Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - 34

• 67 631
  • 742
  •   1
Отговори
# 555
Ема, аз бих живяла в екстериора по това време на годината  Heart Eyes

БогиняPeace Точно вчера оглеждах една общ.wc  - с полилей, златни стени, мнооого огледа в златни рамки. И аз да питам - тапет ли е раето?

{Тони}
Леглото
Скрит текст:
Сещам се, че преди много години съм виждала стая на две нива - повдигнат подиум, под него - колкото искаш широко легло влиза. На подиума- диванче, масичка за гости. Ако ви се занимава - може да проиграеш такъв вариант. Определено ще бутва с крак леглото на колелца (за разлика от повдигащото се легло).
Вместо диван - може ли някъде покрай стена да се сложи ти пейка/ шкаф с мекичко и взъглавници за сядане от младежите...

Скрит текст:
  Тук не мога да разбера къде е свряно леглото Simple Smile 

# 556
Здравейте,

Включвам се със снимки от моя хол и моя балкон. Simple Smile

Скрит текст:

Дано ви харесат.

Последна редакция: вт, 05 май 2015, 11:39 от Птичка-синичка

# 557
  • На брега
Птичка-синичка, покривалото на дивана допълнително ли е ушито?

# 558
Птичка-синичка, моля да напишеш как точно е остъклен балкона ти? Виждам релси, вратите плъзгащи ли са?  newsm78 Ако е удобно да напишеш дали си доволна, фирма, която е изпълнила проекта и ориентировъчна цена. Може и на ЛС, за да не спамим темата.
В момента сме на етап остъкляване и ще съм много благодарна за всякаква информация.   bouquet

# 559
NovaTema, диванът е купен от Икеа, заедно с калъфа. Моделът е Ektorp.
Ия, остъклението се състои от три релси и шест "прозореца". Всеки от прозорците се плъзга във всички посоки и застават един зад друг, като се отваря целият балкон. За съжаление не помня, коя беше фирмата (много отдавна е правено), но проектът е мой, и предполагам, че всяка фирма може да го изпълни, както и всеки друг проект. Много съм доволна, защото когато поискам си имам остъклен балкон или отворен балкон Simple Smile

# 560
  • На брега
Птичка-синичка, моля да напишеш как точно е остъклен балкона ти? Виждам релси, вратите плъзгащи ли са?  newsm78 Ако е удобно да напишеш дали си доволна, фирма, която е изпълнила проекта и ориентировъчна цена. Може и на ЛС, за да не спамим темата.
В момента сме на етап остъкляване и ще съм много благодарна за всякаква информация.   bouquet
В момента вратите ми са същите. Плъзгащи, с отваряне и от двете страни, еднокамерни... Лятото прибирахме трите крила в едно. Нашите на са с марков профил. Когато сме ги поставяли не сме обръщали внимание на детайлите и подробностите на различните производители и сега ни е като обица на ухото. Mr. Green По лични наблюдения е подходящо за остъкляване на балкон, ако навътре към стаите има други врати. На нас това нещо се явяваше външна стена и зимата чупим рекордите по разходи за отопление.

# 561
Здравейте!Много е интересна темата.На вълна ремонт сме,ще боядисваме,поръчваме мебели.
Това е стаята http://ana74.snimka.bg/hobby/az.496741.35228541.big ,малко е малка.Най вероятно дивана ще се изнесе.Чудя се в какъв цвят да боядисаме,иска ми се нещо малко по разчупено.Вие как бихте разпределили мебелите.

# 562
Птичка-синичка  и  NovaTema , много ви благодаря за бързите и изчерпателни отговори!  bouquet
Точно това искам - когато е лошо времето терасата да е затворена и обратното при хубаво време да е открита.
Извинявам се за спама.

# 563
Ия*, може да погледнеш тук:

Скрит текст:

има и стара тема тук в бг мама за тях. Аз ги гледах преди да купим ап., когато се чудихме за един ап. в Драгалевци с огромна тераса, която исках да правя по този начин.

# 564
  • На брега
ana74, този линк води към личен албум, но ако показваш детската стая от миналата седмица, ми направи впечатление, че дивана е на пътя между две врати! По твое наблюдения с охота ли се ползваше мястото? Аз не бих се чувствала комфортно да почивам или спя точно на пътя на тези енергии. Какви мебели планираш за там?

# 565
NovaTema да,от миналата седмица е,аз си мислех че се вижда чертежа,то не ме бива много в чертаенето Embarassed, дивана ще го махнем,гардероб искам да правим по поръчка,и въбоще цяло обзавеждане,ще боядисваме,и затова събирам мнения,защото нещо ми се губят идейте

# 566
Да, леглото с възглавниците, аз само си ги представям двойно по- големи. Не посмях да кажа, че прекалено се обяснявах с това легло.
Богиня, с нетърпение чакам да видя и същината, увертюрата е страхотна!

Синя птичка, завидях ти за терасата!

# 567
Здравейте,

Включвам се със снимки от моя хол и моя балкон. Simple Smile

Дано ви харесат.
Харесват ми без пердетата и щорите в хола, както и изкуствените макове   bouquet

# 568
Здравейте, много харесвам шарка с т.нар. quatrefoil  Heart Eyes и съм си наумила стаята за гости(която едновременно ще я използвам за домашен офис и след време ще я преоформим за детска стая) да бъде в сиво. В момента боядисвам една секция и бюро в бяло и идеята ми е да направим стените в тъмно сиво с комбинация с бяло. Навсякъде ще сме с тапети и затова и търся такива тапети с такава мисля, че я водят мароканска шарка - цък. Peace Оставам обаче с убеждението, че този тип шарка е от типа "направи си сам" и може би ще ударим на дърво в търсенето на такива тапети.  newsm78
Забравих да добавя, че стаята няма да е само сиво и бяло. Ще ида декорации и възглавнички към разтегателния диван с патешко жълто.  Blush Laughing

# 569
  • Варна
Богиня, поздравления! Чакам снимки с нетърпение. Беше отдавна  Mr. Green и не ми беше на дневен ред - библиотеката ти от какво дърво е и с какво масло си я омаслила (прилича на Античния дъб на Осмо, с което и аз омаслявах)? Варненски дърводелец ли ти я прави?

Общи условия

Активация на акаунт