Женени от пръв поглед - 5

• 58 536
  • 752
  •   1
Отговори
# 675
Не пиша всеки ден, а само след предаването. Виж ми профила. Днес не ми е натоварен ден в работа и затова пиша. Вкъщи компютър не ползвам.

# 676
Защо да не е нормално да има цял гардероб с обувки?
Аз лично ги късам постоянно и хвърлям, но има хора, които с години си ги пазят. Пък и не е задължително всичките да са й много скъпи, има обувки и за по 30лв да кажем.

# 677
Мисълта ми е друга, на мен не ми е работа да ровя из профила ти,нито пък ти си длъжна да ми даваш отчет де..та малко това изказване от типа "аз съм над нещата,за мен това са глупости-обувки,дрехи ,прочие" и звучащото ми като лозунг "аз всяка свободна минута прекарвам със семейството",ми идват множко. Кой каквото го влече и му е интересно ,това да прави. Гергана има хоби-спорт,пътувания,ами евала. Целеустремена е. За Георги пътуванията не са страст-ок. Него явно танците го влекат. Вероятно има и други неща. Някой изтъкна ,че имал най-богат гардероб от мъжете-ами страхотно. Сам си изкарва парите,сам им намира и приложението. Като иска не за дрехи,ами за картини да ги харчи. Просто недоумявам проблема с броя обувки на момичето. Нито е взела вашите пари,нито ги е откраднала

# 678
Цял гардероб обувки не е нормално. И много важно било да има големи гардероби за дрехите. Не е нормално да искаш да имаш по много от разни вещи.
Егати ненормалницата съм  hahaha

И аз... #Crazy Да се преброим?

# 679
Аз хич и не искам да се боря с това си отклонение,даже мисля да си го развивам и задълбочавам  Crazy

# 680
А какво мислите за първи брак на Гергана!? Какъв ли е бил младежа и защо не им се е получило!? newsm78

# 681
Не ми е проблем, защото не съм женена за нея. Изтъкнах го като довод в полза на твърдението ми, че ми се струва повърхностна. Не ми пречи въобще. И познавам много хора, които биха сметнали тази и склонност към трупане за показателна за други нейни черти. Хората от моето обкръжение залесяват, строят къщички за книги в парковете, организират събирания с различна тематика, борят се за каузи и аз ги подкрепям както мога. Двата противоположни свята съществуват - неоспорим факт.
Беше ми приятно! До другата сряда!  Peace

# 682
Поздравления за каузите ти и начина ти на живот,но наличието на много дрехи и обувки не прави някого повърхностен или ограничен,още по-малко глупав. Просто подобен извод е меко казано лишен от логика

# 683
А бе, за книгите в дома на Георги не знам, ама една снимка определено ми направи впечатление Mr. Green:

Скрит текст:
Това наричам аз безценна находка!  Mr. Green

# 684
Аз изобщо не намирам Георги за чак толкова интелектуален тип ,че да му е проблем броя на обувките на Гергана. Stop  Не разбирам защо "играе" в предаването, ужасно странен ми е ,супер прикрит и неискрен ми е.

Доста ми е смешно жени да се възмущават от гардероба и ,аз лично не познавам жена,която да е толкова над нещата ,че да не се вълнува от дрехи и обувки. Mr. Green

# 685
За мен в двойката ГГ, този, който се държи като истинска кифла не е Гергана.
Кой си държи на облеклото, вещите, апартамента, да не му се месят, да го приемат какъвто е, пък мусене, пък очаквания...

# 686
Ех тези Г Г ,макар и разведени ,пак се виждали и мачкали чаршафите.
Скрит текст:
Oĸaзa ce, чe Гepгaнa Kaпзaмaлoвa и Гeopги Beceлинoв зapoвили тoмaxaвĸитe oт вpeмeтo нa бpaĸa cи и ce oтдaли нa „epгeнcĸи yдoвoлcтвия“. Двaмaтa вeчe ce виждaли нa няĸoлĸo пъти, зa дa cи пoигpaят и нaмaчĸaт чapшaфитe. Toвa paзĸpиxa шoĸиpaни пoзнaти нa coфтyepния cпeциaлиcт.

„Oчeвиднo бe, чe oт тeзи двaмaтa ceмeйcтвo нямa дa излeзe. Ho cъщo тoлĸoвa oчeвиднo e, чe ce пpивличaт eдин дpyг чиcтo физичecĸи. Toвa и Гepи, и Гeopги гo пpизнaxa дopи в caмoтo пpeдaвaнe. Извeднъж oт нeщacтнo жeнeни, ce пpeвъpнaxa в щacтливи любoвници“, paзĸaзвa дългoгoдишeн aвep нa Гeopги Beceлинoв
.

# 687
  • SF
А не смятате ли, че ви казват и показват, това, което искате да чуете и видите.Има продуктово позициониране, което насочва зрителите в определена посока.

Глупости.
Какво ще ги правят тези зрители, насочени в определена посока? Имат ли идея за какво им е тая посока, а не оная?
Пари ли, секс ли, каква е идеята за насочените зрители.

# 688
  • SF
Не ми е проблем, защото не съм женена за нея. Изтъкнах го като довод в полза на твърдението ми, че ми се струва повърхностна. Не ми пречи въобще. И познавам много хора, които биха сметнали тази и склонност към трупане за показателна за други нейни черти. Хората от моето обкръжение залесяват, строят къщички за книги в парковете, организират събирания с различна тематика, борят се за каузи и аз ги подкрепям както мога. Двата противоположни свята съществуват - неоспорим факт.
Беше ми приятно! До другата сряда!  Peace

Извинявай за въпроса, но как можеш да ги подкрепяш?
И хората, които не подкрепят твоите хора, не стават ли за хора? Само твоят свят ли съществува?
На мене къщички за книги в парковете не ми трябват и не ми харесва да има. Който, каквато идея има за парковете, да отиде да си я реализира? Дали да не започна да строя съблекални за преобличане? Щото имам много дрехи. С какво друго да нацвъкам парка?!? Малко са му кафетата и будките. Искам повече самоделни неща да има да се търкалят из него.

# 689
Хахах продуктово позициониране викате добре е да се знае какво означава това преди да се употребява. Продуктово позициониране е примерно да видим че пият вода Девин ей това е продуктово позициониране.

Общи условия

Активация на акаунт