Тема Незабравима (Unutulmaz) 253 ,"Kara Ekmek"

• 44 615
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
# 91
  • Malaga

Благодаря за кафето!  newsm51 newsm51

Асие ревнува

Цитат на Дани:"Тука беше и една от поредните им заигравки- доколкото разбрах Асийе накара Четин да отиде до една жена и да я накара по някакъв начин да го погали по главата. Щом е толкова чаровен и неустоим за жените, както той казва- да видим! Very Happy Комплимент ли й направи на жената, какво й каза не разбрах / с моите стотина думи/, но тя го погали по главата! Голям смях падна! Very Happy Love"

# 92
# 93
# 94
  • София
Спорт

От всеки спорт по малко ти опита
На яхта руля стискаше в ръка
Под теб кънтяха конските копита
Педалите настъпваше с крака

Във студио размахваше ракета
Топчето със хилката заби
Дюшеши със зара само мета
Стик за голф накрая награби

Тази история с жената, която погалила Четин по главата, ми напомня за една случка с мен самия и двама мои приятели. Имахме повод да празнуваме - бяхме сме дипломирали току що. И както си вървяхме по улицата, обзети от вдъхновение и розови мисли за светлото бъдеще, което ни предстоеше, пред нас се изпречиха две страхотни мадами с още по-страхотни задни части. И един от моите приятели се хвана на бас с нас, че още сега ще провери как са на опип тези части и наистина го направи, без да става скандал, а съвсем непринудено, като преди това заговори едната дама. Обаче те пък после не ни погалиха по главите като награда за смелата постъпка.

# 95
  • Русе
Спорт

Топчето със хилката заби

Тази история с жената, която погалила Четин по главата, ми напомня за една случка с мен самия и двама мои приятели. Имахме повод да празнуваме - бяхме сме дипломирали току що. И както си вървяхме по улицата, обзети от вдъхновение и розови мисли за светлото бъдеще, което ни предстоеше, пред нас се изпречиха две страхотни мадами с още по-страхотни задни части. И един от моите приятели се хвана на бас с нас, че още сега ще провери как са на опип тези части и наистина го направи, без да става скандал, а съвсем непринудено, като преди това заговори едната дама. Обаче те пък после не ни погалиха по главите като награда за смелата постъпка.

Joy Joy Joy Joy Joy

# 96
  • София
Айде още малко смях...Обаче наистина ще взема да се кандидатирам за кмет на България, че и аз да се науча на спестовност, щото като гледам какво са направили някои кметове /и то на общини, не на държави!/ с една кметска заплата....

Скрит текст:
Кандидатът за кмет на Полша от левицата Магдалена Огурек заяви, че държавният глава Бронислав Коморовски е виновен за съсипването на отношенията с Русия, става ясно от интервюто на Огурек във всекидневника „Wprost”.

# 97
  • Malaga
Спорт

Топчето със хилката заби

smile3501 smile3525

Един клип от Инстаграм

https://vk.com/away.php?to=https%3A%2F%2Finstagram.com%2Fp%2F2O5rFxLRef%2F&post=-75392298_1050

и малко снимки

# 98
  • Malaga
1трей за 16 еп.'Kara ekmek¨рус.суб.

# 99
# 100
  • Варна
Здравейте, приятели! Hug

Като гледам руските субки от тоя клип май са си тръгнали скоропостижно към Русия Grinning, та затова ето български превод на репликите / естествено взаимстван от друга тема с благодарности за превода    Peace/

Превод на репликите:

Асие: Какво правиш ти, а?
Несрин: Мога да те отпратя много далече оттук и нито Четин, нито някой друг може да те спаси!
Четин: Вуйчо, много съм влюбен в Асийе!
Тайлян: Влюбил си се в момичето, което те шантажира?
Первин: Ако Али сега ме извика, ако ми каже, хайде да избягаме, кълна се че няма да помисля нито за мъжа си, нито за детето и ще тръгна с него.
Семра: Върви си.
Джанан: Какво съм ви направила?
Асие: Това дете е мое.
Четин: Това дете е нейно.
Хале: Нашето дете… тоест ти само заради бебето си още с мен.
Семра: Ако теб те нямаше, какво щеше да стане с това семейство.
Бележката: „Или ти ще умреш, или любимите ти хора!“
Асие: За мен ли си направил всичко това?
Четин: Да, от един ден се срещаме, искам този ден да завърши прекрасно!

Чок романтик! Heart Eyes

bouquet за Бганио!

Последна редакция: вт, 05 май 2015, 22:34 от danidorina

# 101
  • Malaga
Здравейте, приятели! Hug

Като гледам руските субки от тоя клип май са си тръгнали скоропостижно към Русия

Никъде не са си тръгнали Grinning Просто трябва да кликнеш с мишката на тях WinkДолу,в дясно м/у часовника и зъбчатото колело!Успех!

# 102
  • Русе

Добро утро! Hug Hug Hug
Честит Гергьовден!
Ден на храбростта и Българската армия!
Празник и на моя град - Русе!
Светъл и слънчев празничен ден! smile3525 smile3525 smile3525
Чуза,Дани, newsm51 newsm51 newsm51

http://www.atv.com.tr/webtv/kara-ekmek/fragman/16?id=25311c75-69 … 9d6e-aa200f3b53c7

2 fragman 16 ep.

Последна редакция: ср, 06 май 2015, 14:39 от winona

# 103
# 104

Общи условия

Активация на акаунт