"Kara Para Aşk"с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек- 62 тема

• 34 624
  • 746
  •   1
Отговори
# 690
О.К-Боби Hugс твое разрешение Hug
И преди да си легна

# 691
Альооооооооооооооо, девремитИ!  Crossing Arms Не си вкарвайте мухи!  muhi ТБ и ЕА са професионалисти!  Peace Всичко е кино! Всичко е илюжън!  Wink

# 692
  • Сливен
   Девреми, някой гледал ли е как вървят анкетите за драма, ГГ и поддържащи?

Ринка,  Hug Варна,  Hug Сабинка,  Hug и всички останали / Да не пропусна някой, че да се сърди!/, благодаря за резюмето, подсказките, снимките, размислите, страстите! Peace Heart Eyes  bouquet

# 693
  • Сливен
Альооооооооооооооо, девремитИ!  Crossing Arms Не си вкарвайте мухи!  muhi ТБ и ЕА са професионалисти!  Peace Всичко е кино! Всичко е илюжън!  Wink
  Абсолютно!

# 694
  • В Града на Липите

newsm10 така си е. Макар че, като се замисля "М-р и Мисис Смит" също беше илюжън, ама каква стана  тя Joy  изключения, бол.

# 695
Лека,девремки Hug

# 696
  • Сливен

Лека и от мен, Девреми!

# 697
Топли топли Hug

# 698
Здравейте посред нощите и от мен, девремки  wavey

И в днешния понеделник сме си получили всичко както си му е реда - нови снимки от предстоящия епизод, резюме и подсказка  Peace Ринка, Варна, Саби  Hug Hug Hug  мерси за това, че ни ги донесохте, както  и за превода им

Благодаря на всички вас, които сте споделили мисли днес.   bouquet  Толкова много сте изписали, че бая време ми отне да ви изчета. Изглежда епизода в сряда ще е чок интересант yes
Альооооооооооооооо, девремитИ!  Crossing Arms Не си вкарвайте мухи!  muhi ТБ и ЕА са професионалисти!  Peace Всичко е кино! Всичко е илюжън!  Wink
 Абсолютно!

smile3521

Диди  Hug Значи в този час все още продължават да снимат Whistling  Дали няма да имаме една цяла серия в розАвото еве?!  smile3503 Чудя се, защото толкова време снимат там  smile3502

Звезди  Hug На патерица ЧРД на майка ти!  baloni Да е жива и здрава и дълги години да ти дава мъдри съвети!
Пепелче Hug радвам се, че се появи. Това, през което си минала да остане в миналото Peace

Хайде лека нощ и от мен  Sleeping

Последна редакция: вт, 21 апр 2015, 00:59 от kanti

# 699

Оф,оф,оф!Май не се изразих правилно dohИмах впредвид усмивките им.Те са на Енгин и Туба.Като че ли им е станало смешно по време на заснемания кадър.Нали видяхме подобно поведение  и на брега-само че беше зад кадър.Да речем,че тук им става смешно и кадъра не е изрязан-това имах впредвид!

Хайде лека!

# 700
Здравейте!  Hug
Пожелавам Ви приятен вторник с прекрасните усмивки на Туба и Енгин! Hug Hug

Дано скоро и Елиф и Йомер се усмихват така в розовата си къща!  Peace

# 701
Добро утро, момичета. Hug

Канти Hug newsm51

https://vine.co/v/eaAO1YwbdO6
Слънчев ден на всички Hug

# 702
# 703
На*кали сте се от писане бееее
едвам ви изчетох
кайвето ми свърши
много ме е яд ,че пишете по нощите ,аз тогаз не мога имам чайници , чайове ,чашки, лъжички, чинийки
а сега да се включвам в закрития ви мохабет не върви
нейсе и моят ден ще дойде
ако епизода е от 19ч. пишете ме бегала, аз за 20ч не мога се класирам с лятното часово време
най ми пасва 21.45 сахат

# 704
Нервакова, в програмата на АТВ е с начален час 20.00:

Общи условия

Активация на акаунт