Аблация на сърцето - 6

• 86 447
  • 738
  •   1
Отговори
# 390
Браво, Девичка ! Ти си ни най-стабилна и психически.

# 391
Добър вечер   bouquet

на мен ми е трудно да определя по отношение на магнитните бури или слънчевите изригвания...тези дни само леко ме наболява глава, сърцето нищо "не казва" по въпроса Simple Smile...иначе в периода 10.05-16.05 пишеха, че има големи магнитни бури и тогава хич не ми беше добре...екстрасисотлия голяма....
в момента обаче пия и ксанакс, което може би оказва влияние да се чуствам много по-спокойна.
И Дева и Таня са прави по отношение на стабилната психика Simple Smile....но и това което се чувства физически не ми се вярва да е внушение....

Хубава и спокойна вечер ви желая на всички!

1dating cheers

Cheers!   jumpuu

# 392
Според мен влиаят по един или друг начин, но различно при всеки един организъм  Naughty Няма как силни магнитни бури да сриват комуникационните мрежи, а ние нищо да не усещаме  Wink
Както и да е, няма да ви натоварвам с излишни мои мисли Simple Smile Желая ви хубава и спокойна вечер и наздраве със студена биричка от мен  cheers newsm19

# 393
Lovexor , прав си, разбира се . Нали сме чеда природни .  Моето мнение по темата, която поде, беше чиста проба шега, просто не следя магнитни бури и слънчеви изригвания . А може би трябва, за да се успокоявам, че повредата не е в моя телевизор.

# 394
Здравейте,аз днес почти излязох от ритъм.Веднага взех верапамил,ама доста се изплаших пак.Днес беше сякаш екстрасистули,но през няколко удара.Възможно ли е от неправилно дишане да ми става така?Бях се зачела в телефона,дъвчех дъвка.Като чета понякога се усещам,че не дишам и получавам като прескачане.но днес усетих как излизам от ритъм.Няма минаване ,много е плашещо.

# 395
online:) , ти имаш ли аблация?

# 396
Не,нямам.Но понякога получавам силно сърцебиене.Бях ходила на преглед 2009 и доктора ми каза,че не открива нищо.В листа е написал AV rentry nodal tahikardy.Наскоро бях ходила пр ЛЛ да искам направление,понеже 2 пъти получих пак,но не ми дадоха.При нужда пия верапамил.

# 397
  • Пловдив
Здравей ,online:) , Различаваш ли излизането от ритъм и екстрасистулите , понеже двете неща са много различни !  екстрасистулията си е едно ,излизането от ритъм съвсем друго . От неправилно дишане едва ли ще ти провокира пристъп . Консултирай се с кардиолог за да разберете какво се случва .Това е най правилния начин . Има холтери които записват сърцето 24ч. и ще се разбере какво ти е. Успех ти желая и не се шашкай !  Hug

# 398
Запис и от мен. Снощи бях при д-р Трайков с надеждата да ми каже, че всичко е от нервната система, да спирам всякакви лекарства и да си гледам живота, но.....уви. Ще трябва да правя ЕФИ, защото от холтерите ми и всички мед.документи, които му изсипах не може да каже нищо със сигурност. Само ЕФИ можело по категоричен начин да покаже. И сега съм пред дилемата дали да правя, защото с бетаблокера ми позатихнаха нещата или да направя и да си реша проблема веднъж завинаги, макар че, при братовчедка ми, която прави при него се наложи два пъти ЕФИ, защото първия път не можаха да й предизвикат аритмията. Ако не бях пред ембриотрансфер щях да си карам на бетаблокера. Вече не получавам кризи с висок пулс, но започна да ми се случва за по няколко секунди неравномерно биене на сърцето и затопляне и парене зад гръдната кост. Също така от време на време и силна болка между плешките от ляво, която върви нагоре към рамото и после се спуска по ръката и ми изтръпват безименния и малкия пръст и парене зад гръдната кост. Това са ми нови симптоми и просто забравих да ги обсъдя с доктора. Иначее през останалото време сърцето ми работи перфектно, нямам оплаквания. Само като си легна вечер и постоянно чувам пулса си в лявото ухо "или може би гюлетата в главата ми  Laughing" Не мога да си обясня как до миналата година на фона на  един здравословен начин на живот, тренировки и т.н. изведнъж ми се изсипа тази гадост и сега съм половин човек. Поне психически успях да се стегна и да не изпадам в паника, че ще ми се пръсне сърцето или че получавам инфаркт.

# 399
pati, ти си реши.
След случая с Калея, не знам вече какво да мисля по въпроса с ЕФИ.

# 400
  • София - Бургас
Всъщност ЕФИ е добро нещо и решение - то дава пълна картина за състоянието на сърцето! Това е най - сигурният начин да се разбере дали сърцето е здраво или има проблем Peace
Да, неприятна е процедурата но мисля, че си струва:))) аз лично изживявах голяма драма покрай нея, но ако не бях направила ЕФИ мисля, че сега и за вбъдеше щях много да се филмирам и да се притеснявам, и да си мисля, че нещо със сърцето още не ми е наред! ooooh! А сега вече - изключвам тази вероятност:)))
Искам да кажа, че последните 2-3 дни като си легна и удещам пулса по - учестен:( Тези дни вдигнах дозата на  кафето - може от това де, така мисля... Ще внимавам повече и ще опитам повече от 1 кафе на ден да не си позволявам /а много обичам ☕️/  Embarassed

# 401
Калейче, аз съм същата работа, като прекаля с кафето...

# 402
Калейче, кафето действа така на всички. Grinning

За ЕФИ - малко неясно съм го написала.
Наистина само то дава точна информация дали има проблем с ел.системата на сърцето, обаче си мисля, че кардиолозите имат някакви индикации за това от кардиограми, ехо, холтер, а не да го назначават като рутинно. Ако ме разбрахте. Crazy
Първо защото е доста скъпо и второ, не е съвсем безопасна инвазивна процедура.

Голдънче, ти как си? Hug
По бебешките въпроси нещо ново?

# 403
Девичка, добре съм, благодаря, че попита!  Hug
По бебешките въпроси... ММ замина за чужбина. След 2 месеца се връща и ще подаваме документите по фонда. Ако сме посъбрали парички, можем да направим едно инвитро на естествен цикъл, ако не- ще си чакаме фонда...
С 2 думи- мътна и кървава, голямо чакане ни предстои. Обаче, хубавото е, че аз се поуспокоих. Когато знаеш с какво се бориш е по- лесно. Не чакаш всеки месец "чудо" и не се тръшкаш за поредния неуспех.
Стана дългичко. Хубава неделя на всички!  Hug

# 404
Успех, Голдънче! Two Hearts Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover
Ще чакаме да се похвалиш! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт