Мами от Монтана

• 50 080
  • 62
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте; мами от Монтана! Flowers Bouquet

Обръщам се към вас, тъй като най-добре ще може да ме опътите. Няколко пъти се събират дарения в гр. Димово - дрехи и обувки за възрастни хора и деца - темата.

Дали има някаква по-голяма организация за събиране на такива дарения? Дружество на българските майки не намерих наблизо. Аз и още една мама от чужбина помагаме, както можем, но сме твърде далеч за по-обширна организация.

# 46
Здравейте,
планирам еднодневно посещение на Монтана това лято.
Мисля да се разходим по Баба Вида и Дунавската градина.
Препоръки за места за хапване ?

# 47
  • у дома
Здравейте,
планирам еднодневно посещение на Монтана това лято.
Мисля да се разходим по Баба Вида и Дунавската градина.
Препоръки за места за хапване ?
За Монтана-ресторант Като при   парка до Новата църква.Близо до Монтана по  пътя за Бвлоградчик на около 60 км от Монтана е пещера Венеца,а наблизо в село Фалковец е хан Мадона с приятна кухня.В Белоградчик заведението При Иван-за Видин нямам идея.

# 48
Привет мами, някой да има опит с детски гастроентеролог в района? Приемам всякакви препоръки

# 49
Здравейте
Някой раждал ли е наскоро при д-р Николов в гр.Монтана
Какво ви е мнението за него

# 50
Здравейте
Някой раждал ли е наскоро при д-р Николов в гр.Монтана
Какво ви е мнението за него
Лора, имам две раждания при него секцио за последните 6 години. Не съм имала проблеми, диатностиката и проследяването бяха точни, имах и проблеми за задържане които преодоляхме. От опит мога да кажа, че е  парвил точни диагнози и е спасил живота на мои близки. Първия път исках нормално раждане и той ми даде шанс, въпреки че предположи,че няма да е лесно и да стане. Е пробвах имаше паднали тонове, преносване и т.н., но уви не стана. Пиша го защото упорито се говори,че предпочита секцио, а опита ми е друг. Близка искаше секцио, а той не й направи,защото виждаше предпоставка за леко раждане без моите премеждия.

# 51
Привет мами, някой да има опит с детски гастроентеролог в района? Приемам всякакви препоръки

Здравей, доста късно виждам написаното от вас. Дано вече да не ви трябва лекар, но ако все още е така да споделя мнение. В Монтана няма детски гастроентеролог. Моята щерка имаше проблем със запек и се наложи да търся обстойно най-добрия специалист в страната и попаднах на д-р Мила Байчева. Много е внимателна и страхотен специалист. Трудно се записва за час и се чака, но наистина си разбира от работата. Дано съм била полезна. Мога да дам координати, ако се налага

# 52
Здравейте. Препоръчайте ми педиатър в Монтана.

# 53
Диляна Колева.
Здравейте. Препоръчайте ми педиатър в Монтана.

# 54
Мацки, а ориентировъчно колко струва раждане секцио в Монтана? При Николов или дъщеря му, ако някоя от вас е минала при тях скоро?

# 55

Здравей, доста късно виждам написаното от вас. Дано вече да не ви трябва лекар, но ако все още е така да споделя мнение. В Монтана няма детски гастроентеролог. Моята щерка имаше проблем със запек и се наложи да търся обстойно най-добрия специалист в страната и попаднах на д-р Мила Байчева. Много е внимателна и страхотен специалист. Трудно се записва за час и се чака, но наистина си разбира от работата. Дано съм била полезна. Мога да дам координати, ако се налага

Благодаря за отговора, не стигнахме до лекар, с капки нещатат бързо се оправиха и внимавам с браната за малката , забелязах кое ѝ действа зле и ги избягвам. Благодаря ви ❤❤❤

# 56
Здравейте, търся добър зъболекар с гр Монтана, може ли да ми препоръчате?
И отзив за Д-р Крумов то МВР-то ако имате опит с него

# 57
Здравейте, търся добър зъболекар с гр Монтана, може ли да ми препоръчате?
И отзив за Д-р Крумов то МВР-то ако имате опит с него
И аз ще следя ,ако някой може да препоръча добър специалист за вадене на зъб в Монтана?

# 58
Препоръчвам с две ръце д-р Галин Евгениев

# 59
Александър Ганев. Трудно се записва за час, но е супер внимателен. Аз съм с огромен страх от зъболекар от детството, при него ходя с желание

Общи условия

Активация на акаунт