Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - 34

• 67 712
  • 742
  •   1
Отговори
# 315
И моите горни шкафове ще са ниско.
В лятната кухня също са ниско. Много ми е удобно.

Известно време не бях влизала в блогове разни и съм зажадняла за красота Simple Smile

Скрит текст:

# 316
  • На брега
Какво мислите за този тип столове от предишния линк на Ема?
Подлакътниците не са извити, а са под ъгъл. Харесах си едни подобни, с подлакътници под ъгъл и събирам мнения.
http://habituallychic.luxury/wp-content/uploads/sites/2/2015/04/ … -011-682x1024.jpg

# 317
  • софия
ИКЕА трябваше да има във Варна още преди години, когато построиха Софийската. Не зная какво се е случило после, че толкова се е забавил проектът.

# 318
Подлакътниците не са извити, а са под ъгъл. Харесах си едни подобни, с подлакътници под ъгъл и събирам мнения.
http://habituallychic.luxury/wp-content/uploads/sites/2/2015/04/ … -011-682x1024.jpg
Изглеждат супер, но трябва да се пробва на практика как са. Аз съм типа човек, дето ако има остър ръб край него, непременно ще се джасне. Sad

# 319
  • Майничка
Подлакътниците не са извити, а са под ъгъл. ...

Но облегалката е извита, така че обхващат добре под мишниците или на нивото на кръста /според ръста/. Неудобство - ако е по-дебел човек, може да си тръгне със стола. Laughing

# 320
Цитат на: Емa
[img

Колко ми харесва този паркет... и жилището.

# 321
Ето нещо много мое Simple Smile

# 322

Бива, бива  Peace То направо твоето - има от всичко Simple Smile
Действай по него Simple Smile

# 323
  • София

Бива, бива  Peace То направо твоето - има от всичко Simple Smile
Действай по него Simple Smile
Няма я масата за игра на карти... Кухнята е с релеф на вратичките, който силно не харесвам, иначе всичко друго е супер. Калъфът на капапенцето много ми хареса.

# 324
Супер е! Много ми харесва!
Без драперията на канапето.

Моята кухня ще бъде точно толкова голяма и същото разположение, без хладилника. Демек няма да имам почти никаква работна площ, но като гледам, не съм сама Laughing
И без друго толкова готвя вече Simple Smile

# 325
  • ту тук, ту там
Ема, и моята е със същото разположение, без шкафа между фурната и хладилника даже! Котлоните ми са два обаче. Като я монтираха, останах изненадана колко работна площ се оказа че имам! По разни картинки и чертежи изглеждаше супер малко! Сега голяма част от плота ми е заета от разни неща, които ще влязат в шкафове, когато финализираме нещата, но пак е ОК! Аз нямам място за миялна обаче и поставката ми за измитите съдове вляво от мивката ми изяжда много място!
Исках да кажа просто, че когато всичко е готово, може и да се изненадаш приятно! Simple Smile

# 326
  • Варна
Много хубави интериори сте пуснали пак, Ема тъмната кухня е много хубава, успех с твоята  Simple Smile

Икеа май отчитат някакъв спад, и мисля че затова пуснаха онлайн магазин, за да развдижат потреблението и в другите места, повечето хора си казват-а, аз като ще дама 100-200 лв за бензин до Сф, по-добре някой майстор да направи еди си какво ....

За мини Икеа във Варна идеята е много удачна, навън по света има стотици примери за най-различни store на големи вериги, до които просто ти доставят стоката, и в същото време не затварят огромни разходи в площи, изложбени зали и тн ...
Абе радвам се и аз, това исках да кажа, пък и нали моя ремонт ще се случва през късната есен, дано има отворен магазин дотогава ...

Нали скоро pina  питаше за разни места/снимки/усещания, дето можеш да ги гледаш ,и да нямаш обяснение, защо не откъсваш очи от тях ...
Тази ми е една от тях :

# 327
  • София
Супер е! Много ми харесва!
Без драперията на канапето.

Моята кухня ще бъде точно толкова голяма и същото разположение, без хладилника. Демек няма да имам почти никаква работна площ, но като гледам, не съм сама Laughing
И без друго толкова готвя вече Simple Smile
На етажа ни в къщата, в която в момента живеят свекърите, в дън гори Тилиейски в Родопите, кухнята ни е линейна и същата на размер, на мен ми идва супер малка, повече от двама души не могат да участват в правенето на салати и подготовката на храната, а аз, като истинска феминистка, не понасям "диван-чипраз" и държа мъжккото тяло да е на равна нога в кухнята. Затова се запънах толкова сега за острова в "бабин дом" - да осигуря работна площ Embarassed Laughing

# 328
И един сандък, моля, да си легне вампирът Grinning
Твърде черно и брутално. Да го гледаш - може би, да живееш - Naughty
И "мъдри мисли" на английски. Руски журналист, ха Rolling Eyes

Аз нямам място за миялна обаче и поставката ми за измитите съдове вляво от мивката ми изяжда много място!
Аз пък да питам как се справяте само с миялна, без сушилка отгоре. Аз не мога и не мога. Някакви указания?

# 329
Аз пък да питам как се справяте само с миялна, без сушилка отгоре. Аз не мога и не мога. Някакви указания?

Аз имам указания  Laughing - оставям Съпруж да зарежда миялната и после да прибира измитите съдове.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт