Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 984 803
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 3 420
За съжаление няма как да помогнем със съвет, тъй като явно проблемът е свързан по някакъв начин със самото устройство. Сама казвате, че с другите устройства няма проблем. От наша страна няма засечени грешки и прекъсвания на сървърите. Връзката между Вас и хостера Нетерра е добра...

# 3 421
Видях, че тамата ми е заключена   http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=953602

Както съм и написала, исках в моята тема да се споделят впечатления от миналогодишни пазарувания на Black Friday. В темата, за която пишете, че е подобна, се дава само информация в кои магазини ще има намаления, в бъдеще време.

А мен ме интересува от кои онлайн магазини са доволни, от кои не, какви стоки и с какви намаления са купували клиентите предишни години.  Много ясно съм написала въпросите си в началния текст.

Моля Ви да преосмислите решението си и да отключите темата.

# 3 422
Отключих темата Ви и добавих в моя пост две теми, свързани с миналогодишния Черен петък, които ще Ви бъдат полезни. Приятно писане и пазаруване!

# 3 423
  • Sofia
Както съм и написала, исках в моята тема да се споделят впечатления от миналогодишни пазарувания на Black Friday.

Няма "моя" и "твоя" тема във форума. Има просто потребителски теми – такива, които са нужни, и други, които са напълно излишни и дублиращи се. Peace

# 3 424
Много Ви благодаря за отключване на темата  bouquet

Благодаря и за връзките със стари теми.

# 3 425
Tatti благодаря за отговора. Разбрах  Peace

# 3 426
Бихте ли изтрили тази тема. http://www.bg-mamma.com/index.php?topicrefid=19;topic=948912.msg33943736#new
Бях помолена за това, а не мога да я изтрия сама. Много благодаря предварително.

# 3 427
  • София
Жалко. Темата можеше да помогне 3-годишни деца да не бъдат тормозени.

# 3 428
  • София
Мога ли да добавя анкета в тема, създадена от мен преди известно време? Дава ми опция само да цитирам поста. Какво трябва да направя, за да може да се добави анкета?

# 3 429
Пишете ми лично съобщение, ще добавя желаната от Вас анкета.

# 3 430
  • Стара Загора
Много се извинявам ,,но може ли да отключите за малко тема № 31 от Аватарните игри.
Публикувах лична снимка ,която не успях да изтрия , преди да заключите темата .

# 3 431
Изтрих снимката Ви.

# 3 432
  • Стара Загора
Благодаря , много !!! Hug

# 3 433
  • София
В Смешките и в тази тема ми се включва антивирусната.

# 3 434
Доколкото съм разбрала, само отчетните теми се заключват около стр. 50 и се пуска нова. Леко ми е странно тема със заглавие "Ядете ли свински уши?" да е отчетна. Без съмнение, това е един много фундаментален въпрос, но не мога да си представя, че може дори 2 теми от 50 стр. да се напълнят на тази тематика. Дори и първата тема е достигнала с родилни мъки 50 стр., а и подозирам, че голяма част от тези страници са офтопик.

Друго, което ми направи впечатление - инспирирани от темата "С какво ви дразнят свекървите", се появиха и други теми. Някои съвсем логично и на място - не върви в такава тема да пишеш с какво те дразни снахата или мъжът, а няма съществуващи подходящи, в които да се пише. Обаче каква е логиката, след като има тема "С какво вие дразните околните?" (по памет пиша заглавието, но не е много стара), да се пуска и тема специално за с какво дразните мъжете си. Остава да се пуснат теми и скакво ние дразним снахите, свекървите, тъщите, жените (за мъжките потребители на бг-мама), шуренайките, извънземните....

Общи условия

Активация на акаунт