Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - 34

• 67 730
  • 742
  •   1
Отговори
# 510
За децата:
Скрит текст:

Ейй, това е супер, благодаря за идеята  Hug А освен от дърво, от какво друго може да се направи, за да е устойчива на времевото въздействие и да не се налага прибиране при дъжд? Предполагам, че боядисана с боя за черна дъска ще стане, но пък и тази боя дали е за външно приложение  newsm78
Къщата на езерото ми харесва само отвън, отвътре е опит за някакво изкуствено ретро-излъчване, което нещо не ми изглежда много успешно  Blush

# 511
  • На брега
И един Egg Aviator стол за компания.
Много ме грабнаха в един интериор от вила в Аспен, в публикуван от някого блог преди месец.

# 512
Не разбрах много за кой точно двор говорите и къде ще слагате барбекю Laughing Ако е сред показаното на снимките софийско вътрешно за няколко кооперации дворче, а не на личната вила на село с декар терен около нея, аз лично бих оскубала перушината на всяка разтропана съседка, решила да си прави седенчици там, да бучне огнище и да кади под прозорците ми/ни.

# 513
Птица, уби всичко детско  Twisted Evil
Мен ме отблъсква вида на сградите - все пак са високи и затворено каре. Бих се ограничила до разчистване и оформяне на тревно-цветни площи + нещо за посядване.

# 514
Дълго време ви чета и в единични случаи съм се включвала, но сега имам "бял лист" за ремонт и обзавеждане. Става въпрос за малка виличка, която до момента е в окаяно състояние и и започваме основен ремонт. Ще се лее плоча на пода, ще се изграждат преградни стени за да се обособи баня и кухня. Това е нескопосаният ми чертеж входната врата е от към кухнята.
Скрит текст:

Доста неща научих от вас, но като започнахме ремонта и се оказа че има още много за учене.
 Първият ми въпрос е : Навсякъде пода ще е еднакъв гранитогрес,  вратата от кухнята към стаята, и от стаята към кухнята ще е от ПВЦ (това е огромен компромис за мен и знам че ще ви разочаровам, но не измислих нищо друго) за да има праг и добро уплътнение и плътно затваряне. Та питането ми е кога трябва да се сложи вратата преди или след слагането на гранитогреса.  newsm78 Според мен е преди, но според един друг е след. Когато си правите такива врати към верандите как се случиха нещата?
Много дълъг пост стана, съжалявам и благодаря предварително на всички.

# 515
Здравейте момичета. Нашата драма продължава. Вчера "майсторът"се появи и каза - ще работя бързо, за да свърша, няма да се излагам и т.н. Слизам вечерта да проверя какво е направил - наредил два реда плочки и дим да го няма. Днес ако ми се появи  #2gunfire. Съпругът ми е виновен - той е мека Гана и все с добро да е. И половината сума му е дадена за работата, след това проси още пари и моят мъж му дава /скарахме се естествено/. Знам си аз, че на майстор не може да се вярва. Колкото и да искам да вярвам в доброто у хората, не се получава. Оф, спирам да ви занимавам. Благодаря за подкрепата Hug.
За младежката стая ми хареса предложението на Церемония http://f19.ifotki.info/org/20bfd3d1649f9cf7524268244526c4352eee20213168449.jpg
В стаята на моя син сложихме разтегателен диван-спалня, който изглежда като онези легла със скритите отдолу матраци /как го обясних само/. Долният матрак се издърпва и повдига нагоре - не е трудно и е удобно - през деня е диван, а вечер - голямо легло.

# 516
dafinov list, ама че майстор... ooooh!
Дано приключите с него по възможно най-благоприятния начин.

Падащо легло и моя младеж е абсурд. Не за друго, а защото никога няма да видя леглото вдигнато Whistling
Пък и има достатъчно място, за да можем да си позволим нормално легло.

Днес ще взимаме ламината - харесахме го преди дни и в крайна сметка ще го купим. Ще го нареждаме върху естествен паркет, който нито ми харесва как е нареден, нито опитите да го изциклим и приведем в по-подходящ вид дадоха резултат. Така че ламинат.

# 517
Дафинов лист, защо не му споменеш заглавието на този рекетьор майстор в черния списък?

# 518
Дафинов лист в много неприятен капан сте попаднали.. Докато се рових из нета във връзка с моя ремонт се натъквах и на други случаи като твоя, вземат по няколко обекта, измъкват парите предварително и после започва голямото мотаене. Освен като се появи да го заключите докато не нареди плочките.

# 519
  • Варна
Докато аз влача, мъкна и се местя, вие сте изписали почти цялата тема.

Връщам се да ви чета.

# 520
# 521
# 522
И аз с идея за младежа, може би като на Пина, ако съм я разбрала правилно. Може да се направи по поръчка в желания материал и цвят.

На вилата имаме стая обзаведена за младеж с точно тези мебели. Дивана се разтяга точно на принципа на икейските легла и също има чекмеджета за съхранение. Мога да потърся от къде са купени. По-хубави готови мебели за детска не съм виждала по нашите магазини...честно

# 523
  • софия
За младежката стая да кажа. Навремето влизях в едни познати, бяха направили хола на стандартна панелка стая за момчетата тийнове. Не мога в момента да дам линк, а и не зная дали още ги предлагат в Икеа тези легла. По едната стена бяха сложени. За единия металното, което е високо, отдолу с голямо бюро, статив, компютри и всичките му там младежки работи, за другия беше ниското метално,направено като диван с големи цилиндри възглавници, които вечер се мятат на земята, отпред две малки масички, пак икейски. Между двете легла лека завеса. По дължината на другата стена скринове Малм. Една тъмна стена и другите светли. Стаята беше модерна, широка и много приятна. Не мога да намеря снимките да ви покажа, снимах я тогава.

Сетих се за леглата - Тромсо, масичките клуббо.

# 524
Показаната серия от blue  е Индиана - и аз ги харесах на живо.

Общи условия

Активация на акаунт