Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 985 232
  • 19 781
  •   2
Отговори
# 5 670
Привет, бих искала да замразите акаунта ми, благодаря Ви.

# 5 671
  • Sofia
Готово.

# 5 672
Здравейте! Искам да попитам уважаемите администратори и модератори не е ли редно просто да предупредят/блокират потребителките с груб език, вместо да заключват тема, която очевидно се радва на голям обществен интерес и пряко ни засяга като родители? Имам предвид "За джендър-образованието: да чуем мнението на родителите", която съдържа анкета и интересна дискусия по гореща тема, нарушавана единствено от неколцина провокатори, които ръсят грубости и обиди очевидно с цел да саботират обсъждането. Те, наистина, не са толкова много, въпреки че компенсират с активност и на мене лично не ми пречат с друго, освен с флуденето на темата. Между другото, в момента се вихрят със същия тон и обиди към останалите в други теми съвсем безнаказано...

# 5 673
  • Sofia
Взети са необходимите мерки.
Има актуална тема по въпроса и както е видно, както участниците, така и публикациите им се припокриват изцяло.
Абсолютно ненужно е едни и същи потребители да се обиждат взаимно на две различни места.
Разполагате с необходимия инструментариум за сигнализиране на модераторите при съмнения за съдържание в разрез с правилата на форума.

# 5 674
А коя е другата тема където се обиждат със същия устрем?

# 5 675
През мобилната версия може ли са се публикува като Анонимен?

# 5 676
  • Sofia
За момента не.

# 5 677
Примерно ,аз си имам регистрация и ip-то ми е X и аз като публикувам нещо анонимно то вижда ли се от кое ip е написано и прави ли асоциация с регистрирания потребител, говоря дали го виждат администратори и модератори, то е ясно, че обикновен потребител не може.

# 5 678
  • Sofia
Цитат на: Mamma

В случай на забелязани бъгове и нередности - опцията "Информирай модератор" работи за всички регистрирани.

Обидите, нарушаването на правилата и др., направени под формата на "анонимна публикация", ще бъдат санкционирани точно така, както и ако профилът е видим. Модераторите и администраторите виждат и профила, и айпито на "анонимния".

Последна редакция: пт, 02 фев 2018, 15:30 от Tatti

# 5 679
А в тази тема може ли да се пише анонимно?

# 5 680
Да. Но както и в останалите групи необоснованото ползване на функцията би могло да доведе до санкции.
Nazgul, приемете това като официално предупреждение към Вас. Голяма част от публикациите Ви в тази тема могат да се квалифицират като напълно излишен спам. При следващо нарушаване на правилата ще бъда принудена да предприема необходимите мерки. Прочетете пак Правилата на форума и указанията за тази тема. Благодаря!

# 5 681
# 5 682
Въпреки че ще отговоря, приемам това Ваше включване като поредната провокация, тъй като за мен като администратор е ясно видно, че публикацията е направена от същото устройство и браузер, от което безпроблемно спамите на кирилица достатъчно дълго време. Търпението ми макар и голямо, не е безгранично.

За разлика от преди 15 години, когато е създаден форумът, то сега кирилица се инсталира на всяко устройство за по-малко от минута, ако по някаква случайност няма вградена.

Кредор може да намерите както в старата версия на сайта, както и на адрес http://www.kredor.com/lat2bg/.

# 5 683
# 5 684
Не работи опцията за вмъкване на цитат в следната версия на Firefox:

Скрит текст:

В конзолата се вижда следното съобщение: TypeError: mixpanel._ is undefined

Общи условия

Активация на акаунт