Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 986 136
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 5 610
Здравейте, как може да не получавам вече известия от тема с мое участие?

# 5 611
  • София
Меню - Нови отговори в теми с мое участие - в края на реда, под ника на последния публикувал има кошче.
И повече не отваряш темата, защото всяко отваряне активира отново получаването на известия.

# 5 612
Благодаря.

# 5 613
Камбаната пак не функционира. Едни и същи теми ги четох по три пъти, докато си усетя. В мобилната версия.

# 5 614
Влизам и аз със същото...,а дори писах в тема сега,цъкам камбана -има нови,да ама са старите и мойто мнение последно.

# 5 615
Всички май сме ощастливени с това преимущество! 10 пъти нов отговор и десет пъти е този, който вече съм прочела. И грешка за всичко - редакция, изтриване на мнение, какво ли не. Писах и в темата за великата промяна. То не, че има значение за някого... No Mouth

# 5 616
Същият проблем е и в старата версия. Излизат съобщения за нови отговори, а такива няма.

# 5 617
На мен пък не ми излиза, че има нови отговори. Трябва пони 3 пъти да натисна камбанката и тогава чак ми показва.

# 5 618
  • София
Предадено е за проблемите.

# 5 619
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Точно влизах за същия проблем.В старата версия  Peace

# 5 620
  • София
И в новата версия, и не само в мобилната.

# 5 621
Същият проблем е и в старата версия. Излизат съобщения за нови отговори, а такива няма.
Цяла сутрин отварям нови отговори ....които после пак се появяват като нови, а аз съм ги прочела вече. Няколко пъти!!! Супер досадно...и пак и пак и пак...и сега отново. За бога, оправете ги!

# 5 622
Интересно, че се отварят едни и същи отговори по сто пъти.

# 5 623
  • Буркина Фасо
"Мнението което се опитвате да цитирате или не съществува, или е изтрито, или не е достъпно за виждане от вас."

ей това ми се показва , когато искам да пиша в/у цитат (в случая на джедай)  Laughing
проблем има и с датата и часа. преди малко писах лични и получавах отговори с вчерашна дата 23-ти.
след 10-на мин.  изчезнаха днешните писма в моята поща.
вярно , вчера го даваха тройно критичен ден  Joy

# 5 624
Новата версия е перфектна! Не мога да си редактирам мнение, но всичко е точно!😈

Общи условия

Активация на акаунт