Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 984 114
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 2 250
Поради сериозен хардуерен проблем, възникнал в петък вечерта, сайтът работеше без един от основните си сървъри.
Веднага бе осигурена и конфигурирана нова машина, която от днес е включена и поема натоварването.
Не би трябвало вече да има подобни проблеми.

Тези дни ще се наложи спиране на целия сайт за 4-5 часа през нощта.
Ще уведомя допълнително, когато бъде уточнен точно денят/нощта.

Последна редакция: вт, 01 мар 2016, 13:47 от Mamma

# 2 251
Не мога да изпращам лични съобщения. Получавам, но като реша да изпратя ми дава грешка от няколко минути.

# 2 252
Какъв е текстът на съобщението за грешка?
Възможно ли е да сте превишили лимита за брой ЛС за час (20)?

# 2 253
Като натисна каквото и да било да върна отговор или да изпратя ново съобщение на потребител ми дава надпис грешка. Пращах доста лични да, възможно е да съм преминала 20. Не знаех че има лимит. Колко време трябва да изчакам?
Вече мога благодаря ви!

Благодаря ви за вниманието и бързината на отговор! bouquet

# 2 254
  • Sofia
Съжалявам за забавения отговор, нужно бе да потвърдим.
Един час е нужното време.

# 2 255
  • София
Има някакъв проблем, но не мога да разбера дали е при мен.
Написах пост, малко след това го допълних, но в темата допълнителният текст липсва, а като натисна "цитирай" се вижда.

ПП Сега видях, че в друга тема нямам такъв проблем. Само тук липсва текст - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=909102.msg32662155#msg32662155

Последна редакция: ср, 02 мар 2016, 13:03 от milenaka

# 2 256
"Диалогът" през последните часове в тази тема - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=684909.990;topicrefid=20, между "трима" потребители, двама от които регистрирани днес, ми прилича на повече от явен случай на скрита реклама  Peace

# 2 257
Благодаря за сигнала!

# 2 258
Тази нощ , на 2-ри срещу 3-ти март, между 00.00 ч. и 07.30 ч. сайтът няма да бъде достъпен поради планирана профилактика на системата за подобряване работата на форума.
Молим предварително да ни извините за причинените неудобства.

С пожелания за хубави почивни дни от екипa на BG-Mamma

Последна редакция: ср, 02 мар 2016, 17:28 от Адри́

# 2 259
  • Варна
Постингът ми в рекламна тема в стоматологичния форум беше изтрит. Непозната марка на пазара, споделих, че ме дразнят приповдигнатите постинги тип"желая най-доброто за себе си, та затова пиша"-сакън, ако напишат, че не могат без техните продукти да имат бяла усмивка, примерно. Подмазвачи.
И че пробвал продуктите може да се изкаже. Ей, изтрито.
Кой ги е чувал тези? Нека си заслужат добрите коментари.
Не мисля, че моят беше лош.

Много лошо впечатление ми направи изтриването на моя постинг. Категорично заради това ме губят като клиент. Всъщност кой изтри постинга ми?
Не желая да участвам в томболата им-изтрийте ми постинга, с който участвам, от желание да пробвам техен продукт.

# 2 260
Вие вече имате пост в темата като участник. Обсъждането на постовете на другите потребители, участващи в темата, е офтопик: " ... ме дразнят приповдигнатите коментари от типа "защото искам най-доброто, затова пиша. "
Фирмата-рекламодател няма нищо общо с изтриването на поста Ви.

# 2 261
  • Варна
Бубанка, може ли да те помоля да изтриеш този мой постинг. Не участвам вече, промених си мнението.
Извинявай за неудобството.  Hug
Фарс е цялата работа.
Рекламодателят е платил за реклама, разбирам. Явно няма нищо общо с цялата работа, но някой от екипа на сайта не ме разбрал правилно и ме е изтрил. Спамила съм, разбирам.  Confused
От цялата работа не искам да имам нищо общо, затова моля за изтриване на коментарът ми за участие в темата.

# 2 262
Благодаря за разбирането! Изтривам поста Ви в рекламната тема.

# 2 263
  • Варна
Благодаря за съдействието, Бубанка!
Хем аз няма да се дразня, като чета как искали най-доброто, без да познават марката(нали излизат нови отговори), хем няма да преча с коментари на рекламната кампания на съотвтната фирма.

# 2 264
Искам точно и ясно да ми се отговори, ако коментирам и споделям рецепти ,както и задавам въпроси за рецепти ,но не мога в момента да качвам снимки в темата " Ежедневните ни кулинарни вдъхновения-снимки и коментари" трябва ли да пиша в темата или не. Защото получих предупреждение ,че" това се възприемало като чатоспам"Явно възприятията ни са различни ,както и да е за в момента не пиша в темата Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт