Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 961 531
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 3 045
Начи този сайт на моменти едва върви!  Tired От телефон, от лаптоп, от всички възможни устройства с достъп до всякакви видове интернет! В мен ли е повредата?  newsm78
При мен е така.
От няколко дни си мисля, че грешката е в моя телевизор. Thinking

Същото и при мен  Peace

# 3 046
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
Когато сме в дадена тема отдолу можем да видим колко потребители (или гости) я разглеждат.Забелязах,че доста често се разглежда дадена тема от т.нар. "скрити"потребители.Как става това "скриване"?

# 3 047
Скриването или показването на онлайн статуса зависи от желанието на самия потребител.
Промяната става чрез: "Профил" - "Потребителски настройки" - "Показване на Вашия online/offline статус" - "Промени профила"

# 3 048
  • софия
В конкурсите/игрите с награди и ексклузивни промоции за потребители на BG-Mamma при теглене на наградата взимат ли се предвид отговорите, които не отговарят на обявените условия?
Напр. в тази игра е записано:
.....
Публикувайте снимката на раничката, която сте избрали, като коментар в настоящата тема.
.....
Голяма част от отговорите съдържат линк към страницата, а не снимката.

# 3 049
  • Sofia
Правихме тестове, но не намираме видима причина за такова забавяне. Може да се дължи на много и различни неща.
Моля, обърнете внимание, когато забавя зареждането, какво се изписва в долния ляв ъгъл на прозореца на браузъра. Ще съм благодарен ако ми изпратите тази информация на лично съобщение.

# 3 050
  • София
zvanche, винаги при игрите се следи за спазване на условията при теглене на победители.

# 3 051
  • MJF
Може ли да разбера защо са ми трити постове в тази тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=935962;topicrefid=19 ?
 Blush Embarassed явно нещо съм пропуснала в правилата.

# 3 052
Явна реклама на този профил http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=549760

# 3 053
  • Испания
Колко добре беше, когато имаше ограничения за пускане на нова тема в определени подфоруми. Тези дни е някакъв кошмар.  ooooh!

# 3 054
Правихме тестове, но не намираме видима причина за такова забавяне. Може да се дължи на много и различни неща.
Моля, обърнете внимание, когато забавя зареждането, какво се изписва в долния ляв ъгъл на прозореца на браузъра. Ще съм благодарен ако ми изпратите тази информация на лично съобщение.
Не забелязвам нищо в този ъгъл, ако видя, ще пиша. Но в момента е по-добре. Най-зле е през телефон(Хром и Android 6.0.1) и през пълната версия. Не харесвам мобилната и не я ползвам, защото ме ограничава, но превключих на нея, за да видя как е. Там е по-добре, но пък като затворя браузъра и после го отворя пак, не си остава на страницата, на която съм го затворила, а ме връща в предната тема, която съм чела... Обаче  твърдо не ми харесва мобилна версия, а пълната през телефон е почти неизползваема.
С пълните версии на други сайтове нямам подобен проблем.

# 3 055
  • София
Здравейте,
Получих обидно съобщение от непознат потребител. Накратко, явно прочел
за репродуктивните ми проблеми, си предлага услугите на "мъжкар".
Как мога да го блокирам?

# 3 056
  • Sofia
Можете да блокирате само възможността му да Ви изпраща лични съобщения.
Профил-> Настройка лични съобщения-> Списък на игнориране.
"Търси потребители" за да намерите и добавите желания за игнориране профил.
Добавяйте по едно потребителско име на всеки ред.
Въведете *, за да игнорирате получаването на лични съобщения от всички потребители.
Моля, изпратете ми на ЛС профила му.

# 3 057
Защо наистина се толерира тази логорея с расистки и античовешки привкус? Сега новата тема е за момичето родило сиамски близнаци. Толкова грозни изказвания има, а няма модериране.

Ясно е, че има проблем с ромите, с бежанците и с какво ли не още, но подобни теми ни най-малко не го решават, а и според мен са в противоречие с правилата.

# 3 058
  • Sofia
Напротив, има модериране.
Темата е актуална и не е уникална.

Защо наистина се толерира тази логорея с расистки и античовешки привкус? Сега новата тема е за момичето родило сиамски близнаци. Толкова грозни изказвания има, а няма модериране.

Ясно е, че има проблем с ромите, с бежанците и с какво ли не още, но подобни теми ни най-малко не го решават, а и според мен са в противоречие с правилата.

# 3 059
Напротив, има модериране.
Темата е актуална и не е уникална.

Именно, не е уникална. А има и други актуални теми, в които не се допускат и половината от изказванията. Съжалявам, но изказване от рода на "Да беше умряло циганчето" ми идват в повече. Ако за вас са ок, то променете правилата, защото те не съответстват на допусканите теми и постове.

Общи условия

Активация на акаунт