Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 960 405
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 4 605
  • Пловдив
Тоест под участници в група се има предвид такива, които създават теми в нея. Тогава пък се обезмисля това да можеш да станеш участник и без да си създавал теми. Объркана работа. Какъв е смисълът на това да има участници на групите, не може ли просто хората да следят групите и да пишат теми, без да го има това "участник в група"?

# 4 606
  • Телиш/Плевен
Не е задължително да пускаш теми, за да си участник в група.

# 4 607
  • Пловдив
Не е задължително да пускаш теми, за да си участник в група.
Аз точно заради това написах, че няма смисъл от това "участник в група". Ако си пуснал тема, си участник, ако не си пуснал, пак можеш да си участник. Другото е, че явно, като си участник, не ти се пращат известия, трябва да следиш. Не виждам смисъла.

# 4 608
  • Телиш/Плевен
За мен смисълът е в по-бързото намиране на групите, които ме интересуват. От менюто и профила има бърз достъп до тях и за мен така е по-удобно, отколкото да ги търся из целия форум.

# 4 609
  • БГ
Здравейте?
обръщам се към модератора с конкретен въпрос - какво се случва, че ми се затваряje темата, касаеща Венеция? Получава се едно мнение на Катя / която и да е тя!!!!/ и ми отговаря по шаблона - тази тема я има вече и онтговорите на въпросите ми ще мога да намеря там!! Явно тя е екстровертен тип в което няма лошо , но не разбирам зашо да се затваря темата. Аз задавам въпроси с определена конкретика, на които отговори имат актуален елемент. Примерно промяна на цените на билетите. Ако мислите , че въпросната Катя е направила нещо полезно като ме препраща в джунглата на описания и отговори на тези, които са пътували до Венеция - Не това е една формална реакция без никакъв замисъл. Знам, че е написано много и една част от него съм и чел, но в случая търся отговора на определена конкретика. А защо е заключена темата? А, що се отнася конкретно до тази Катя - мога да я уверя , че доста повече от нея съм чел и асимилирал информация, така че много добре знам, че във Вашия сайм има събрана много полезна информаци за различни пътувания.   
Нека да не спориме излишно. Очаквам Вашето разбиране и съдействие.
Поздрави
gaidjin

# 4 610
# 4 611
  • Sofia
Здравейте?
обръщам се към модератора с конкретен въпрос - какво се случва, че ми се затваряje темата, касаеща Венеция? Получава се едно мнение на Катя / която и да е тя!!!!/ и ми отговаря по шаблона - тази тема я има вече и онтговорите на въпросите ми ще мога да намеря там!! Явно тя е екстровертен тип в което няма лошо , но не разбирам зашо да се затваря темата. Аз задавам въпроси с определена конкретика, на които отговори имат актуален елемент. Примерно промяна на цените на билетите. Ако мислите , че въпросната Катя е направила нещо полезно като ме препраща в джунглата на описания и отговори на тези, които са пътували до Венеция - Не това е една формална реакция без никакъв замисъл. Знам, че е написано много и една част от него съм и чел, но в случая търся отговора на определена конкретика. А защо е заключена темата? А, що се отнася конкретно до тази Катя - мога да я уверя , че доста повече от нея съм чел и асимилирал информация, така че много добре знам, че във Вашия сайм има събрана много полезна информаци за различни пътувания.   
Поздрави
gaidjin
Темата Ви е погрешно ситуирана в "На път в България >".
Посочена Ви е актуалната тема по въпроса, където освен да се запознаете с наличното съдържание, може да зададете въпросите, които Ви интересуват. Хората, които пишат в там и са създали джунглата от описания и съдържание и са тези, които могат да дадат отговор и на Вашите конкретни питания.
Потребителката Ви е помогнала, посочвайки вярното място в раздел "На път в чужбина" и темата е приключена. Не виждам място за спор.

Пореден опит, да. Благодаря.

Последна редакция: пт, 18 авг 2017, 10:42 от Tatti

# 4 612
Здравейте!Как мога да видя публикациите на определен потребител в една тема?

# 4 613
# 4 614
  • Sofia

Да, наспамил/а е из сума ти теми. Simple Smile

# 4 615
Благодаря!

# 4 616
  • HH
Здравейте?
Поздрави
gaidjin

Чувствам се длъжна да ти отговоря, който и да си ти. Ако не беше моето мнение, щеше да е друго със същото съдържание, защо не и от някой модератор, точно преди да ти заключи темата. Замисъл в отговора ми имаше - да те насоча на правилното място. Това, че не си от най-възприемчивите си е лично твой проблем. И като се бараш толкова уверен в себе си и форума, защо да попитам аз, поне не си пусна темата на правилното място  Joy

И ме извини за грешката - от къде да предположа, че хора пътували до Венеция, могат да ти отговорят на въпроси за предстоящо пътуване до там, явно моят телевизор е повреден!

# 4 617
  • Пловдив
Какво означават тези символи? Колко са прочели последното мнение и колко са коментарите в темата? Или не?

# 4 618
Защо когато отварям нови отговори в дадена тема не ме позиционира на първия непрочетен, а ме забива най-долу на страницата, където има някакви заглавия на други теми? Не става във всяка тема с нови отговори, но е достатъчно често, за да ме дразни и чак да питам. Ползвам само мобилната версия.

# 4 619
Защо когато отварям нови отговори в дадена тема не ме позиционира на първия непрочетен, а ме забива най-долу на страницата, където има някакви заглавия на други теми? Не става във всяка тема с нови отговори, но е достатъчно често, за да ме дразни и чак да питам. Ползвам само мобилната версия.
+1 И от мен. Току що го направи пак в тази тема.  Много е дразнещо.

Общи условия

Активация на акаунт