Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - 34

• 67 712
  • 742
  •   1
Отговори
# 525
Показаното от Церемония обзавеждане се продава в магазини Явор.
http://www.yavor.bg/%D0%9A%D0%B0%D1%82%D0%B5%D0%B3%D0%BE%D1%80%D … %BA%D0%B0/906/909

# 526
  • Бургас
Индиана има и в Арон на промоционални цени.

# 527
  • На брега
Каква разлика в цените! Вчера с търсачката и аз попаднах на него, но на двойна цена.

# 528
  • sofia
Първоначално реших, че са различен размер, но не са. Вярно, егати разликата

# 529
Няма май разлика. Едното е без матрака, другото - със, третото е различно легло.

Последна редакция: нд, 03 май 2015, 15:34 от птица

# 530
  • sofia
Явно прилагат икейско ценообразуване на крайния продукт  Simple Smile

# 531
# 532
  • Варна
Имаме от показаната серия Индиана на Явор. Предупреждавам, че не са особено качествени.  Въпреки симпатичната визия, са просто един пресован кашон.

# 533
Момичета, майсторът днес работи здраво. Явно съм го уплашила вчера. Преди малко му дадох ултиматум да свърши до края на другата седмица. Стискайте палци Praynig

# 534
  • Майничка
Стискаме! fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

Навремето, точно след като обзаведох детската стая за голямата, може би 2005-6г., излезе серията Korsan на Догташ, направо се изядох, че не съм я дочакала. Пак тогава попаднах за сефте на серията Индиана, беше полска, доста сериозна като цена и мебелите бяха доста тежки. Приятелка си купи допълнителен скрин и етажерка, че нямаха в наличност от Korsan и ги местихме из тяхната детска. Скоро гледах пак скрин Индиана точно в Арон и определено беше доста по-афиф.

# 535
  • Варна
Да бе, нашата е точно онази- едновремешната скъпа полска мебел, ама некачествена. Не вярвам да са подобрили нещо, освен цената Grinning

# 536
Докато аз влача, мъкна и се местя, вие сте изписали почти цялата тема.
Местиш се?!
Супер новина Hug
Чакаме мнооооого снимки Simple Smile

Съпружке, ще се разберем нещо на лични.

# 537
Боги, супер! Нямам  търпение да се похвалиш!

# 538
снощи по нощите писах за проблема си, но да попитам пак Embarassed всяко предложение е добре дошло. Едно помещение ще го разделям на кухня, всекидневна/спалня и баня с тоалетна. Идеята ми е навсякъде да е със един и същи гранитогрес, но банята ще е доста малка 1.90 на 1.40 няма място за параван или душ кабина и вода ще има навсякъде в помещението. Душът ще е разположен на страната която е 1.90  срещу вратата затова ми се иска вратата да е от PVC. Ще трябва да се изгради и праг може би, но от какво newsm78. Ако е само този който е от дограмата може би няма да е достатъчно. 

# 539
снощи по нощите писах за проблема си, но да попитам пак Embarassed всяко предложение е добре дошло. Едно помещение ще го разделям на кухня, всекидневна/спалня и баня с тоалетна. Идеята ми е навсякъде да е със един и същи гранитогрес, но банята ще е доста малка 1.90 на 1.40 няма място за параван или душ кабина и вода ще има навсякъде в помещението. Душът ще е разположен на страната която е 1.90  срещу вратата затова ми се иска вратата да е от PVC. Ще трябва да се изгради и праг може би, но от какво newsm78. Ако е само този който е от дограмата може би няма да е достатъчно. 

Ние сме с малка баня и PVC врата. Когато я поръчваш още, се уточнява прагчето и накъде да ти се отваря вратата. Нашето е доста височко и напълно достатъчно, освен това когато е плътно затворена вратата, вода няма как да излезе отникъде, има си уплътнения.
В зависимост от това накъде ти е обърната касата (трудно ми е да го обясня по-точно), се определя дали първо плочките или първо вратата. Това ще ти каже фирмата за дограма, когато поръчваш Simple Smile Успех!

Общи условия

Активация на акаунт