The Players and The Game of Thrones! Тема #13

• 38 519
  • 730
  •   1
Отговори
# 600
  • Варна
Едно не мога да разбера кому е нужно подобно окипазяване, да не кажа друго, на книгите?!! Не съм гледала още, но при положение, че
Скрит текст:
Санса хабер си няма да е в ЗХ, за какво е пратиха та, че изнасилена??! Толкова изроди покрай нея и още беше девица, а тук пратиха баш при туй животно Рамзи
Скрит текст:
Ами най- тъпото е, че тя сама пожела -  да отмъстяла. Laughing Страшна логика, която не разбирам.
Кутрето нямал идея що за човек бил Рамзи. Това поне мога да разбера, предви колко плитък е Петир в сериала..

Не знам сега тя двуженка ли ще се води, защото е женена един път за Тирион - в септа и един път за Рамзи - по северен обичай.  Thinking Или от сериала няма да се задълбочават толкова. Laughing

# 601
Защо страданието на Санса е по-валидно от страданието на друго 13 годишно момиче?
Отвратително е и в книгите, и на екран.

Брон е скица и ще ми липсва ако го ликвидират.
Аз се чудя защо в сериала са смекчени толкова много неща,а причиняват това на Санса,при положение,че тя е на съвсем друго място в книгите?Кутрето ли трябва да мразим -той я поднесе на тепсия на изверга;намекнаха и,че ще бере ядове с Вярата...ще го убиват ли?Не мога да им схвана логиката на кинаджиите.Санса била скучна и само ревяла-сега по-интересна ли трябва да е на феновете на сериала?
П.П.Има ли кой да й даде лунен чай?

# 602
  • Вестерос
Ще има бебе изродче, което да си играе с бебето на дебелата Валда  Joy

вече не сме от този House  hahaha

# 603
  • Варна

П.П.Има ли кой да й даде лунен чай?

Оная баба. Thinking
  Но пък си мисля, че ще бъде забавно ако с Валда си бременеят заедно и на Рууз все пак да му се объркат плановете за наследника. Mr. Green

Най-много ме е яд , че все пак изкараха Санса тъпа овца и целия този драматизъм с черната коса и рокля отиде на вятъра.

П.П. И линията на Мардж я направиха глупаво.  Crossing Arms

# 604
На мен ми хареса Олена Тирел ( в книгите не си я спомням да е в Чертога по време на задържането на Марджъри и
Скрит текст:
после Церсей.)
  Нямам търпение да изтрие самодоволната усмивчица на кралицата - майка.  smile3508
Случилото се с Тирион и Джора са го направили добре,въобще не дразни,че има спестено или променено.
Скрит текст:
Рог не намериха обаче.

# 605
  • София/Горна Оряховица
Най-много ме е яд , че все пак изкараха Санса тъпа овца и целия този драматизъм с черната коса и рокля отиде на вятъра.

Присъединявам се с две ръце ... От тоя епизод само откъслеци имат нещо общо. Разбирам, че е отделна продукция, но чак толкова  Rolling Eyes .

# 606
  • Варна
Случилото се с Тирион и Джора са го направили добре,въобще не дразни,че има спестено или променено.
Скрит текст:
Рог не намериха обаче.

Да, харесаха ми Тирион и Джора, хубава сцена от прекрасни актьори.
Рог засега не намериха, но ми се струва, че странно акцентираха върху пръстена на пирата. Сякаш ще се окаже важен.

# 607
  • Вестерос
Продължават с фантасмагориите.
Кутрето е някакъв много плосък и тъп герой, измекярче, което си личи от километър и  всеки го вижда. Някакъв мазничък се обеснява на Церсейката.  Crazy
Промяната на Санса беше наистина напълно излишна.
Тирион и Джора- ставаше.
Всичко в Дорн беше за смях.

Хареса ми само Аря и как са го направили и появявата на бабата-трън.В книгите нямаше такова присъствие като в сериала и за мен това е някакъв плюс.

Относно Санса и сцените даже не ми се и коментира.

# 608
Аз още търся логиката newsm78 .Правят Теон свидетел на брутална сцена,за да го провокират да забрави Смрад и да се върне отново като лорд Грейджой и да спаси горката лейди Старк?А Бриен и Под ще са в ролята на Манс и жените на копието?
Кутрето не остави и един рицар на Санса - логичен отговор на това?Защо е толкова недомислено?
В същото време сцените с Аря,както и с Тирион и Джора са великолепни.

# 609
  • Варна
Аз още търся логиката newsm78 .Правят Теон свидетел на брутална сцена,за да го провокират да забрави Смрад и да се върне отново като лорд Грейджой и да спаси горката лейди Старк?А Бриен и Под ще са в ролята на Манс и жените на копието?
Кутрето не остави и един рицар на Санса - логичен отговор на това?Защо е толкова недомислено?
В същото време сцените с Аря,както и с Тирион и Джора са великолепни.
На мен сцените с Аря ми бяха скучни. Превъртах даже малко. Не знам на какво се дължи. Shocked

# 610
  • Варна
Само не виждам откъде толкова мозък в сериалната Санса, че да отмъсти  ooooh!

# 611
  • Варна
Само не виждам откъде толкова мозък в сериалната Санса, че да отмъсти  ooooh!

Няма да отмъщава, а ще се нагажда:
Част от интервюто на Софи:
Цитат
- And Ramsay is, if anything, a far more difficult person to manipulate than Joffrey.
- Right, because you can’t get on his level. He’s such a mentalist. He’s such a mind-beep. There’s no way of understanding his motives or his thinking. So this season it’s also her trying to figure out his intentions and trying to please him.

Така че я виждам обута в черни кожени ботуши над коляното и да върти камшик. Освен садо, Рамзи си пада и малко мазо.

# 612
  • Вестерос
Ирена и аз мисля , че така ще стане. Няма друг начин, освен ако и Аша не се присъедини към Бриен и Под.

# 613
Залата с лицата са я направили много добре (за разлика от Храма на немрящите,той не ми хареса).Харесаха ми диалозите с Джакен,както и с Бездомничето.Въобще всичко ми хареса при Аря.

Сцената с Олена и Церсей също - напрежението с нож да го режеш Laughing .

П.П.Можеха да дадат Бран как наблюдава чрез язовото дърво сватбената церемония.

# 614
  • Вестерос
Мног ще им дойде на неопетнените, ако покажат и Бран, нали трябва да се замислят повече  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт