След 9 месеца растеж, не спира АПРИЛският бебевалеж :) - Тема 21

• 38 449
  • 758
  •   1
Отговори
# 75
Честита Виктория, да е жива и много здрав!

На нас малко крачетата ни се забелиха преди 2-3 дни, ама вече не се вижда да се бели. Обяснявам си го, че те се мокрят като мием дупето по-често от цялото тяло и от това.

Момичета дайте идея откъде да намеря детско огледало за кола, т.е. в масовите магазини дали ще има, че тук нито джъмбо нито хиполенд имаме?! А ще ми е дискомфортно да не мога да го виждам докато шофирам.

Последна редакция: нд, 19 апр 2015, 16:30 от welinity

# 76
Леле Мамчетаааа, аз 10тина дни не съм влизала във форума и бая страници съм изпуснала, че и нова тема Simple Smile  просто ми е малко трудно да следя и фейсбука и форума!

Честито на всички обебили се и тук!!! Бъдете живи, здрави и благословени Simple Smile

На мен ми остават 5 дни до термин и честно казано много съм изнервена! Тези дни толкова много съм наблегнала на разходките, че се чувствам като разглобен товарен вагон.. От два дни доста активно имам контракции, но не болят. Усещам само стягане и се чудя колко ще продължи това...няма ли да излиза вече  newsm78  Полудявам!!!!

# 77
  • Враца
Честита Виктория, да си носи с гордост името.
Хайде и тук едни питане - на няколко пъти изпадаме в следната ситуация, кърмим се, веднага след това плаче неудържимо с признаци на глад, давам каквото съм изцедила, тя поема малко, след това го плюва, изаква се и вече е кротка. На какво ли може да се дължи, няма запек, изхожда си се редовно и нормално?  newsm78

# 78
  • Sofia
Sarita_80, честит рожден ден! Хайде чакаме да се похвалиш с хубави новини, леко и безпроблемно раждане ти пожелавам! Много здраве и късмет!   bouquet

На всички нови мамчета, честито!   bouquet Много да ви радват малките бонбони и бързо възстановяване!

Благодаря на споделилите своите разкази! Monicaaa, желая ти по-бързо възстановяване, съжалявам да чуя, че е било толкова тежко  Hug

Lady_vanila и аз не се спирам и вечер се чувствам като размазана. Вече имам травми в краката и вчера след 3 часа навън на хубавото време и 4 часа на кръчма  Joy се чувствах разглобена и си виках ей сега ако тръгна да раждам с какви сили ще се случи това  hahaha Накрая се влачех като охлюв...

Аз пък нямам никакви симптоми, може и да имам контракции, ама май нищо не усещам. За 2 дни леко ме пристегна коремът 1-2 пъти за много кратко и това беше, а беба си е доста активна. Нямам търпение да се обебя и аз вече  Laughing

# 79
  • Бургас
Welinity, има такова огледало за кола в он-лайн магазина на Айко, но съм го виждала на живо и е доста малко. Все пак ти си прецени.

http://www.aiko-bg.com/index.php?show=p&sgid=52&pid=88389

# 80
Мерси! Аз искам да го видя и идеята е да се монтира на задното стъкло, нали кошчето е обърнато обратно на посоката на движение, та затова се чудех дали в кауфланд примерно или магазините за автоаксесоари или пък бебешките магазини да търся... newsm78
Maya*the*Bee - в 80% от храненията и ние сме така. При нас е от напъните да пълни памперса или защото докато се е хранил се е напишкал. Затова като го нахраня и е заспал между временно и след няма и 5 мин започне да мрънка давам биба, ако я плюе и нервничи - проверявам памперса. Гаадно е да го сменям след хранене, ама иначе няма мир и му се спи, а не може.

# 81
  • София
Еха още три бебета са се появили от последното ми влизане Simple Smile честито.

Ани С, и на нас ни се обелиха ръчичките и крачетата. Няколко дни постоянно се белеше, като започна от стъпалата, вече отмина.
А явно наистина сме имали криза в едно растежа както предположи Мацето. Вчера ММ му облече бодито, което на изписването му беше голямо, а сега си е съвсем тамън.

Мая, както го описваш едва ли от глад плаче, щом след това се успокоява. По-скоро и се ака Simple Smile може и да я боли коремчето и за успокоение отново търси да суче.

# 82
За огледалото аз май съм виждала закачени на облегалката на задната седалка!

Shantel и аз до преди няколко дена нищо не усещах..добре че на самия преглед имах контракции, че да разбера и да обърна внимание..ама като не са болезнени определено не засичам на колко време са..то трябва да стоя с ръка на корема постоянно.. Аз от това слънце вчера направо слънчасах, така ме боля главата после, че чак парацетамол пих. Като спомена болки в краката, това поне ми напомни да си благодаря, че не съм бременна лятото...направо нз какво щяхме да правим с тия крака тогава  Simple Smile

И все пак с това голямо бебе в корема вече взех да се притеснявам как ще го раждам. Тъкмо се самоуспокоя и се намери някой да ми мумоти на главата и пак да ме притесни...Ужас!

Зйавиждам и аз на всички обебили се...направо се чувствам като изостанала..ние като стигнем до кърменето всички пак ще са сменили вълната Wink

# 83
Карамелче, честито! Много здрава и щастлива да е Анна Мария!   bouquet
Честито и на Мименсету за Виктория! Жива и здрава да е!   bouquet
Момичета кога да очаквам горе долу цикъл? Че лохиите ми спряха, и от два дни имам менструални болки. Чудя се дали е от контрахираща матка или цикльо ще идва? newsm78

И друго, имах запушено каналче на едната гърда, отпуши се но все още ме боли, изцеждам на два-три часа, нещо друго да правя ли?
За цикъла е различно - може и сега да ти дойде, може и след месеци ... На мен първият път ми дойде няколко дни преди първия рожден ден на сина ми.  Peace За запушеното каналче освен честото цедене - масаж /на втора страница/, топъл компрес /може и с памперс/ или топъл душ преди кърмене/цедене.  Peace
Ани, аз давам витамин Д на Джеймисън. Да, на всички бебета /или поне на повечето/ така им се белят краката и ръцете. Оправят се за 2-3 седмици.  Peace
Мая, може и заради колики да е ...  newsm78
Много ми беше интересно да ви чета ...  Peace

Последна редакция: нд, 19 апр 2015, 17:30 от Vaseto29

# 84
http://www.patilanci.bg/product/zadno-golqmo-ogledalo-safety-1st
Welinity
Нещо подобно имах предвид за огледалото..мисля, че по големште бебешки магазини ги има! За кауфланд не бих разчитала, но все пак провери Simple Smile

# 85
  • София
Еха още три бебета са се появили от последното ми влизане Simple Smile честито.

Ани С, и на нас ни се обелиха ръчичките и крачетата. Няколко дни постоянно се белеше, като започна от стъпалата, вече отмина.
А явно наистина сме имали криза в едно растежа както предположи Мацето. Вчера ММ му облече бодито, което на изписването му беше голямо, а сега си е съвсем тамън.

Мая, както го описваш едва ли от глад плаче, щом след това се успокоява. По-скоро и се ака Simple Smile може и да я боли коремчето и за успокоение отново търси да суче.

Нали? И при нас същото, едни бодита започнах едвам да ги закопчавам. Май сме пораснали на см Simple Smile

Беленето е съвсем нормално, все пак са били във вода 9 месеца. И при нас отмина.

И при нас доста често като се напъва плаче. Аз вече го хванах когато сменяме памперсите, бутам му крачетата към корема и веднага върши номер 2 Simple Smile

Шантел, хайде ти си наред Simple Smile

Правите ли вече масажи на бебчетата. Аз да Simple Smile Педито ми показа, много е доволен шушона Simple Smile

# 86
  • Враца
Ами коликите се надявам да ги позная, казват, че се гърчат и изпускат газове, знам ли!

# 87
О, ние се масажираме от ден първи, стига да го хвана да не е умрял от глад даже му е кеф.

# 88
Карамел,Мименцету, честито! Да са ви здрави и спокойни бебчетата! Simple Smile
 Аз си ходя още тежкотоварна! Контракции подготвителни бол - на всяко ставане и при ходене, а днес дори и като лежа! Но кога ще се ражда не се знае. Хем телец искам да е, хем ми тежи, а и докторката ми е в отпуск от 23.04. Но тя каза,че за нея това не е проблем и да не ме притеснява това - пак ще дойде! 
Мая, за плаченето след хранене и аз си мисля,че вероятно е колики- храненето раздвижва червата и естествено при ускорен чревен пасаж идва и болката,газовете се движат и боли!
Това мисли моя мозък Simple Smile

# 89
Мая, не еколики. Просто като я напъне, се дразни. Поне както го описваш.

Общи условия

Активация на акаунт