, ако имах нужните финанси и пространство.

Peace аз и чанти , за разкош  Mr. Green

# 663
Не е нормално да искаш да имаш по много от разни вещи.
Напротив. Намирам го за нормално, стига да ти е във възможностите. Аз имам около 130 лакове за нокти. Нормално ли е?  Rolling Eyes
Щях да имам поне 200 чифта хубави обувки, ако имах нужните финанси и пространство.

Нямам думи...Това би ми отнело толкова много време...да избирам лак, обувки, блуза, аксесоари... през това време децата ме чакат изнервени в коридора....Толкова малко време имам извън работното такова, че предпочитам да облека любимата си в момента риза, снежно белите кецове, един шал за разнообразие и да изляза на разходка с любимите хора за да бъда с тях да съпреживявам техните вълнения, а не да покажа новия си тоалет. Това е Facebook поколението - да се показва. Децата ви рядко забелязват с какво сте облечена, защото безпогрешно разпознават важните неща. Навън има цял свят за откриване.

# 664
Значи аз на тема чанти и обувки съм развила мания. Сега си я култивирах леееко,от както имам дете. А Гергана като няма ни дете,ни мъж ,за какво да си харчи парите-за порцеланови сервизи ли???

# 665
Именно Гергана няма мъж и деца сега ако не харчи за дрехи и обувки кога? Баба ми докато не бях омъжена ми викаше купувай си угаждай си че после като имаш мъж, деца може да не можеш.

# 666
А самите помаци - определят ли се като такива!? Казват ли за себе си - аз съм помак!? Не се ли определят просто като българи, но с мюсюлманско вероизповедание!?

Синът на Борис не е бил мюсюлманин със сигурност! Peace

# 667
  • ❌❌❌
А бе, за книгите в дома на Георги не знам, ама една снимка определено ми направи впечатление Mr. Green:

Скрит текст:

Гергана може да си харчи парите за каквото си поиска. Wink Сама си ги е изкарала, пък и мъж да ѝ ги дава - ми сама си го е намерила, бре! Sunglasses

# 668
Цял гардероб обувки не е нормално. И много важно било да има големи гардероби за дрехите. Не е нормално да искаш да имаш по много от разни вещи.

Жена, безразлична към обувки е много рядко срещано явление -  кажи моля те как си го постигнала?   Praynig Laughing

Защо Гергана не стана да танцува  Wink   https://www.youtube.com/watch?v=rO1FFC6ZJMA

# 669
Цял гардероб обувки не е нормално. И много важно било да има големи гардероби за дрехите. Не е нормално да искаш да имаш по много от разни вещи.
Егати ненормалницата съм  hahaha

# 670
  • Тра-ла-ла
Ама какво се офлянква Гергана...вместо да харчи пари за посредствени кифленски глупости - да вземе да си събира чеиз. Така няма да има цял гардероб с обувки, а такъв с тенджУри, тигани, сервизи, родопски одеала, терлици Joy

И за к'во й е да спортува след като ще отпери б@си задника като забременее някога Joy

# 671
Многото приятели по време на студентските ми години във Велико Търново ми показаха колко интересен е света. Постоянно хора около мен, всеки ти показва нещо - музика, филм, книга, истории за пътешествия, пътувания на автостоп, разговори със случайно срещнати... В квартирата ни постоянно идваха разни хора, приятели на приятели на приятели...просто нямаше време за дрехи и вещи освен касетки първоначално, после дискове ... Купони с художници, историци, филолози....    "У-ни-кал-но" истински изживявания .... Никой не ти е гледал дрехите ... А сега само ходещи лакирани черупки ....

# 672
  • Тра-ла-ла
Т.е. човек трябва да избира - или да е кух, но с лачена визия...или душевно богат, но без особена визия. А аз си мислих, че светът е цветен, пък той се оказал черно бял. Тази вечер сън няма да ме хване докато взимам тежкото решение дали да бъда готина визуално или готина ментално hahaha

# 673
Praschinka,не ме разбирай погрешно,не ти се меся,ама като толкова предпочиташ всяка свободна минута да съпреживяваш вълненията на домочадието си,как намери свободно такова,че да коментираш Гергана. Лакирането,обличането и обуването на обувки може да отнеме толкова време,за колкото ти примерно си писала поста-възхвала за Георги

# 674
Бе като гледам момичето хем пари има за обувки хем за Доминикана.На нея и се обикаля на Георги не му се обикаля и опознава светът. Нещо го изкарвате Георги такъв какъвто не е. Аз не разбрах той какво обича да прави в свободното си време, не обича да пътува не спортува за никакво хоби не чухме.Нищо лично против никой но аз наистина не знам какви са му интересите на Георги той не показва никакви.

Общи условия

Активация на акаунт