Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 969 305
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 1 005
  • Варна
Благодаря, Бубанка!  Hug
В този ред на мисли да попитам не им ли излиза някакво известие на изчерпалите лимита си за получаване на съобщения?

# 1 006
Не, всеки трябва да следи сам.

# 1 007
Здравейте,

Като един от хората, участвали в създаването и развиването на заключената тема, както и като конкретния човек, повдигнал я наново, потвърждавам, че изтритите постове не са спам - първият изтрит е точно по темата, както може да се види при внимателното й цялостно изчитане, а в следващите се коментира кои да са следващите приказки за обсъждане. Излишно е да се пуска нова, тъй като темата не е отчетна, а дискусионна, а двете години няма как да се отразят на дискусията, предвид областта, в която е.

С уважение,
Ники

# 1 008
Отключих темата и върнах част от постовете. Ако съм пропуснала нечие смислено мнение, извинявам се!

# 1 009
  • София
Благодаря!

# 1 010
Благодаря, Бубанка!

# 1 011
Ще си задам въпроса в тази тема ( моля да ме извините, ако има друга по-подходяща, но не намирам такава или съществуващите са заключени ) - бих желала профилът ми да бъде замразен ( понеже зная, че не може да се изтрие ), тъй като няма да го ползвам вече. Въпросът е възможно ли е това?
Благодаря предварително Simple Smile

# 1 012
Да, ще го замразя. Пишете ми на лс кога да го направя.

# 1 013
Не знам дали въпроса ми е за тук, но не намерих друга подходяща тема. Като си сложа аватар ми го показва за няколко минути, после ми прави профила без картинка, а като се опитам да я сложа пак ми казва, че е голяма, а не е така  118/178 Tired Как мога да го оправя това?

# 1 014
Проблемът е в сайта, който сте ползвала за оразмеряване на изображението.
Навярно предлага само преоразмеряване, но не и дълготрайно съхранение на изображението, а само временно.
В момента, в който определеният от тях срок за съхранение на картинката мине, то този файл вече не е наличен на техния сървър.
Лесно може да проверите дали картинката при тях е достъпна като отворите адреса на картинката в браузера си
http://picresize.com/images/t1rsz_238ffe3ca43411051f0457a620045ab0b.jpg

Техният сайт отговаря, че такъв файл при тях не съществува.

Сега погледнах сайта, който сте ползвала.
Още щом преоразмерите картинката отдясно отброява времето, през което файлът ще е наличен.
Започва обратно броене от 20 мин.
Auto clean-up in 19:01 minutes. What's this?
Your resized image is automatically
deleted from our servers within 20 minutes.

# 1 015
Благодаря Ви  bowuu А да ми предложите сайт за оразмеряване, който да предлага съхранение, защото в гугъл само този ми излиза  Crossing Arms

# 1 016
  • Телиш/Плевен
Благодаря Ви  bowuu А да ми предложите сайт за оразмеряване, който да предлага съхранение, защото в гугъл само този ми излиза  Crossing Arms
Нали вече имате оразмерена картинка? Или нямате? Оразмерете си я пак в този сайт, ако я нямате, след това я запазете в компютъра си и я качете в някой от тези сайтове:
http://prikachi.com/
http://tinypic.com/

Има и много други, но те изискват регистрация, а в тези не е нужна и ще стане по-бързо.  bouquet

И едно уточнение, понеже ще Ви излязат много линкове и ще се чудите кой да вземете:
Цитат
Вземете адреса на избраната картинка (десен бутон върху нея -> Properties и копирате адреса с Copy) - трябва да е нещо от рода на http://www.domain.com/kartinka.gif (или .jpg, или .png накрая).

# 1 017
Като пробвам от прикачи ми казва, че е голяма. Ще пробвам другия благодаря  Hug

# 1 018
  • Телиш/Плевен
Като пробвам от прикачи ми казва, че е голяма. Ще пробвам другия благодаря  Hug
Проблемът е в линка, който сте взели, често се случва и при други хора.
В другия сайт трябва да копирате последния линк (Direct Link for Layouts). Peace

# 1 019
Стана надявам се да няма проблеми повече Grinning
Скрит текст:
В прикачи имаше 2 линка другия беше за изтриване на изображението. Може и аз да не съм гледала както трябва, но помня, че преди бяха 3 та все ги бърках Grinning

Общи условия

Активация на акаунт