Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - 34

• 67 712
  • 742
  •   1
Отговори
# 540
Oфeлия благодаря.
Сега за първи път правя нещо от нулата. Трябва да измисля къде да са стените, каналите и всичко, всичко. Като започнах смятах че съм наясно , а сега в движение ми изникват постоянно въпроси и неща които трябва да съобразя.

# 541
  • Варна
Имаме сходни вкусове, не само за интериор, а и за вино. Разпознах няколко от моите. Само че пино ноарът ми е по-стара година  Mr. Green
Има и точно такова легло, каквото Пина имаше предвид за момчешката стая.

Засега нямам много, показвам само удобствата за гостите.

Иначе на майка ми дъската се оказа махагон. Казах на баща ми да се сеща за мястото, откъдето се е сдобил с нея и пак да се разходи дотам  Sunglasses

Краката й заспаха просто идеално. Любознателна   bouquet

Последна редакция: пн, 04 май 2015, 20:23 от Приятно ми е - Богиня!

# 542
Писали, та почти изписали темата. Човек да не отиде някъде за една седмица. Чак и Боги подредила апартамента.
Аз като си стоях и реших да обновя една от спалните за гости. Имам предвид само мебелите де.....това ще ми е работата за това лято...

# 543
Боги, честито! Розовият цвят е много нежен, на майка ти масата е страхотна, но да призная малко съм изненадана да видя от теб сърчица, не знаех, че харесваш. Чакаме продължение.

# 544
  • Варна
Цонне, не може без малко кич сепак. Sunglasses
Подарък са ми.

# 545
Богиня, Wink и нали е и за гости. Масата е много хубава.

# 546
Всичко си има логично обяснение. Laughing

# 547
Тоалетната за гости е много добра увертюра! Богиня, какъв е по-точно цветът на стените? При мене идва по-скоро кремаво,отколкото розово.
А масата е просто разкош!

# 548
Богиня, много стилно, и в същото време нежно/романтично и леко ретро излъчване! Няма как да не оценя дребните детайли Heart Eyes
Толкова уютно, че чак ми се приидва на гости Simple Smile
Това са тапети, нали? Много нестандартно и интересно решение Peace
Чакаме продължението...

Масата на майка ти е разкошна! Виждам, че сте посипали с чакъл около нея, харесва ми. С пътеките не мога да видя какво сте измислили в крайна сметка?

При мен в момента екстериорно изглежда така 1..., 2... Grinning

# 549
  • густо майна Филибето
Боги, браво на дърводелеца за масата.
  Като ги видях тези крака и премина порива ми да си ги купя и навра някъде, защото не ми трябват, не знам защо ама точно за теб се сетих. Сигурно и затова реших да ги предложа в интериорната тема, не в преправалческата. newsm78  Изобщо не съм очаквала, че ще идат при теб Simple Smile

Банята е много изискана. И аз се интересувам стените с какво са?
Не зная огледалото преди батерията ли си го избрала или обратно, но ми се струва, че първоначално си мислела нещо друго, после си действала според наличното?

Ема, полянката от парички е невероятна!

Последна редакция: пн, 04 май 2015, 09:10 от Ljuboznatelna

# 550
Богиня, оправи ми настроението с тези снимки. Благодаря!
Тапетите водоустойчиви ли са?

# 551

Ема, полянката от парички е невероятна!

+1

# 552
Богиня, много хубаво се получава, прииска ми се да ти дойда на гости.

Ема, Люба  Hug

# 553
Ема, ми то у вас само за снимане бе /екстериорно имам предвид/

богиня- разкош  Hug

# 554
  • На брега
Тоалетната за гости е много добра увертюра!
Богиня, ще стискам, ако ме поканиш на гости! Няма да посмея да я оскверня Joy Joy Joy!

Масата е супер!

Общи условия

Активация на акаунт