Керем Бюрсин в "Şeref Meselesi"/"Въпрос на чест" по Канал Д *Тема 21*

• 18 258
  • 730
  •   1
Отговори
# 360
Снеже HugМимче HugДиди HugГаби Hug

Божеее, природата е толкова непредвидима! ooooh! ooooh! ooooh! Тази сутрин при нас валеше сняг, пък сега грейна прекрасно слънце.. Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Йиит Кълъч от 23 епизод. Peace Peace Peace

Демек Селим и тайфа ще дойдат да ги спасят, а може пък и Йълмаз да ги спаси, знае ли се.. Общата болка по Сибел може да сближи двамата мафиоти Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 361
Скрит текст:
Абе, понякога си мисля, че аз нещо съм побъркана.. Наистина! Много ми харесва ШМ и това е.. Динамиката, с която се развиват събитията, напрежението, което ме държи във всеки епизод, страхотната музика, добрата актьорска игра.. На моменти сценария вярно, че доста изглупява, но пък в кой сериал всичко си върви като по вода.. Ето Пойраза много го харесват, но оня ден случайно попаднах на повторението на последния епизод, та там почти цели 30 минути висяха в един китойски ресторант и приказваха едни глупости.
Сигурно на мен ШМ ми харесва много, защото нито веднъж не съм гледала на него като сериал за любовта и никога не съм търсила двойка в него.. На мен ми беше интересно да следя за съдбата на двамата братя, да се опитам да разбера и Йиит и Емир.. Да се опитам да не ги съдя прекалено строго. Да виждам как в Йиит бавно се разбужда бащинското чувство и как целият му свят става само дъщеря му..
Нали казвам, аз не съм наред..Ето и на мен като Мимчето Hug Hug Peace Peaceне ми харесва някой да оплюва даден актьор или актриса..Винаги съм казвала, че Ясемин не ми харесва до Керем, но никога не съм си позволявала да я оплювам или да ръся негативи по неин адрес..
Ханде я харесвам, наистина я харесвам.. Но пък от друга страна ми омръзна непрекъснато да чета колко красива била, колко добра актриса била,че после пък нейните фенки по всякакъв начин да оплюват новите партньорки на Керем.. Отначало следвах безразборно профили в туитър, които харесват и Ханде и Керем..Сега повечето от тях престанах да ги следвам, защото ми омръзна да чета простащината на едни недорасли тинейджърки..В момента следвам почти само профили, които обичат и уважават Керем като актьор и личност. Но пак на моменти пък когато те отговарят на някои туити, пак чета сума ти негативи и за партньорките на Керем и за ШМ.
Сега вече нали разбраха, че ШМ ще прави финал, никой не може да ги спре..
Ами живот и здраве актьорите от ШМ в нови проекти ще участват, такъв е животът.Едно нещо си отива, пък друго нещо идва на мястото му..
Но както казах, дано Керем да реши да си почива.. И вече за новия му сериал да му намерят някоя свястна актриса, че нали Ясемин и Бурджу за нищо не ги бива.. Боже, разни хора, разни идеали.Но защо ми се струва, че пак ще се намерят хора, които да оплюват и новия му сериал и новата му партьорка..А аз ще си го гледам винаги с кеф, дори ако играе и с баба Яга.. Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Добро утро Hug Hug Hug
Лили Heart Eyes Hug Hug Hug,като те чета -ми ти си писала вместо мен бе.  И аз точно в това дизи не търся любовната двойка,защото още в началото ме грабнаха двамата братя.И така е-до сега.Коренно различни,борещи се даже със себе си-но и при двамата ,,Кръвта вода не става ..Макар и на моменти да се опитват да покажат обратното-действията и погледите им са ми достатъчни -не съм кино критик Laughingнито някакъв експерт Laughing.Започнах да гледам ШМ заради Керем,но сега съм очарована и от Шюкрю.Страшни са бееееееееее-евалла.А относно екранните им половинки-като свърши даденото дизи и стопирам.Мога само да се възхищавам на професионализма на актьорите-невероятни.Това тяхното темпо не го издържам ич Laughing.Те сега са във вихъра си-но имат нужда от почивка.Еле Керем-от едно дизи в друго,филм,реклама и т.н и навсякъде различен-нищо общо с предна роля.Кефя му се и то много.Талантлив,чаровен и земен-така ми се струва.Дано има успех момчето-а и другите-заслужават го Peace
Лек ви ден
Лили Hug Hug Hug

+1  newsm10 newsm10 newsm10

Мимче Hug Hug

А за подчертаното в червено и при мен е така.. Мине ли сериала с моя любимец, аз повече проекти на партньорките му не следя..

# 362

Лили и Ринка,
Благодарности от сърце за преведените клипчета. Да сте живи и здрави  bouquet

# 363
Здравейте момичета ,
нахлувам така във вашето пространство ,защото ви чета и много харесвам Керем Бюрсин
Първо да благодаря на Лили за преводите ,които прави онлайн , за клибчетата ,които правят заедно с Ринка , за възможността да изгледам невероятния филм "Ако забравя , прошепни ми ". Филм със страхотен сценарии , а двете дами ми откраднаха сърцето ...- толкова за филма ,че друго исках да споделя ..............

Гледах ШМ , сега само гледам това ,което Лили и Ринка преведат и създадат за нас ,колкото да се ориентирам в ситуацията . Няма да скрия ,че съм гледала точно 5-6 сериала - турски ,а Керем ме впечетли в ГБ .
Загледах ШМ ,за да видя как ще играе Керем , ще има ли същото въздействие върху мен ,както в ГБ , но уви не беше така .....После ме отблъсна слабия сценарии, неориентираните герои в ситуацията , комичните сцени с Керем ,който уж е  безкомпромисен мафиот ,а цяла серия  сменя памперси по потник .....не че имам нещо против Керем да е по потник ,но ....е смешно ...дори клони към тъпо .Та такива нереални , уж "случайно " вкарани сцени ме отказаха ......да не говоря за невероятния пълнеж ....например ..Дерия - каква роля има в момента в сериала  newsm78..., неориентирания в чувствата си Ииит -така и не разбрах ,коя обича  изобщо ..... а това че подхвърлят Кюбра - майка с дете , ту от единия брат , ту към другия ......направо ме обижда ,като жена и майка на двама сина .........друго исках да кажа ....

За разлика от турските сериали и филми,  съм изгледала доста такива - американски ...навсякъде в световното кино има запомнящи се двойки , които така си пасват и така въздействат на зрителя ,че режисьорите ги използват многократно ,защото колкото и да не искаме да признаем -киното е машина за пари ...... виждайки ,че между двама актьори има химия и се харесват на хората , се правят няколко филма с тях ,за да се използва на макс тази харизма и този потенциал ...тази двойка става толкова любима ,че хората полудяват по нея ,искат тази връзка да продължи и след филма ,защото всички обичаме приказки.........
Ще дам пример - Ричард Гиър и Джулия Робъртс - изиграха "Хубава жена " и останаха в кино историята , не със невероятния сценарии , а с магнетизма ,с който изиграха ролите си ...Снимаха и още филми заедно , но успеха не беше същия ...,въпреки това  ги използваха многократно  .....
Дрю Баримор и Адам Сандлър ...два филма
Иван Иванов и Ваня Цветкова ...два филма ....и още ,но да не ви занимавам с глупости ....друга ми е мисълта ..............................
Колкото и да ви  е неприятно истината е една - Керем Бюрсин - изгря и стана известен с ГБ .  Колкото и да ви е мъчно , цял живот ще го свързват с Ханде ..не защото тя е най-добрата актриса на света , не защото е най-красивата , а защото тя с Керем са убийствено добра комбинация . Когато играят заедно те изпълват целия екран , магнетизма между тях е толкова натрапчив , че оставаш без дъх ,пасват си толкова добре ,че приемаш всичко за достоверно ,а не за игра .
Ханде ......Ханде е като нас  ......няма силикон ,нито дълги крака до шията . Тя е обикновено момиче - нито с тяло на манекен , нито с лице на икона Тръгнала е от момиче зад камера ,изиграла е няколко сериала ,за да изгрее в ГБ . Харесвам .я ,защото няма богат мъж зад гърба си ,нито разчита на неотразима визия . Не се притеснява да си покаже закръглените извивки и приказната усмивка ..., не се притеснява да бъде себе си ...С Керем така се сработиха ,че станаха звезди с един сериал и ако единия от тях  липсваше .........в момента никой нямаше да гледа ШМ , нито рекламата на Мави .........
Ето затова хората все още продължават да правят колажи с тях , затова искат да се снимат заедно , за това ги обичат толкова , затова не могат да възприемат Керем с друга ......не  защото Ханде е "напрежалима " ....а защото двама бяха брилятни ,като тандем ...........
Керем винаги ще го свързват с Ханде и нея с него . Та те изгряха в ГБ , пораснаха в него и покориха сърцата на хората .....Те са турските  Ричард Гиър и Джулия Робъртс....така че момичета ....съжалявам ...но ще трябва да приемете Ханде  Peace

Не че не харесвам Сибел , Кюбра или Дерия ...момичетата са страхотни ....но нито една не стой до него ,както Ханде ,играят добре ....но привличането , способността да очароват гледащите я няма ....и това е защото просто Керем и Ханде си паснаха ...
Ето затова дадох и примерите с други двойки , така е и в живота ...с едни хора се разбираш само с поглед , а с други ....колкото и да се напъваш ,не става...........

Приятен ден , нищо лично ....просто друга гледна точка  Peace

Последна редакция: ср, 22 апр 2015, 14:10 от Катини- не разбирам ,ама колко .....

# 364
Здравейте на всички!  Hug

Ох изчетох ви... Peace Mr. Green
Сега темата за Ханде ще я заключим защото няма смисъл да седим и я дъвчим никога не съм не казвала,че не ми харесва дори и следях Раджона жалко че се разпадна защото ми хареса с този партньор... Peace
На мен пък ми седи малко тъпичко да сръвняваме актьори на световен ранг Кате с ХанКерови просто говорим на различен език! Peace По простата причина,че те са отвърдени имена при това направо закрепени имена...
Например аз харесах едни американци и тя е заедно с едното момче в сериала и после и в реала ама ако се разделят няма да пища като луда въпреки,че толкова си отиват това си е тяхно решение и ако решат да се разделят лично аз ще ги подкрепя не очаквам да пукнат на една калъфка....Пък когато имаше и такъв период аз не съм викала да се събират отново това си тяхно решение пък и съобразих и с Наденцето,че после и тя ги харесва направо са и любимци:Кристъл Рийд и Даниел Шарман...
Колкото до Керем обожавам Сайер! Не защото Керем го изпълни просто персонажа ми правеше кеф стана между Ханде и Керем усетих всичко което преживяха като двойката ЗейКер ама толкова до колкото знам всеки си имаше отделна половинка тъй че...
Мен за пореден път повтарям не ме касае личният му живот ,че да не би да ходи с мене ,че толкова да ме топли или с моя близка приятелка или роднина... newsm78
Ханде ми харесва,но никога няма да ми захареса като харесвам Керем.... Peace
Съжелявам,но и аз си имам мнение!
  Peace Hug

# 365
Абе, понякога си мисля, че аз нещо съм побъркана.. Наистина! Много ми харесва ШМ и това е.. Динамиката, с която се развиват събитията, напрежението, което ме държи във всеки епизод, страхотната музика, добрата актьорска игра.. На моменти сценария вярно, че доста изглупява, но пък в кой сериал всичко си върви като по вода.. Ето Пойраза много го харесват, но оня ден случайно попаднах на повторението на последния епизод, та там почти цели 30 минути висяха в един китойски ресторант и приказваха едни глупости.
Сигурно на мен ШМ ми харесва много, защото нито веднъж не съм гледала на него като сериал за любовта и никога не съм търсила двойка в него.. На мен ми беше интересно да следя за съдбата на двамата братя, да се опитам да разбера и Йиит и Емир.. Да се опитам да не ги съдя прекалено строго. Да виждам как в Йиит бавно се разбужда бащинското чувство и как целият му свят става само дъщеря му..
Нали казвам, аз не съм наред..Ето и на мен като Мимчето Hug Hug Peace Peaceне ми харесва някой да оплюва даден актьор или актриса..Винаги съм казвала, че Ясемин не ми харесва до Керем, но никога не съм си позволявала да я оплювам или да ръся негативи по неин адрес..
Ханде я харесвам, наистина я харесвам.. Но пък от друга страна ми омръзна непрекъснато да чета колко красива била, колко добра актриса била,че после пък нейните фенки по всякакъв начин да оплюват новите партньорки на Керем.. Отначало следвах безразборно профили в туитър, които харесват и Ханде и Керем..Сега повечето от тях престанах да ги следвам, защото ми омръзна да чета простащината на едни недорасли тинейджърки..В момента следвам почти само профили, които обичат и уважават Керем като актьор и личност. Но пак на моменти пък когато те отговарят на някои туити, пак чета сума ти негативи и за партньорките на Керем и за ШМ.
Сега вече нали разбраха, че ШМ ще прави финал, никой не може да ги спре..
Ами живот и здраве актьорите от ШМ в нови проекти ще участват, такъв е животът.Едно нещо си отива, пък друго нещо идва на мястото му..
Но както казах, дано Керем да реши да си почива.. И вече за новия му сериал да му намерят някоя свястна актриса, че нали Ясемин и Бурджу за нищо не ги бива.. Боже, разни хора, разни идеали.Но защо ми се струва, че пак ще се намерят хора, които да оплюват и новия му сериал и новата му партьорка..А аз ще си го гледам винаги с кеф, дори ако играе и с баба Яга.. Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Добро утро Hug Hug Hug
Лили Heart Eyes Hug Hug Hug,като те чета -ми ти си писала вместо мен бе.  И аз точно в това дизи не търся любовната двойка,защото още в началото ме грабнаха двамата братя.И така е-до сега.Коренно различни,борещи се даже със себе си-но и при двамата ,,Кръвта вода не става,,.Макар и на моменти да се опитват да покажат обратното-действията и погледите им са ми достатъчни -не съм кино критик Laughingнито някакъв експерт Laughing.Започнах да гледам ШМ заради Керем,но сега съм очарована и от Шюкрю.Страшни са бееееееееее-евалла.А относно екранните им половинки-като свърши даденото дизи и стопирам.Мога само да се възхищавам на професионализма на актьорите-невероятни.Това тяхното темпо не го издържам ич Laughing.Те сега са във вихъра си-но имат нужда от почивка.Еле Керем-от едно дизи в друго,филм,реклама и т.н и навсякъде различен-нищо общо с предна роля.Кефя му се и то много.Талантлив,чаровен и земен-така ми се струва.Дано има успех момчето-а и другите-заслужават го Peace
Лек ви ден
Лили Hug Hug Hug
Аз за разлика от вас и любов търсех в дизито,че съм заклета романтичка,но съм толкова съгласна за връзката на братятата,че това ми беше точно любимата двойка от сериала... Peace
И очаквам приятелството на Шюкрю и Керем да продължи защото ми е много приятно да ги гледам дори и на снимки да е... Peace Heart Eyes

# 366
# 367

Сладури! Flutter

# 368

Нови на Ясо... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 369

Поредната корица на грацията:Ясемин... Heart Eyes

# 370
Диде , аз никъде не споменавам Ханкер , нито  личния живот на Керем ......... ....ти къде го прочете в поста ми ............ newsm78
Още веднъж се самопрочетох  Joy Joy Joy Joy Joy    Е , не съм .....говоря за двойката актьори Ханде и Керем ,които са влезнали в ролята на Зайнеб и Керем Сайер
Снощи ви четох ...и се чудехте ,защо още правят колажи на Ханде и Керем ...ами това се опитах да обясня в първия ми пост .......
Тези колажи  ще ги правят , докато друга двойка не ги заплени ,но като наблюдавам какво се случва със сериалите в момента и как ги спират след 4-та серия .....това няма да стане скоро   Peace

а що се отнася до Ричърд и Джулия ....В българският език има едни способи за изразяване ,които се наричат литературно сравнение и метафора .......исках да ви е по-образно ,че да не трябва да навлизаме в полемика  ....... Един говори за едно , друг за друго , трети .....Peace

# 371
Катини, добре дошла.  Hug

Цитат
... неориентираните герои в ситуацията , комичните сцени с Керем ,който уж е  безкомпромисен мафиот ,а цяла серия  сменя памперси по потник .....не че имам нещо против Керем да е по потник ,но ....е смешно ...

Ей с това съм направо съгласна.   Peace Удържаха донякъде положението, ама в последните 6-7 епизода, може и повече, направо... ooooh! Трябваше да е безкомпромисен като Тонио и толкова. Peace  Ами те го разсипаха от размятане това бебе. ooooh!

За Ханде, няма да коментирам - не я харесвам, но има момичета, на които тук допада, така че ще се въздържа.  Hug Иначе никога не съм отричала, че с ГБ Керем стана популярен, то и няма как. Wink

# 372

Диде , аз никъде не споменавам Ханкер , нито  личния живот на Керем ......... ....ти къде го прочете в поста ми ............ newsm78
Още веднъж се самопрочетох  Joy Joy Joy Joy Joy    Е , не съм .....говоря за двойката актьори Ханде и Керем ,които са влезнали в ролята на Зайнеб и Керем Сайер
Снощи ви четох ...и се чудехте ,защо още правят колажи на Ханде и Керем ...ами това се опитах да обясня в първия ми пост .......
Тези колажи  ще ги правят , докато друга двойка не ги заплени ,но като наблюдавам какво се случва със сериалите в момента и как ги спират след 4-та серия .....това няма да стане скоро   Peace

а що се отнася до Ричърд и Джулия ....В българският език има едни способи за изразяване ,които се наричат литературно сравнение и метафора .......исках да ви е по-образно ,че да не трябва да навлизаме в полемика  ....... Един говори за едно , друг за друго , трети .....Peace
Кате искам да ти кажа това,че тези които ги правят тези колажи адски много им се иска да ги видят заедно в реалният живот,но това си е тяхно решение то от там идва причината! ЗейКер ,че са Ефсане са и тука аз това няма как да го оспоря нито нищо защото и аз като вас много ги харесвам,но това искам да кажа от снощи при положение куп неща с Ханде и Керем не може ли Керем или Ханде да пробват с други актьори?  newsm78 Аз ли съм в грешка...,но преди време дори и покана за сватба бяха им направили феновете им едва ли греша имаше такъв случай! Аз това искам и да ти кажа въпреки,че не го спомена разбирам доста неща все пак ги уча доста задълбочено  Whistling,но мисля,че е излишно такива имена да се сравняват точно като с актьори които не са на световен ранг и колкото Керем да ми е любимец или някой друг да ми харесва такъв ранг трудно ще постигне специално в Турция... Peace
Малко съм реалистична и затова ти написах,че няма нужда от сравнение! Виж ако беше останал в Америка кой знае може би щеше и да стане ,но с тези филми в които е играл за мен са под всякаква критика нямаше как да стане... Crossing Arms
Аз например чакам ШМ-то да свърши и мисля да видя конкуренцията на ШОУ ТВ със Серхат Теоман чувам добри отзиви пък дали ще ми хареса ще видим... Hug
Има доста сериали които пропаднаха и такива които се задържаха например дори има сериали които от раз заплениха веднага давам пример с Ашк Йениден като,че ли драмата се омръзна на зрителите то и на мен също ми се втръсна и всички търсят някоя комедия...
Ти знаеш,че сме писали заедно понякога съм скачала понякога не зависи нали от това което писано....,но Ханде и Керем заплениха всички ни като двойката Зейнеп и Керем и ако бяха решили да пренесат Зейнеп и Керем в реала щеше да е доста гадно като се замисля защото масово хората като се разделят вече не остават приятели... ooooh! Е завчера показваха някакви биеха се в някакво заведение докато чаках да видя Керем какво е казал след хапването на рибката в Куручешме...
Душичко всеки си има предпочетания аз да ви кажа и загледах ГБ заради Ямур да видя какво е защото нали в началото вървеше нейното име имаше статий:"Чуждо цвете" Римейка нали и разни такива и викам ех това момче е сладур тогава гледах БАХ една двойка за мен която обожавам КорДжей... Stop
И викам чакай да го видя изтеглих си двата епизода и ги изгледах и ми хареса
Аз понеже не харесвам корейци не съм расистка,но всички с приличат много и не успях да ги възприема защото мъчих и оригинала преди това и БАХ също... Peace Обаче Зейнеп и Керем ми харесаха като двойка заяждане ли ще е ,успокоение ли ще е или прочие...Грабнаха ме! Иначе едни моменти в които просто ми идело да плача с образа на Керем ама да не влизаме сега в други тематики
ШМ го загледах главно заради Керем и не съжалявам за нищо всеки от каста кажи речи съм го гледала и познавам в друг сериал дори и филм...И ми хареса каста пак беше много добре избран и явно на чичо Алтан това му е добрата работа всичко беше наред каста и всичко останало,но пак сценарият както и в ГБ аз очаквах нещо нормално от Руя защото гледах неин сериал преди време над 15 пъти ами страшни бяха и онези двамата ама и сценарият беше много добър и викам чакай сега това онази Руя ли е аджаба? Ами аз направо се радвам,че ГБ финишира защото както ги режеха сериалите тази година от Канал Д-то направо щеше да ми се доплаче ако бяха го спряли в нищото честно си го признавам... Peace
Та да се върнем на ШМ сценарият им изигра най-лошата шега не защото всички пищат Йиит и Кюбра за двойка или,че искат Йиит да е със Сибел...Хайде стига толкова,че направо се олях... Hug
Аз очаквам нови проекти на всички и ако нещо ме грабне го следя с удоволствие... Peace

# 373
ШМ в Кан. Wink

# 374
  • близо до брега на морето

Цитат
Колкото и да ви  е неприятно истината е една - Керем Бюрсин - изгря и стана известен с ГБ .  Колкото и да ви е мъчно , цял живот ще го свързват с Ханде ..не защото тя е най-добрата актриса на света , не защото е най-красивата , а защото тя с Керем са убийствено добра комбинация . Когато играят заедно те изпълват целия екран , магнетизма между тях е толкова натрапчив , че оставаш без дъх ,пасват си толкова добре ,че приемаш всичко за достоверно ,а не за игра
.

[/quote]Привет Катини-така да мина и аз по същество.
По принцип аз не обичам да пиша дълги постове-нито да чета такива.Темите в които пиша и момичетата в тях са запознати добре с това Laughing
Но,това е друга тема Mr. GreenКак разбра,че ми е неприятно аджеба това -кой къде е играл и от къде е изгрял Thinking.Това,че Керем стана известен с ГБ никой не го оспорва PeaceДа с Ханде бяха страшен тандем-една от моите любими екранни двойки-но сериала приключи и вече съм на друга вълна.Харесва ми и го гледам с интерес.Защо не може един човек,макар и мафиот да е по потник в къщи Thinkingизвини ме,нямам такива познати и не зная как ходят из къщи Laughing.И те са хора бе-и те имат деца-нищо човешко не им е чуждо
А относно колажите-могат да си ги правят колкото и докогато искат феновете.
Ако добре си чела всичко в темата ще знаеш-че в ШМ нямам любима екранна двойка-защото не гледам по този начин на тоя сериал.Започнах да го гледам заради Керем и открих прекрасната игра и на Шюкрю-гледам си ги двамата и съм рахат.Пишеш в мн.число-ако не си съгласна с някое мнение или пост-можеш да го цитираш-както аз в случая и да напишеш твоето мнение по въпроса Peace
А щом четеш в темата -значи имаш известен интерес към филма-така си мисля де,иначе не мога да намеря друга причина.
Приятен ден и от мен.Това е мое мнение-нищо лично Laughing

Общи условия

Активация на акаунт