Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 958 779
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 5 100
  • София
Аз да кажа за емотиконите.
Не знам дали е при мен проблемът, но вероятно не, защото само на новата версия се случва.
Всеки втори и следващ емотикон ми излиза в началото на поста. Много е дразнещо.
Мозила? Пробвай дали го има този проблем с друг браузер.

# 5 101
  • Euskal Herria
Не знам дали е при мен проблемът, но вероятно не, защото само на новата версия се случва.
Аз съм с хром. Вече писах, че и  при мен се получава същото.

# 5 102
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
И при мен е така  Peace

# 5 103
  • София
Предадох.

# 5 104
И аз имам въпрос. Когато се смени версията изтрих всичките си групи, следени теми и т.н. Получавам информация само за ново съобщение в темите, в които съм писала. Преди 3 дни някъде  камбанката започна да показва и кой е пуснал нова тема в Бизнес, работа.... Аз там влезнах веднъж от скука, не съм натискала нищо съзнателно, не искам тези съобщения. Как да ги разкарам?

# 5 105
Спрете следенето чрез камбанката тук.

# 5 106
Благодаря!

# 5 107
  • Испания
Здравейте!

Три часа си играх, за да мога да пусна нова тема за Х Фактор. Няколко пъти я правих в новата версия, в един момент отказваше да качва снимки и трябваше да започвам наново. В крайна сметка минах към старата версия. Редих снимки и линкове. Всичко изглеждаше чудесно на предварителния преглед. След като публикувах темата, абсолютно всички снимки бяха разместени. И в старата, и в новата версия.

Освен това, бутонът "Редактирай" на анкетата, която пуснах, не работи.

Бясна съм.

Последна редакция: вт, 14 ное 2017, 02:04 от smileys

# 5 108

Не, Хром.

# 5 109
Няколко пъти я правих в новата версия, в един момент отказваше да качва снимки и трябваше да започвам наново.
Моля, уточнете какво точно се случи при "отказването".
Снимките, които се качват във форума се записват в imageshack.
Вариантите за отказ са няколко: по-голям размер на изображението, липса на връзка с imageshack, недобра интернет връзка и проблем при ъплоуда.
При по-голям размер системата извежда съобщение за това.
При липса на връзка с imageshack (когато по някаква причина imageshack не отговори), то от 10-тина дни е добавена функционалност при нас, която временно да записва снимките на наш сървър и впоследствие да ги качва в imageshack.
Редих снимки и линкове. Всичко изглеждаше чудесно на предварителния преглед. След като публикувах темата, абсолютно всички снимки бяха разместени.
Снимките са разместени, защото екранът на предварителният преглед е по-широк, отколкото след публикуване. След публикуване на един ред не се събират поставените от Вас три снимки и съответно пренася последната. Това не е бъг или проблем на новата версия. Имате право обаче, че е редно в предварителен преглед да се визуализира темата така, както би била след публикуване. Допълнително затруднение обаче създава фактът, че потребителите могат да избират между вариант да виждат мненията с големи аватари на авторите, с малки аватари, без аватари, с и без подписи и няма как да се гарантира, че направената подредба и форматиране ще изглежда еднакво при всички потребители. Въпреки това ще намерим решение, при което в предварителния преглед публикацията да се визуализира максимално доближаващо се до начина, по който ще я виждат всички след запис.
Какво се случва при клик върху Редактирай или моливчето в горния десен ъгъл на анкетата?
А ако отворите публикацията за редакция и кликнете върху анкетата за редакция?

Ако желаете, мога да помогна с подредбата на снимките и имената в темата, така че да изглеждат добре, както и да редактирам анкетата спрямо желанието Ви.

Всеки втори и следващ емотикон ми излиза в началото на поста.
Този проблем е локализиран и се дължи на специфика на Хром браузера. Предприети са мерки за търсене на решение, което да не повлияе отрицателно на поведението при останалите браузери или други функции на редактора.

# 5 110
Тези, които публикуват нови теми, могат да тестват нулевия пост в тази,

http://old.bg-mamma.com/?topic=76041.180

където всичко се визуализира 1:1 като в темите във форума. След тестването могат да изтрият постинга си.

# 5 111
  • Испания
Няколко пъти я правих в новата версия, в един момент отказваше да качва снимки и трябваше да започвам наново.
Моля, уточнете какво точно се случи при "отказването".
Снимките, които се качват във форума се записват в imageshack.
Вариантите за отказ са няколко: по-голям размер на изображението, липса на връзка с imageshack, недобра интернет връзка и проблем при ъплоуда.
При по-голям размер системата извежда съобщение за това.
При липса на връзка с imageshack (когато по някаква причина imageshack не отговори), то от 10-тина дни е добавена функционалност при нас, която временно да записва снимките на наш сървър и впоследствие да ги качва в imageshack.

Появяват се "мислещите точки", както ги наричам аз, и ... нищо. Мигат, сменят се и нито зарежда избраната снимка, нито се появява някакъв запис за отказ на системата, нито мога да откажа зареждането отнякъде. Първия път опитах със стрелката горя вляво и тогава изгубвах всичко, написано и качено до този момент.

Редих снимки и линкове. Всичко изглеждаше чудесно на предварителния преглед. След като публикувах темата, абсолютно всички снимки бяха разместени.
Снимките са разместени, защото екранът на предварителният преглед е по-широк, отколкото след публикуване. След публикуване на един ред не се събират поставените от Вас три снимки и съответно пренася последната. Това не е бъг или проблем на новата версия. Имате право обаче, че е редно в предварителен преглед да се визуализира темата така, както би била след публикуване. Допълнително затруднение обаче създава фактът, че потребителите могат да избират между вариант да виждат мненията с големи аватари на авторите, с малки аватари, без аватари, с и без подписи и няма как да се гарантира, че направената подредба и форматиране ще изглежда еднакво при всички потребители. Въпреки това ще намерим решение, при което в предварителния преглед публикацията да се визуализира максимално доближаващо се до начина, по който ще я виждат всички след запис.
По този начин предварителният преглед губи своя смисъл, щом не може да се види реално това, което ще бъде публикувано.

Какво се случва при клик върху Редактирай или моливчето в горния десен ъгъл на анкетата?
А ако отворите публикацията за редакция и кликнете върху анкетата за редакция?

Като кликна върху бутона "Редактирай анкетата" или моливчето горе вдясно, просто нищо не се случва.
Сега опитах през редакция на публикацията, както сте писали, и се получи. Исках да променя давността на анкетата. Благодаря.

Ако желаете, мога да помогна с подредбата на снимките и имената в темата, така че да изглеждат добре, както и да редактирам анкетата спрямо желанието Ви.

Скрит текст:
Бих се възползвала от любезното Ви предложение за снимките, въпреки че не искам да Ви отнемам от времето, но форумът не ми разрешава да се справя сама.
Става въпрос за следното тук:  http://www.bg-mamma.com/?topic=1004762;topicrefid=20

Съдиите: на един ред бяха снимките на Криско, Заки и Любо. Снимката на Саня под тях в центъра.

Момчета: на един ред Теодор, Иван, Стоянчо.

Групи: и трите снимки на един ред.

Момичета: три снимки на един ред, четвъртата - отдолу центрирана.

Водещи: двете на един ред.

Всяко име е линк.

Много благодаря за подробния отговор.

# 5 112
  • Германия
Bad Request

Your browser sent a request that this server could not understand.
Apache/2.2.15 (CentOS) Server at bg-mamma.com Port 80

Току-що. Първо докато се опитвах да публикувам редактирано мнение. След като изключих и включих браузъра отново ми се появи същото съобщение като се опитах да заредя началната страница на форума.

# 5 113
Например темата "Храните, които не ям" защо е в раздел "Кулинария"?

Прочетох 1-2 страници, но не видях да има някакви рецепти или някакви кулинарни въпроси/отговори, нищо, освен факта, че някои от споменаваните храни са претърпели кулинарна обработка. Все едно в кърмаческия подфорум да има тема колко дразнят кърмачките в мола, парка и на други публични места.

# 5 114
  • Испания
Мамма, безброй благодарности.

Общи условия

Активация на акаунт