Отговори
# 120
Сладурско Simple Smile Аз си поръчах една с бебешки краченца и избрах с бяло камъче, нали неутрално Simple Smile И едни други ама не съм сигурна дали са целите силиконови или само топчетата Simple Smile Още не са пристигнали. Ама и моята сега не е много къса и все още не ми пречи  Sunglasses

# 121
Браво на групичката спортни мами   :bouquet
А няма ли някоя мама от Дружба? 

# 122
Много хубаво се организирахте с пилатеса , браво на вас Simple Smile
И все пак няма ли да направим една сбирка Simple Smile
Аз живея в Хиподрума, с кола съм , така че където кажете съм ОК.

Ние преди малко се прибрахме с малкия от парка, кара колело, а аз дъра бъра с приятелки , всички ме разкриха на секундата хахаха, те повчето знаят ама тези които не съм виждала..... Mr. Green Mr. Green

Добре дошла симонка бонбонка, аз знам , че тази шарка се лекува с АБ, т.е. не е ОК , но ако се наложи...........ти вече си болна или?

# 123
susamcheto Честити сини гащи   bouquet stork-boy

# 124
  • Terra incognita
Привет и от мен. Днес бвх на преглед. Ехограф няма. Кръвното- 140/80 , не е ли високо,макар,че доктора нищо не каза. Но ми се накара за килограмите-5 за месец. Забрани ми всичко сладко, сокове, безалкохолни, сол... Пулс на бебето 160 . И така...Малко ми е кофти заради кръвното,не знам какво да си мисля

# 125
Симонка, това намерих за шарката по време на бременност. Малко се поукпокоих и аз,че се бях филмирала днес

# 126
Мацки, дайте линк на онлайн магазина за обиците на пъпа,че си търся в момента. Моята взе вече за ми пречи  Laughing Коремчето ми вече си е дооооста големичко Wink

# 127
  • Italia
Привет и от мен. Днес бвх на преглед. Ехограф няма. Кръвното- 140/80 , не е ли високо,макар,че доктора нищо не каза. Но ми се накара за килограмите-5 за месец. Забрани ми всичко сладко, сокове, безалкохолни, сол... Пулс на бебето 160 . И така...Малко ми е кофти заради кръвното,не знам какво да си мисля
Виж как ще ти е кръвното тия дни и ако е високо вземете мерки,че не е шега работа,особено през бременността. Аз също съм с високо кръвно, засякохме го още при стимулацията,сега пия хапове и е ок

# 128
  • Terra incognita
Сега прочетох,че нормалното кръвно при бременност е 140/70

# 129
 Софи, аз си взех от магазин " На тъмно". www. natamno. com

# 130
  • Italia
Сега прочетох,че нормалното кръвно при бременност е 140/70
Хм.... newsm78

# 131
  • Terra incognita
Вие как поддържате кръвното? Лекарят нищо не каза за моето...

# 132
Момичета,може ли за един невежа в 14 та седмица да споделите що е то контракция,колко време продължава ,и имали ли сте такива проблеми.
Може и да сте писали ,но не винаги влизам .

# 133
Стягане или втвърдяване на корема. Има подготвителни към края на бременността, те не болят, просто корема ти става твърд. За раждането там е ясно, не може да се сбъркат. В по-ранни месеци, ако имаш такива усещания, втвърдяване, стягане на корема се обади на АГ.

# 134
Aз докaто се рaзпишa в новaтa темa и ще я изпишете Simple Smile много е хубaвa, блaгодaря нa aвторите   bouquet
Хубaвa групa зaформихте зa пилaтес, aз aко имa желaещи зa воднa гимнaстикa зa бременни съм нaвитa. Чувaлa съм, че в клиникaтa нa Мaзнейкивa нa бул. Бългaрия имa тaкaвa и бaсейнa е много чист.
Зa рaйоните и рaзходките - aз съм в Бъкстон. Южния пaрк, пaркa нa Хиподрумa или този нa Овчa купел сa ми много удобни. Отделно мaйкa ми е в Дружбa и тaм прекaрвaме много време Wink

Общи условия

Активация на акаунт