The Players and The Game of Thrones! Тема #13

• 38 493
  • 730
  •   1
Отговори
# 585
Гледах,
Скрит текст:
Батман и робин се натъкнаха на ангелита на Чарли Simple Smile
Перфектен план, ако беше отишъл официално по голям успех щеше да има Simple Smile
Отново спасяват някой който не иска да бъде спасен Simple Smile

Сцената с Аря в мазето беше впечатляваща. Другия епизод се надявам вече да продава раци Simple Smile
Трепна ли ви малко Джакен като я подхвана Simple Smile 

Санса, от интервютата преди сезона очаквах доста по брутална сцена или поне да ни покажат нещо повече в стил Денерис и Дрого Simple Smile 

И накрая Тирион и Джора тамън станаха приятели и хоп. Мистър еко Simple Smile

# 586
  • Вестерос
Не съм гледала още, но  от коментарите ooooh! ooooh! ooooh!

Интервю със Софитоhttp://time.com/3882162/game-of-thrones-sansa-stark-wedding-ramsay-bolton/

# 587
Оф, изгледах набързо серията.. Rolling Eyes
Става, боевете са много смешни.  Laughing
Спойлер!
Скрит текст:
Който се е надявал Рамзи да не консумира брака, се е лъгал. Офф, Санса пак жертва. Rolling Eyes

Скрит текст:
Уф, искаш да кажеш, че Рамзи е изнасилил Санса?

# 588
  • Варна
Оф, изгледах набързо серията.. Rolling Eyes
Става, боевете са много смешни.  Laughing
Спойлер!
Скрит текст:
Който се е надявал Рамзи да не консумира брака, се е лъгал. Офф, Санса пак жертва. Rolling Eyes

Скрит текст:
Уф, искаш да кажеш, че Рамзи е изнасилил Санса?
Скрит текст:
Да. В първата брачна нощ. Само по себе си изнасилването не беше показано, показаха само как разкъса роклята й и после нейния плач и викове. Но най-унизителното беше, че Теон също беше там, т.е. изнасилването беше публично. Кадрите бяха фокусирани предимно въру неговото лице, той плачеше.
Мислех, че друга сцена няма как да ме вбеси след като показаха как Дрого изнасили Дани, в книгите не беше точно така. Но сватбата Рамзи/Санса би рекордите по отвратителност.
Плановете на Кутрето придобиват форма, все пак замесиха и Мардж.
Сцените в Браавос ми харесаха, Дорн - пълна смешка.

# 589
Не съм гледала още, но  от коментарите ooooh! ooooh! ooooh!

Интервю със Софитоhttp://time.com/3882162/game-of-thrones-sansa-stark-wedding-ramsay-bolton/
-Have you read the book version?
-No. Doesn’t Theon join in or something?

Тези хора защо не четат книги?Ще участвам в мащабна продукция,снимана по световен бестселър - и няма да прочета романите  smile3555

# 590
Оф, ще го гледам довечера, но да съм си подготвена психически.... Изрод! Какво се случва с него в книгите? Убиват ли го?

# 591
  • Варна
Оф, ще го гледам довечера, но да съм си подготвена психически.... Изрод! Какво се случва с него в книгите? Убиват ли го?

Още е жив. Laughing
Скрит текст:
Предполагам, че сцената ще е гадна само за тези, които са чели книгите. Иначе за тези, които гледат сериала само, по-скоро е в реда на нещата

Последна редакция: пн, 18 май 2015, 10:43 от Хексе

# 592
  • Вестерос
Змимка, в книгите нали има лъжлива Аря, която женят за Рамзи, та там той в първата брачна нощ кара Теон да му помага в консумацията на брака  Sick

# 593
Еееееее, този дъртият хипертоник трева ли пуши докато ги пише тези книги... ooooh! ooooh! ooooh!

# 594
  • Варна
Змимка, в книгите нали има лъжлива Аря, която женят за Рамзи, та там той в първата брачна нощ кара Теон да му помага в консумацията на брака  Sick

Скрит текст:
Ами ето.. Дори в книгите е по-загрижен, че не е възбудена.. Laughing ooooh!

# 595
Някъде бях чела,че до края на сезона Рамзи ще е жив.   Sad
В книгата сцената е потресаващо отвратителна,но кошмарът все пак не се случва на Санса.
Ей,направили са толкова безсмилена сюжетната линия с Дорн и това,което трябва да е драматично,е супер смешно,а не можаха да спретнат една Сива сватба   smile3512
Останалото в серията ми хареса,даже много.Определено напрежението се покачва.

# 596
  • Вестерос
На мен всичко ми звучи смешно  Joy В обедната ще я гледам

# 597
Защо страданието на Санса е по-валидно от страданието на друго 13 годишно момиче?
Отвратително е и в книгите, и на екран.

Брон е скица и ще ми липсва ако го ликвидират.

# 598
  • Варна
Едно не мога да разбера кому е нужно подобно окипазяване, да не кажа друго, на книгите?!! Не съм гледала още, но при положение, че
Скрит текст:
Санса хабер си няма да е в ЗХ, за какво е пратиха та, че изнасилена??! Толкова изроди покрай нея и още беше девица, а тук пратиха баш при туй животно Рамзи

# 599
  • Варна
Защо страданието на Санса е по-валидно от страданието на друго 13 годишно момиче?
Отвратително е и в книгите, и на екран.

Брон е скица и ще ми липсва ако го ликвидират.

Брон едва ли. Нали имаше изтекли някакви кадри по време на кастинга - дават му противоотрова.

Общи условия

Активация на акаунт