Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 962 579
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 3 780
  • Ямбол
Бих искала да попитам на какво основание, информативно само, са ми изтрити мненията в тази тема: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=964418;topicrefid=19
Така де, да знам за друг път как точно вероятно нарушавам правилата.
Ясно е, че ще има и други, които мислят като мен по темата и те вече са казали мнението си, но нещо в моите не се е харесало, та питам кое.

# 3 781
Изтритото мнение по никакъв начин не отговаряше на въпроса, поставен в темата.

Използвам само като повод да напиша...
Явно съвсем скоро ще се наложи да допълним правилата и да напомним, че този форум е създаден с цел получаване на помощ и подкрепа.
Не само тук, но и в световен мащаб, проблемът с езикът на омразата, безпричинното заяждане, "хейтването" онлайн, става все по-голям и всички големи и ангажирани компании полагат все повече усилия за справянето с това. И ние ще бъдем все по-критични и доколкото имаме възможност ще налагаме принципа "Ако можеш - помогни, ако не можеш да помогнеш - не пречи". Далече съм от мисълта за прекалено "захаросване" - ненужно, невъзможно, а и вредно би било. Но разликата между градивна критика и заяждане/"хейт" е огромна. Все повече ще повишаваме изискването за спазване на добър тон и уважение към хората, с които се комуникира тук.
Всеки интелигентен и възпитан човек би могъл да изрази несъгласие или различна позиция без да напада, обижда, унижава и отблъсква хората, с които спори.

# 3 782
  • Sofia
   Адмирации за налагането и поддържането на такава форумна политика, Mamma! bouquet

# 3 783
Благодаря, Мамма.
Тази бъдеща промяна във форумните правила, макар и да идва с огромно закъснение, заслужава да бъде аплодирана и аз ще го направя. Сигурна съм, че няма да съм единствената, защото жертвите на такова хейтване тук във този форум сме доста.

Добре, че в световен мащаб големите компании и отделни правителства заговориха за това.

# 3 784
  • Ямбол
Благодаря за отговора. Приемам, че не съм отговорила на очакванията на автора на темата. Подобно на моето мнение обаче все още стои. Затова и поставих въпроса. Иначе нямаше да питам изобщо.

# 3 785
Здравейте, казвам се Даря, обръщам се към вас с молба, имам огромно желание да помогна на една моя близка, която започва да се развива в областта на ръчно произведени неща за деца(няма да споделям имена, тъй като е в разрез с правилата на сайта), самата аз нямам опит в тази област, та молбата ми е, бихте ли ме посъветвали къде би било най-подходящо тя да представи нейните ръкоделия.
Благодаря предварително, за отделеното време за отговор.

# 3 786
  • София
Тази регистрация – http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=562556

П.П. Току-що това мнение ми излезе като ново.

# 3 787
  • Sofia
Писал съм Ви лично съобщение за вариантите.

Благодаря.

# 3 788

Здравейте, това ми излезе като ми беше отворен форума-няколко таба. Преди час някъде. Не помня темата, затворих всичко.

# 3 789
Това е предизвикано от инфектиране на компютъра, не от форума.
По-горе в темата съм дала линк към инструкции за отстраняване.
Последната версия на Malwarebytes също го хваща и отстранява.

# 3 790
Благодаря. Почвам да чистя  Laughing

# 3 791
(...)Не само тук, но и в световен мащаб, проблемът с езикът на омразата, безпричинното заяждане, "хейтването" онлайн, става все по-голям и всички големи и ангажирани компании полагат все повече усилия за справянето с това. И ние ще бъдем все по-критични (...)
(...)Всеки интелигентен и възпитан човек би могъл да изрази несъгласие или различна позиция без да напада, обижда, унижава и отблъсква хората, с които спори.
Наистина се радвам да прочета тази позиция и по този повод искам да задам два въпроса, които ме занимават от известно време:

1. Горното отнася ли се за случаите, когато безпричинно се "хейтят" и/или се излива омраза, или се правят цинични и обидни намеци към трети лица? Предполагам е ясно колко опасни могат да бъдат лъжливите внушения, които насаждат страх и/или омраза.

2. Ще се промени ли отношението на модераторите към съществуването на една конкретна тема, която отдавна не е дискусия, а нещо, което най-тактично бих нарекла "петминутка на омразата"?

# 3 792
  • Sofia
Все повече ще повишаваме изискването за спазване на добър тон и уважение към хората, с които се комуникира тук.
Изразяването на отношение към трети лица не е забранено от форумните правила, но има граници, които не бива да се преминават.
Съществуването на определени теми само по себе си е компромис, но забраната за дискутирането им би било цензура.

# 3 793
Изразяването на отношение към трети лица не е забранено от форумните правила, но има граници, които не бива да се преминават.
Съществуването на определени теми само по себе си е компромис, но забраната за дискутирането им би било цензура.
Разбирам, благодаря. bouquet

# 3 794
  • София
Здравейте,

в темата имаше 2-3 поста на потребителка, която беше направила сравнение на състава на няколко марки АМ. Информацията беше доста полезна. Защо постовете са изтрити?

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=891415.new#new

Общи условия

Активация на акаунт