подутина

• 3 563
  • 3
  •   1
Отговори
От два дни имам подутина, точно зад ухото, където то почва и където е костта. Стои като цицина, твърдо е и се мърда съвсем леко при силно бутване, все едно е кост. Имали ли сте подобен проблем? Там надуват ли се лимфни възли и най-важното те мърдат ли както по шията , подмишница и т.н защото моето почти не мърда? Мога да отида на лекар чак другата седмица и ми е чудно. Имал ли сте такъв проблем и какво се оказа?

# 1
На мястото, което описвате, няма лимфни възли.
Това, което имате, най-вероятно е мастно образувание. Резорбира се само в общия случай и няма повод за притеснение.
Ако не изчезне дълго време или изпитвате некомфорт, идете на УНГ, може да се цепне, интервенцията е лека. Успех!

# 2
Възлите по-надоло ли са където е меката вдлъбната част под костта ли, защото гледах снимки на подутини и не разбрах какво е. Моето топче е точно в началото на костта след тази вдлъбната част и там ли няма възли?

# 3
Здравей, а случайно да имаш проблем с ухото?
Аз имах същия проблем, имах и подутина точно до коста,като от инфекцията ме болеше и самата кост от страната на възпаленото ухо. Оказа се,че това беше лимфен възел. На въпроса ти аз предполагам, че е възможно и при теб да става въпрос за възпален лимф, най - добре посети УНГ.
Желая ти успех! Hug

Общи условия

Активация на акаунт