Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - 34

• 67 701
  • 742
  •   1
Отговори
# 330
птица, за етап Archo - става;)
За комбиниран етап - трябва цвят Simple Smile Че е малко като .. особено черните или там каквито са супер тъмни завеси.
Надписите - вече ги пропускам. Достатъчно напомнящи бележки генерирам  ooooh!

За влачещите се завеси - Ема пусна няколко снимки ... Особено при под - паркет - ми заприличиха ми на парцал за бърсане на под  Rolling Eyes  Ако настилката е мокет може и по- да ги възприема, но едва ли.
Не бях виждала така опаковано диванче дето Шарки го хареса - хареса ми и на мен, но само мисълта колко прахоляк ще си намери скривалище - ме отказва.

# 331
  • София
Опакованото диванче е идея, която не знам дали и къде бих използвала, но точно въпроса за поддръжката му най-малко би ме тревожела. Просто изтупваш/ изпираш често " опаковката " и отново я надипляш. Дори може да има няколко различни разцветки, според настроението  Simple Smile
Милион пъти по-лесно от чистене на кожа, пазене на дамаска - недай Боже претапициране...

# 332
Vayana, на втория ден ще е омотано.

Все се каня да питам - роботът не влиза под дивани и шкафове, зад подови конвектори и подобни. Как го решавате на практика това почистване? Как би се справил с тази опаковка с хиляди гънки?

# 333
  • София
Покривалото може да е с нанизан ластик свободно по ширината отдолу - може и това на снимката да е така, за да стои надиплено. Ще се оплита, но пък и лесно ще се оправя  Simple Smile

Аз мога да кажа лични впечатления за робота - вече имам втори, но няма да са общозначими, защото на мен всички мебели са  до пода / както и до тавана / и робота чисти просто плътно до ръбовете им. Има различни височини роботи и това трябва да се съобрази, ако искате да влиза под мебелите. Аз имам и влачещи се по пода пердета и той просто ги побутва до стената, не се оплита.

# 334
Благодаря ти много!
Много са ниски - и диван, и някои шкафове (поне моментните Simple Smile
Ще си се пъхаме, местим ръчно. Скоро няма да прибягна до услугите му.

# 335
  • София
И според мен калъфът е на ластик, от памучна материя, за почистването му се грижат пералнята и сушилнята. Ние така цапаме канапето, че ако не го покривам с нещо (поларени одеала) дамаската няма никакъв шанс, ще трябва да сменяме дамаска  ежемесечно. 

Аз все още - няколко години вече - само си мечтая за Румба и Браава, ние нали сме все многоетажни newsm78 newsm78 newsm78. Мисля бабин дом да го обзаведа с такива, че там поне е равно, белким ММ се прежали и у нас да има и такива играчки.

# 336
Роботите са удобни за полупразни къщи. Или като при Ваяна - шкафове до долу, за да може да върви по тях. Какво запиране, суетене и пищене е около краката на столовете, масите и шкафовете да знаете Laughing
Това или това си е направо непреодолимо за тях.

Аз пък да питам как се справяте само с миялна, без сушилка отгоре. Аз не мога и не мога. Някакви указания?
Аз имам указания  Laughing - оставям Съпруж да зарежда миялната и после да прибира измитите съдове.  Laughing
Не става. Още много плот ще ми трябва Mr. Green

# 337
Мдам, аз робот за полупразното си имам  Laughing Но за останалото  съм аз.

# 338
 Joy
Осигурила ли си му от специализираните микрофибърни гащеризони Wink

# 339
Г-ца Димитрова, и аз много харесах тази снимка! Подобни неща ни радват с теб.

На Арчо бруталното черно даже не е толкова брутално черно. Харесва ми точно черното, спалнята - не, надписите - не и всякакви други моди от гребена на вълната. Но жилището е с добър потенциал. Става и за + жена, преди да е налвязла в гнездовия период. Или старомоминския.

# 340
Joy
Осигурила ли си му от специализираните микрофибърни гащеризони Wink

.... шшшшшшшттт   Stop Мулти е, после го разглабям Twisted Evil

# 341
  • София
птица , не е съвсем така. При мен трапезарната маса с 6 стола си остава препятствие, нищо не местим и той си обикаля между краката им и си влиза и излиза оттам. Ако мебелите са на 8-9 см отстояние от пода няма да има проблем да влиза под тях да чисти и да излиза. Няма нищо по-радващо от факта да се върнеш вечер и на пода да няма дори едно боклуче - сравнявам с периода, когато още не бяхме купили. Ако половинките ви не вярват, просто вземете за проба и ще си променят мнението.
 При мен е улеснение и факта, че нямам малки деца да цапат и разхвърлят, разликата е съществена. Роботът вече е необходимост,все още  по-непопулярна и не масово използвана, но пък е огромно облекчение. А и не е по-скъп от пералня, фурна и т.н.

# 342
Vayana, всички вярвяме, че е удобство някакво.
Но зависи от терена.
Сега се сещам и за цветната ми вътрешна градина ... то са цвете до цвете.
Като каза за дреболии - и лего части може да има.
А определено сме с минимум мебели.
Мен ме отказва и последващата част с почистването (откровено - не ми се занимава), то затова и всякакви модерни уреди - роботи- не съм им фен.
Както и да е, отплеснахме се.

# 343
  • София
На мен пък - без съм мързелива - ми харесва да съм " високотехнологична ", както се изразява приятеля ми.  Grinning
Поспамихме малко, но на някой може да му е било от полза...
Диванчето обаче си го запазих, има потенциал и закачка в тази идея.

# 344
  • София
Имам една колежка от Холадния, по-възрастна от мен с 5 години, та тя на Румбата й вика Моята Голяма Любов (има 2 деца, момче на 18 и момиче на 13)

Общи условия

Активация на акаунт