Отговори
# 150
  • Монтана
Честито бебче на мама Aphrodivina,да и е жив и здрав,много късмет в живота,и безгрижно детство   bouquet

Имам чувството,че до вечерта още някое бебче ще се появи хихи  Hug Hug Hug

# 151
Честито и от мен на мама Aphrodivina, днес е наистина специален ден.   Heart Eyes

# 152
Честито на всички мами! Да са ви живи и здрави бебоците и много да ви радват! Hug
Какъв ден само! Толкова съм развълнувана! С право си избрахме заглавието на новата тема... Laughing

# 153
Ехе, колко много бебчета  Blush Да са здравички и много послушни   bouquet Притесних се, че наближава дългоочакваната среща  Simple Smile
За тоалета и аз карам по памет  bowuu понякога се получава.
Да ви се оплача дрешките за изписването на бебо още не са тръгнали от UK  Confused Дано ги дочакаме. Хубава вечер :-*

# 154
  • София
Уоууу... Joy какъв ден само! Честито на новите мами  bouquet Пожелавам ви бързо възтановяване и много много семейно щастие с новия член (или два  Laughing ).
Последните два дена са много силни, много бебоци ... това си е много информация за асимилиране  Shocked

# 155
  • Бургас
Честито и от мен на обебелите се мами!  Heart Eyes
Толкова хубави новини от вчера и днес! Направо настръхвам като чета!  Hug

Да са ни живи и здрави Кристиан, Михаела, Живко, Алина, Филип, Николай и Владислав!

# 156
Честито на новите днешни мами   bouquet
Да са живи, здрави и много щастливи малките съкровища!  Hug

# 157
Мами и тук да се похваля на 21.04.2015  в 17:15 се роди нашият син Павел Hug нормално раждане,на 5-ти напън се появи с мерки 3 450 кг,51 см.Безкрайно красив  Hug.Желая на вкички чакащи мами леко раждане с прекрасни бебенца Peace

# 158
  • София
Ехааааа, какви прекрасни новини!!!
Честито на всички нови мамчета и техните бебчета! Да са много здрави и щастливи и бързо възстановявае на мамите! Ще чакаме разкази с интерес! Simple Smile

Аз устисквам още до секциото, сега пускам перални като луда, но успях да си изпера и приготвя всичко вече.
Днес се епилирах и много интересно - под мишниците си имах нормално косъмчета, а на краката нямах ни 1 косъм, не бях забелязала досега. За интимните части ще се погрижа деня преди секциото, ама не знам как ще се справя.
Хич не мога да спя, синдромът на неспойните крака ли беше, все ме сърбят краката, корема, само ставам по нощите да взимам душове и да се мажа с кремове, не че ме облекчава особено. По някое време към 3-4 вече се изтощавам и заспивам.
Лека нощ от мен!

# 159
bebka88 честито съкровище! Да расте здрав, а на теб бързо възстановяване  bouquet
Sladoledche и аз лягам в толкова.. И пускам перални като луда също. Изпрах количка, столче, люлка, остана ми само леглото утре. А вчера мих прозорци и прах пердета.
Надявам се и аз да устискам до секциото.

# 160
  • София
Честито, bebka88!
Много здраве и късмет на малкия Павел!

Последните 2 дни са доста ползотворни ..... х4 на ден - нашата група работи чудесно за прираста на България  Laughing

# 161
  • В градината...
Бебка, жив и здрав да ви емалкият Павел, честито  Hug

Сладоледче, аз това вчера писах - ни един косъм на краката  Thinking /ама си мислех, че е от годините/.

# 162
БЛАГОДАРЯ ВИ Hug.Аиде сега чакаме и другите да се похвалят Hug

# 163
Страхотен ден този 21 04 -  толкова много бебенца.
Бързо възстановяване на мамите и бързо да се прибират с малките мишенца в къщи.
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 164
  • Варна
Какъв ден съм пропуснала само!
Честито, момичета, нека всички дечица са здрави, обградени от любов и да носят много щастие и радост на родителите си!!!

Общи условия

Активация на акаунт