Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - 34

• 67 689
  • 742
  •   1
Отговори
# 600
Богиня,честито,на мен пък всичко много ми харесва!Килима,пода страшно ми харесват, и цветовете на мебелите,и мебелите много ми харесват,вратата седи много добре, не знам как си го измислила,но браво!Всичко много ми харесва само ме е яд,че съм изпуснала другите снимки от вчера baby_neutral!Май каквото и да видя от теб и Ема нищо не би ме изненадало  Simple Smile!
Рафтовете на стените са тънки обоче сте ги захванали без конзолки под тях,може ли да кажеш как?(аз от 1 год.имам 5 такива дървени рафта от Икеа за кухнята и не мога да намеря красиви конзоли и си седят така на пода,затова питам)

# 601
  • Варна
Лили, с штифтове в стената. Обаче не е  много стабилно. Конкретно единият яко взе да се откъртва и ще търся вариант. Ще се опитам да направя снимка.

Иначе много симпатични декоративни конзоли има в Практикер. От там взех за майка ми. Къщата й е стил Прованс. В четвъртък ще ги снимам.

П.С. Мне, не се получи. Значи, штифтът се захваща за стената с дюбел и после след предварителна дупка в лавицата се съединява с нея. Справих ли се с обяснението?
Тези лавици са 2см, което явно е крайно недостатъчно. В банята ги направих на 3,5 см и нещата изглеждат по друг начин. Штифтовете в банята са три, не два.

Част от моята баня с надстройката на вратата и лавицата
Скрит текст:

А това е нещо, което повечето ще харесат  Wink
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 05 май 2015, 10:55 от Приятно ми е - Богиня!

# 602

А това е нещо, което повечето ще харесат  Wink
Скрит текст:

При мен нищо не излиза.  Peace

# 603
  • Варна
А така?

Последна редакция: ср, 06 май 2015, 06:53 от Приятно ми е - Богиня!

# 604
Ооо, ремонтът на темата приключи най-после Grinning
Честито, Боги, и браво! Много хубаво ти се получава! Интересно, смело, артистично и различно! Заслужаваше си мъките с майсторите и чакането  bouquet

# 605
Сега да.  Simple Smile

Аз вече се загубих из стаите - колко е голям ап. или е къща?
Банята много ми хареса и ваната.

# 606
  • Варна
Съпружка, апартамент е. Не е малък. Имам 12 интериорни врати  Wink

# 607
12!Никак не е малък Wink!Богиня,шкафът в кухнята също е много хубав,а за ваната и плочките нямам думи!Късметлийка си,че с такъв голям терен за действие докато го запълниш ще имаш доста да твориш!Всичко от снимките е много хубаво!
А за конзолките бях видяла едни от Вивре,но ги изпуснах и сега постоянно го проверявам за тях(въпреки,че цвета на стените е много тъмно кафяво-сиво):

http://www.anticline.fr/index.cfm?page=Decoration&cat=2318&a … subcatname=Encore et plus&lan=&autoid=387827

Но ще ида да видя и в Практикер(може още довечера Simple Smile ),мерси!

# 608
Като видях сега шкафа на Богиня се сетих да ви питам относно една аранжировка в спалнята на вилата. Ето и моят, както и другия. И тъй като ужасно много ги харесвам, реших и спалнята да направя със стари мебели. Обаче стаите ни са много малки и не успях да събера спалнята, тоалетката и гардероба. Затова сега гардероба е качен на тавана, тоалетката е без огледало и някак продължава да ми е натрупано. Не успявам да завъртя добре картини, свещници и др така че да ми хареса. Ето снимки на които произволно съм окачила и поставила декорацията. Принципно картините и гоблените ми се иска да са над спалнята, но едната стена до вратата ми остава празна. Бях окачила една празна рамка там, но и така не ми хареса, а другата картина която имам е с цветя и става мноооого цветно 1, 2, 3
И как кажете ми да премахна остатъчна миризма на старо от шкафовете? Вече минаха 2-3 години от както сме ги купили.

Последна редакция: вт, 05 май 2015, 13:12 от карамелена

# 609
  • София
А за конзолките бях видяла едни от Вивре,но ги изпуснах и сега постоянно го проверявам за тях(въпреки,че цвета на стените е много тъмно кафяво-сиво):

http://www.anticline.fr/index.cfm?page=Decoration&cat=2318&a … subcatname=Encore et plus&lan=&autoid=387827

За конзолите може да погледнеш тук:
Богиня,  smile3501

# 610

Зузи, защо трябва да има 2 бр. фотьойли в спалнята? Не гледате ли ТВ полегнали в леглото?
А в кухнята какво има като шкафове и уреди, не се разбира от чертежа newsm78

Имам два стари фотьойла (от ония с извитите дървени подлакътници и крака) които искам да рестврирам и там да си присядаме на чай или винце и да си гледаме според сезона през прозореца или кьм камината. Но Богинята ме притесни заради трудната борба с дървояда и мойте крака имат.
За кухнята (за сега) идеята е срещу вратата да е печката с цветно пано от плочки за гръб, който само в тази част да са високи и да стигат до аспиратора. Нататьк по реда плочките да са само на 30-40см. височина. Долния ред шкафчета (3,30м)  да е от край до край – шкафче, печка, шкафче, хладилник, мивка и шакаф. На горния ред -аспиратор, два дълги рафта на държачи от ковано желязо и само в дясно в края да има горен шкаф със стъклени вратички които да слиза много ниско на нивото на плочките. Скоро открих един магазин в който продават свевъзможни елементи от ковано желяза и буквално пощурях. Може човек да си комбинира както си иска и за каквото си иска. Мисля да направя парапета пред входната врата пак от ковано желязо и така рафтовете да са като едно продължение. А за вътре в стаята имам едни крака от стара шевна машина Сингер и да направя маса. Тоест кованото желязо да е свързващия елемен за всички пространства.
Върти ми се из ума ако, все пак си сбъдна мечтата за легло от ковано желязо, да скова едни плоски сандъци на колела които да мушкам под леглото. Не съм убедена дали няма да е грозно. Какво мислите за идеята ми.

Ох Богиня, толкова много цвят без да е кичозно. Тънка работа е това. А вратите са „един път”, просто разкош.

# 611
карамелена, от произволно декорираните снимки номер 2 ми хареса много. Допада ми как се съчетават пердетата със стила на мебелите.  Heart Eyes Не съм запозната с големината на другите стаи и коридори, но как мислиш да я караш с гардероб на тавана? Пробвала ли си да оставиш гардероба където си е бил, а леглото да се завърти от ляво на вратата, тоест краката да сочат прозореца. newsm78

----------

Оставам обаче с убеждението, че този тип шарка е от типа "направи си сам" и може би ще ударим на дърво в търсенето на такива тапети.  newsm78
Има, но зависи колко пари ти се дават за тапети.

Благодаря. Попринцип става въпрос само за една стая. Мислех си дори и да не е цялата с такива шарени тапети, а например само една стена, останалите да са си тъмно сиви. Не знам, съвсем се разколебах вече. Толкова бях ентусиазирана за бели мебели, сега обаче като влезна в стаята и имам чувството , че ще стане като болница ако е със светли стени, затова и искам да са ми тъмни тапетите. Може ли да ми дадете някакви предложения за стаи с бели винтидж мебели?  Crossing Arms Peace  bouquet

# 612
Богиня, много-много е хубаво! Интересно, артистично, нищо ново няма да напиша след другите. Щастлива съм, че има и такива хора като теб! Бързам да напиша за масичките, остави ги малко време така. Тоооолкова много ги харесах черни! Никога нямаше да ми хрумне за такива масички където и да е, още по- малко там и то в черно, обаче ужасно много ми хареса. За възглавниците съм съгласна с Ема, но явно временно са там. Вратата е разкошна, това и преди си го знаехме, обаче много ѝ е хитро мястото там, все едно ще я отвориш и ще се разкрият непознати светове. Като някакво вълшебство е, ако се вгледаш е стена, обаче който има очи и сетива ще бъде отведен в тайната градина.
Ох, ние имаме 8 интериорни врати (входната не се брои, нали?), обаче не ни е кой знае колко голям апартамента.
Банята е много хубава и тя. Бюфета също. Чакам още снимки.

# 613
Пропуснах да кажа, че масичката до лампиона е разкошна и там има някакъв диван, който не видяхме?!

И да разкажеш как реагират на резултата посетителите? Дори майсторите. Аз преди години и от майстори имах коментари Simple Smile

# 614

За конзолите може да погледнеш тук:

Богиня,  smile3501

Ами да,същите са!Много много много ти благодаря!Тук са 12.9лв но все пак откога търся!Много благодаря пак!
PS За съжаление се обадих в магазина и имат само 4 броя!

Последна редакция: вт, 05 май 2015, 15:17 от lili_lili

Общи условия

Активация на акаунт