Аблация на сърцето - 6

• 86 446
  • 738
  •   1
Отговори
# 375
  • в джунглата
 Няма разлика между двата препарата, просто единия е по-малко милиграми и предполагам пиеш цяло хапче, а този от 5мг се чупи на половин. Аз приемам конкор от 5мг сутрин и вечер по половинка -2,5мг. За съжаление и аз в последно време усещам единични прескачания, предполагам заради ядовете около провала на летния сезон засега.

# 376
Преди време писах , че док Марчов ме предупреди да взимам това, което ми е предписано и от фирмите-производители на оригинала.
Впрочем аз през нощта,  след няколко напрегнати дни , на път , сдадох багажа. И моят  апарат отчете аритмия , нагълтах се с два допълнителни Ритмонорма , беталок и успокоително . И си мисля, Стояне, че проблемът не е толкова в лекарството , а в натоварването . нали наскоро беше на път. Забелязала съм , след напрежение, със закъснение от ден-два , сърцето реагира .

# 377
Едно продължение по темата . Водих внука с болно гърло на лекар . Показах му сиропчето синекод , док го изхвърли в коша и ми каза да го купя от гръцка аптека . Не съм го купила още, защото решихме да лекуваме детето с друг препарат , за да ги сравня , ама ми стана гадно . Обяснението беше , че е същото като с фантата и перилните препарати . Сигурно всички сте усетили разликата.

# 378
Синекода е единствения сироп, който ми помага, когато кашлям  newsm78

# 379
Голдънче, ще взема да ти донеса да проверим теорията . Виждам, че има разлика и в лексотана, тук ми дадоха таблетки за под езика . И Лейди от Испания спомена за него . Не знам , при положение, че са толкова скъпи лекарствата в България , не е за вярване ...

# 380
Възможно е, Танче. Аз не се съмнявам в правотата на доктора, просто съм учудена, защото наистина е единствения сироп, който ме оправя за норматив. То май със всичко е така тук. Без значение дали става въпрос за храна, пиене или лекарства.  Confused

# 381
  • София - Бургас
Здравейте, съфорумки любими мой Heart Eyes
Аз се чувствам прекрасно - не пия вече никакви лекарства и нямам никакви проблеми със сърчицето Heart Eyes за сега Wink надявам се и за постоянно вече Heart Eyes
Днес ми казаха да си купя тривитаминол - бил страхотен за коса - можели овцете за козина и конете за лъскав косъм и подхранване Laughing Та и аз ще премина към похватите на животинсите видове Joy

# 382
Ще го запомня наименованието. Току виж моята перушина по рождение станала коса. Калейче, от тебе ще чакаме новини за екзотичните ти пътешествия . Не писа как ти понесе полета за и от Рим . Някой се интересуваше.

# 383
Добър вечер Simple Smile
И аз имам чуството, че повечето проблеми идват от лекарствата...а пък и всичките бета блокери и антиритмици имат и проаритмичен ефект.
Докато се улучи дозатаааааа.....но и Танчето е права - преумората също действа отрицателно на нашите разстроени сърца.
За сравнение - все още нямам индикирана аритмия, но пък от снощи взех да качвам кръвното....другата седмица ще ми слагат контролен холтер и ще се види тогава какво имам или нямам Simple Smile

Желая спокойна вечер на всички!  Simple Smile
 cheers

# 384
  • София - Бургас
Танче, аз за полетите съм писала много пъти, че на мен тези най - добре ми се отразяват Laughing нямам проблем с полетите, много позитивно влечение, тръпка и емоция ми е определено много приятна Heart Eyes
Писала съм, че бях излязла от римъм при 15 часов полет до Куала Лумпур (преди успешната аблация, когато редовно си излизах от ритъм) и просто си пих хапченцето без да ми пука, влязох си в ритъм и всичко беше ок Peace
Този път до Рим и от Рим - нямах никакви проблеми Peace
Чувствах се много добре Hug и сега съм добре:) Само като хапна след ядене усещам ускорен пулс за около 20 мин и после се успокоявам, но чета че това е нормално май при всички ни така става като съм чела Thinking

# 385
Кардиолога ми идва на гости и ми даде полезни съвети . (Впрочем казах му, че си пишем , реакцията му беше-много неща можем да научим от вас, нашите пациенти.) та така-никакви ядове, ограничена физическа активност,много почивка, да правим бани ( буквален превод, разбирай да ходим на плаж) само до 10 и вечер след седем . Не е привърженик на никакъв спорт , особено до една година след аблацията, редовното ходене стигало . Реших да не споря относно последния съвет . Няма ли някой спортист с нашия проблем ? Нямам спомен от предишните теми ...

Последна редакция: ср, 24 юни 2015, 17:53 от Tanya Radeva

# 386
Здравейте !  Hug
До колкото знам в момента има слънчеви изригвания. Как се държи сърчицето ви тези дни ?
При мен тук-там ме прорязва леко, стяга или имам екстрасистоли  Shocked И съм забелязал, че винаги, когато има изригвания, тогава сърчицето почва да ми се държи странно  #Crazy  newsm78

# 387
Ако някой ме светне, че има изригвания , имам проблем . Когато не знам-нямам.

# 388
Здравейте !  Hug
До колкото знам в момента има слънчеви изригвания. Как се държи сърчицето ви тези дни ?
При мен тук-там ме прорязва леко, стяга или имам екстрасистоли  Shocked И съм забелязал, че винаги, когато има изригвания, тогава сърчицето почва да ми се държи странно  #Crazy  newsm78

На мен ми влияят - съвършено категорично мога да го твърдя; правил съм си експеримент: без да зная дали има изригване, по екстрастистолията се ориентирам, че това е най-вероятно така (почти винаги без грешка) и предположението се потвърждава от проверката в този официален сайт на БАН: http://www.geophys.bas.bg/kp_for/kp_mod_bg.php

# 389
На мен не ми влияят нито изригвания, нито фази на луната.
Общо взето вече забравих за проблема и съм много добре! Grinning
Но и преди не са ми влияели тези неща.

Общи условия

Активация на акаунт