Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 957 143
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 1 380
От лятото е проблема.

Продължава си ... аз свикнах - отивам с бутона "стрелка" горе в темата и ги включвам пак.

Аз следя малко теми - за мен е важно да имам известия в пощата, там си пазя по един последен мейл от тема, ако искам да я намеря ... нямам проблем да си ги махам от списъците. Факт е, че нищо не съм пипала по настройките.

Влизам от три различни компютъра и от мобилно устройство и е едно и също положението.

# 1 381
Аз ли останах единствения карък, на който все още му излизат рекламите на Ленор и Памперс в долния ляв ъгъл на екрана и които реклами се активират със звук чрез преминаване на мишката през тях ?
Нали уж до края на миналата седмица щяха да са във форума или аз не съм разбрала ?

# 1 382
Още преди десетина дни е писано до агенциите и са подадени техническите параметри бъдещите кампании с видео банери да бъдат с изключен звук и при преминаване с мишката да се активира видеото, но с изключен звук.
Отново ще пиша веднага.

Напълно разбирам и съм съгласна, че това трябва да бъде променено възможно най-бързо.

# 1 383
Благодаря Mamma.
Oпределено разрешаването на този проблем би било от полза за всички.

# 1 384
Ползвам мобилната версия. Не мога да спра известията от някои теми, които вече не желая да следя. Отивам най- доло на темата кликвам в/у "прекратяване на известията" пита ме дали желая да ги прекратя, давам му "ок" , след което бутона за известяване вече е "извести" ,но продължавам пак да ги получавам. Отивам пак на бутона най- доло и пише "извести", т.е. вече "уж" не получавам известия, но пак получавам. Как и от къде да ги прекратя? Нещо не е наред.

# 1 385
В момента се правят последни тестове на промяната на кода за оправяне на бъга с известията, както за мобилната, така и за пълната версия.
До час трябва да е качено.

# 1 386
Благодаря!

# 1 387
Поправката е качена.
Тествали сме и мобилна, и пълна версия - включване, изключване, публикуване и т.н.
Би трябвало сега всичко да е наред.

# 1 388
Сега ще проверя и ще си редактирам мнението с резултата.

Стоят ми включени известията Simple Smile Ще очаквам и e-mail  и пак ще пиша след като някой публикува нещо тук.

# 1 389
Благодаря за обратната връзка! Радвам се, че успяхме най-сетне да хванем проблема и да го изчистим. Би трябвало вече всичко да е наред и да няма самоволно изключващи се известия.

Желая прекрасна вечер и приятни почивни дни!

# 1 390
Мда Simple Smile имам и e-mail!
Благодаря за решения проблем!
Има промяна в самия мейл и така е по-добре!
Хубави почивни дни и от мен!

# 1 391
Жена
На приказен залив край морето

Goni
Почетен член
Re: Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 320
♥0 сб, 17 окт 2015, 15:48 #650
Цитирай Редактирай
Цитат на: Juls1 в сб, 17 окт 2015, 00:50
Цитат на: ValentinaP в пт, 16 окт 2015, 12:17
Цитат на: Juls1 в пт, 16 окт 2015, 11:10
Цитат на: ValentinaP в чт, 15 окт 2015, 21:51
Що клипове изгледахме, поздравления от цял свят, колажи, дарения, картички, поеми - феновете изпратиха към Енгин Акюрек потоци любов. Дали ще има отговор от него или от г-жа Дурак? Думичка поне? Или може би нещо подобно на този клип, да чуем с неговия глас едно "благодаря"...

https://www.facebook.com/192179427595933/videos/vb.1921794275959 … ype=2&theater

Колко би било хубаво, естествено, професионално, човечно, просто възпитано, да отговори на поздравленията за рождения си ден!

ValentinaP,
Не пиша често, но провокирана от наивния въпрос, който задаваш /всъщност съм в леко недоумение как един музикален педагог с претенции, може да задава толкова наивни въпроси, освен ако целта му, разбира се, не е дразни други потребители/, реших все пак да си направя труда и да ти отговоря.

Ти пропускаш един много тънък психологически момент.

И за да ме разбереш по-добре, ще ти дам пример с известен писател, какъвто е Джек Лондон.
В началото на своята писателска кариера той е трябвало да води своеобразна борба с издателствата, за да бъде публикуван, често разказите му са били връщани и не са били одобрявани за печат. Но Джек Лондон не се отказвал, продължавал да пише. Когато му задали въпрос защо продължава да упорства, отговорът му бил "защото всички тези истории ме изпълват и ако не запиша думите върху белия лист, ще се пръсна". /Цитирам по памет/.

Та ето, по подобен начин се чувстват феновете на Енгин. Те правят колажи, музикални клипове и преводи, защото любовта им към този мъж ги изпълва и трябва да намери някакъв израз.
ФЕНОВЕТЕ ИМАТ ПОТРЕБНОСТ  да го поздравяват, да правят всички тези колажи, клипове и преводи. АКТЬОРЪТ НЯМА ТАКАВА потребност. А и едва ли някой прави поздравително съобщение с идеята да му бъде благодарено. Глупаво е.
Та за какво всъщност трябва да благодари Енгин? За това, че е обичан ли?  Благодарността изобщо не е нито необходимо, нито задължително условие за да обичаш някого.

Мога да продължа да пиша, но намирам, че е загуба на време. Остани си със здраве.

Джулс, благодаря ти за любезния отговор.
Аз феновете ги разбирам защо творят. Не разбирам Енгин, защо не им отговаря. Избрал си е професия, която не може да съществува без зрители, а не прави нищо, за да контактува с тях. Мое убеждение е, че това е част от професионалните му задължения. Актьорът може да няма потребност от феновете си, но е длъжен да помни за тях, да се съобразява със своята популярност. Това понякога е тежко бреме, но е цената на славата. По принуда, от куртоазия, от финансови съображения - каквото и да е, но не бива да оставя без отговор любовта на почитателите си.

Наистина не разбирам, защо, за да оправдаем любимия  актьор, трябва да отхвърляме очевидни неща.

Както беше така добре информирана да отбележиш, занимавам се с музика и знам какво значи досег с публиката. Но дори да отхвърлим моя опит, има предостатъчно авторитети, които са писали и изказвали по въпроса.

Много се колебах  да отговоря ли или не, защото като както виждам, другите момичета също са го направили. Но определено не желая да оставям нещата недоизяснени.

ValentinaP,
Както сама отбеляза, добре съм осведомена, включително за някои моменти, които явно на теб са ти убягнали.
Енгин поддържа лична връзка с турските си фенове, участници в дарителската кампания Лосев.
Самият той е сред постоянните дарители. Миналогодишната среща на Енгин с фенове, избрани представители от тези дарители, се е състояла на 24 октомври и тогава са направени не само снимки, но и кратко видео, в което Енгин изказва своята благодарност на феновете си за тяхната лоялност и подкрепа.
Тази година също се  организира подобна среща, но още не е насрочена конкретна дата. Със събраните средства  се планира да бъде закупено болнично обзавеждане, а на вратата на стаята да бъде поставена табелка, че обзавеждането е дарение от феновете на Енгин Акюрек за рожденния му ден.  Поздрави от такъв характер действително заслужават отговор и аз предполагам, че отново ще има  благодарствено видео и снимки.

Valentina, смятам, че не е редно да говориш прибързано. А има и още нещо - личната неосведоменост не е повод за гордост. И ако на тази база упорито започнат да се изказват НЕВЕРНИ ТВЪРДЕНИЯ, това може да се оприличи на КЛЕВЕТА!

Ще сложа разказа на една приятелка от фейса, участвала лично в миналогодишната среща, въпреки че съм убедена, че повечето от момичетата в този форум вече са го чели. Ще го сложа  в спойлер, че е доста дълго, нека  да си го припомним  Love

Серабико /Макбулле/, https://www.facebook.com/serabiko, разказва за срещата:

Скрит текст :

А това е "селфито" от срещата Smile

Juls1  Hug bouquet Благодаря ти    newsm51 newsm51

От снощи до сега публикувам този си пост в една тема и за четвърти път се трие
МНОГО МОЛЯ ЗА ПРОФЕСИОНАЛЕН ОТГОВОР - ЗАЩО??? С КАКВО СЪМ НАРУШИЛА ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА????

# 1 392
Публикувате ОГРОМЕН "чаршаф", съдържащ 4 огромни вложени цитата, с единствено допълнение 2 думи и 4 емотикона.

Скрит текст:

Когато цитирате нечие мнение, изтривайте част от него и оставяйте само това, към което е насочена репликата ви!
Избягвайте множество вложени цитати (цитат на цитат)!

Правила на Форумите
Ако имате да кажете нещо по темата - изразете го с повече от една дума. Пускането на едносрични постинги, публикации с емотикон без текст, постинги "запис", както и публикации с цел трупане на брой мнения не се толерират!

# 1 393
Публикувате ОГРОМЕН "чаршаф", съдържащ 4 огромни вложени цитата, с единствено допълнение 2 думи и 4 емотикона.

Скрит текст:

Когато цитирате нечие мнение, изтривайте част от него и оставяйте само това, към което е насочена репликата ви!
Избягвайте множество вложени цитати (цитат на цитат)!

Правила на Форумите
Ако имате да кажете нещо по темата - изразете го с повече от една дума. Пускането на едносрични постинги, публикации с емотикон без текст, постинги "запис", както и публикации с цел трупане на брой мнения не се толерират!

То и тук стана един огромен чаршаф - ноооо, нейсе - права сте . Ще се съобразявам за в бъдеще!~ Благодаря Ви за своевременния отговор! Хубава вечер!

# 1 394
  • пловдив
Моля модератор да корегира в първия ми пост в тази тема
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=873210.0;topicrefid=20

промяната на инфо за базарите -

БУРГАС               18, 19 и 20 декември

ПАЗАРДЖИК      9, 10 и 11 декември
/ на 10ти от 18ч ще се проведе и баготворителен концерт/

ПЛОВДИВ           18, 19 и 20 декември

Благодаря  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт