Аблация на сърцето - 6

• 86 457
  • 738
  •   3
Отговори
# 420
Аз по принцип лекарства не пия никакви, ама имам тука един аспирин "Хамерикански", вуйчо ми го изпрати и като ми е нещо лошо, него си пия  Laughing

# 421
Жорко , защо се чудиш ? Преди ден се оплака, че си преработил . А иначе от безсъние в момента се оплакват много хора. С тази пълна луна .

# 422
Не знам Танче  newsm78 , мисля в скоро време да си направя един холтер, да видим какво ще покаже за да съм сигурен  Rolling Eyes

# 423
  • София
Жорко,и аз имах много екстрасистоли тези дни.Работя с хора и много се оплакваха кой от сърцебиене,кой от главоболие.Според мен времето има пръст в тази работа

# 424
Като нищо Вега  Thinking Ох дано се оправи вече това време, че ми писна  Praynig Hug

# 425
  • Пловдив
И аз съм с доста екстрасистули от два дена.  Confused   Тия дни има магнитни бури и си мисля дали не е от тях.                                                                                                                                                                   

# 426
Здравейте хора   bouquet

гадно ми е да чета, че някои от вас имат много екстрасистоли...идеално знам какво е...
Днес си взех резултатите от холтера. Имам единични екстрасистоли и то засечени в един час от 24 часа запис...което е много добре! В сравнение с преди.....Има ли наистина магнитни бури вчера-днес?
Аритмии не усещам, но имам от време на време стягане и леки болко зад гръдната кост, а в момента лявата ръка пак ми е изтръпнала...не знам не съм имала напрежение днес, но пък лекия дискомфорт е налице.
Още две седмици да избутам и хайде на морето! Там със сигурност ще ми е 100 пъти по-добре Simple Smile
Дано само до заминаването всичко да е наред и да слуша мотора  Heart

Lovexor, аз преди като имах силна екстрасистолия и като измучех един валидол и ме отпускаше....но след 2 часа мъки де....

Пожелавам на всички да изчезнат всякакви екстрасистоли и скоро да ви започне ваканцията! Почивката е сууууупер полезна Simple Smile

Лека и ритмична вечер!  newsm41 beer2
Дани

# 427
Момичета и момчета, има ли някой на почивка на море в момента,да даде кураж ? Започнаха жегите и мене ме тресе шубето да се покажа на плажа. Обещах си утре да отида рано сутринта. Не знам на какво друго се отразяват аритмиите, но на психиката със сигурност . Миналата година всяко плажуване завършваше с болница . Смешното е , че бях за седмица с приятели на Йонийско море и там всичко беше наред. Сега в обичайната обстановка, като на опитно мишле ми светва лампичката, щом си помисля за плаж .

# 428
Танче, вземай пример от Калейчето, друго нямам какво да ти кажа! Hug

# 429
Танче, нали си аблирана ? Какво толкова му мислиш  Laughing Отивай бързо към плажа и хич да не ти пука  Wink

# 430
Благодаря,  Дева и Жорко ! Поплувах малко, поиграх си с внука във водата и сега ще си почина. Към седем ще затвърдя сутрешния опит, за да преодолея страха.
Започнах да влизам във форма и с килограмите. Смъкнала съм четири за по-малко от месец. Още два пъти по толкова ми е нужно , дано помогне и за сърцето.

# 431
Браво, Танчеbouquet
Давай смело, все така! Hug

# 432
Аз тази вечер имам екстрасистоли много...за първи път от 1 месец и нещо насам.... Tired
Не беше напрегнат ден, нито съм се ядосвала или преуморила...жегата не я усетих бидейки на хлдано цял ден...но ето...пак се започна...
Дано е преходно и бързо да ме отпусне baby_neutral

# 433
Даниелче, Жорко Тео, и всички с проблеми, да се оправяте бързо! Hug Hug Hug

Аз да не ви дразня, но не помня вече от кога не усещам екстрасистоли. Peace
Дали имам, не знам, нищо не усещам.

# 434
Супер Дева, само така!  Grinning
от холтера преди два дена - и там има екстрасистоли ама по една на час-два и аз въобще не съм ги усещала...ама днес се проявиха по-осезателно. Преди час си пих хапчето и сега вече ритъма е наред и даже и да имам, не ги усещам като одеве ... newsm53... преставам да ги мисля за днес  smile3533

Лека, хладна и спокойна вечер Simple Smile
Cheers Wine Glass

Общи условия

Активация на акаунт