Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - 34

• 67 643
  • 742
  •   1
Отговори
# 240
И мазе цял хол ли отказа  Close Ужаст! Навиците са голямо нещо Simple Smile
Успех с търга тогава;)

# 241
Арчо, мерак се гаси с пари, понякога няма друг начин.

# 242
Съпружка, много странна е архитектурата на това помещение. Дане би да са носещи колони там? Това май беше къща на 3 етажа, ако не се лъжа по спомен. Наистина най-добре би било да се изправи стената, но конструктивно даи това е възможно и безопасно трябва да провериш. Да не се вкараш в някой филм....

# 243
Съпружка, по принцип държа, но давайте предложения. Ще ги обмисля. Може и да прежаля едната страна.

# 244
За какво й е на съпружка в тази малка стая ъглов диван  Thinking

Ей това е въпросът ... Thinking

mumbas, това помещение както го наричаш беше част от една голяма стая /бивш хол/, която ние разделихме на 2. А относно стената не помня каква беше историята и дали там на тази чупка няма комин, защото на гърба на тази стена ни е камината, та си мисля, че не можеше да се бута и преправя.

Арчо, ще трябва да предложиш пари и да носиш торби с продукти.  

# 245
. Ще пробвам с пари то се е видяло Grinning Grinning
Laughingти си ентусиаст с предложение Joy без пари не се ходи никъде тези дни.

# 246
. Ще пробвам с пари то се е видяло Grinning Grinning
Laughingти си ентусиаст с предложение Joy без пари не се ходи никъде тези дни.

реших да се пробвам все пак Grinning Grinning

# 247
  • София
    А може ли да се оформи такава продажба законово? Доколкото знам помещенията са към апартаментите - да не стане фал и в един момент да каже, че няма сделка или че я разваля?  newsm78

# 248
може да се оформи без проблеми , стига да се обособи тавана като отделен имот с нов идентификационен номер . В моя случай дай Боже ще има размяна на помещения които са законово описани в нотариални актове , така че няма да има проблеми .

# 249
  • софия
И ако не стане с пари, пробвай с много пари  Laughing

# 250
може да се оформи без проблеми , стига да се обособи тавана като отделен имот с нов идентификационен номер . В моя случай дай Боже ще има размяна на помещения които са законово описани в нотариални актове , така че няма да има проблеми .
Освен , че трябва да се сменят всички нотариални актове....Да ти кажа честно шансовете ти са много малки.

# 251
Да тва ми е ясно . Аз даже ще поема разходите по нотариуси и други такси , стига да се навие някоя бабка Simple Smile

# 252
  • На брега
Archo, възрастните дами (никога не използвай думата баби Mr. Green) ще се предадат пред чара на един млад мъж! "Ех, кога бяхме млади! Heart Eyes" К'во кисело зеле?! Ухажвай ги там, уговаряй го по-шармантно... Жените са си жени!
Дафинов лист, ще се скъсаш от работа, ако наистина планираш да реновираш толкова мебели сама! Ще ти мине лятото в ремонти, но пък наистина ще стане хубаво, ако не заложиш само на масовката и актуалното в магазините.
И аз на мен ще ми трябва разтегателен диван до 2 метра! В началото ще съм с един стар, за който планирам претапициране или просто калъф във френски селски стил, но нататък ще ми трябва друг. Ще следя предложенията към Съпружка с интерес.
А, да не пропусна... у Самурайка е много яко и о чудо, там има три деца, а няма играчки навсякъде! У нас играчките са, като плевели - никнат там, където не ги сееш  Mr. Green.

# 253
  • Варна
Самурайка, много ми харесва пейката ви, идеална за малки деца, които няма нужда да наместваш на столовете за възрастни, или следиш да не се изпързалят и паднат ....И изобщо не личи да имаш само две ръце и три деца  Sunglasses

Аз все така продължавам да си ровя за пейки, и все попадам на едни мидсенчъри, направо сърцето ми прескача...Дано намеря нещо в ибей, като му дойде времето, че едва ли дърводелеца ми ще успее да направи нещо подобно

И още :
Скрит текст:

# 254
Archo, възрастните дами (никога не използвай думата баби Mr. Green) ще се предадат пред чара на един млад мъж! "Ех, кога бяхме млади! Heart Eyes" К'во кисело зеле?! Ухажвай ги там, уговаряй го по-шармантно... Жените са си жени!

изнервен съм днес цял ден и за тва ги бабичосвам Simple Smile те млади във входа нямат , така че може и да пуснат аванта Grinning

Общи условия

Активация на акаунт