Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 961 455
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 5 985
За теми, които не сте отбелязали за следене, но сте писал вътре: Меню -> Нови отговори -> Премахни от списъка
За тези, при които имате включено Следене: Меню -> Следени теми -> Спри следенето

# 5 986
  • София
Когато има нови отговори по темата, без да влизащ в нея, отиваш на нови отговори от менюто. Като минеш с мишката вдясно под последно мнение се появява кошче. И повече не влизаш в темата, защото всяко отваряне отново активира изпращането на известия.

Докато съм писала НСЧ е отговорила, но ще го оставя, заради последното ми изречение.

# 5 987
  • София
Защо като искам да маркирам всички теми като прочетени, ми иска потвърждение? До вчера не искаше.

# 5 988
Как се изтрива акаунт ?

# 5 989
  • София
Не се изтрива, замразява се, постовете не се изтриват.

# 5 990

А как се замразява ?

# 5 991
  • Германия
Защо като искам да маркирам всички теми като прочетени, ми иска потвърждение? До вчера не искаше.
Подозирам, че се дължи на оплакванията на някои потребители, че кликват по погрешка на бутона и всички непрочетени теми изчезват безследно. С въпроса за потвърждение този проблем се предотвратява.

# 5 992
  • София

А как се замразява ?
Администраторите го правят по молба на потребителя. Достатъчно е да го напишеш в тази тема.

# 5 993
  • Euskal Herria
През последните 15 минути прочетени постове пак ми излизат като нови (в тази тема и в още една-две).

# 5 994
И на мен. Много е досадно...

# 5 995
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Точно влизах да се оплача и аз.За старата версия  Peace

# 5 996

А как се замразява ?
Администраторите го правят по молба на потребителя. Достатъчно е да го напишеш в тази тема.

Тоест,да разчитам,че акаунта ми ще се замрази след този пост ?
От кога няма да е действащ?

# 5 997
  • Euskal Herria
Аз ползвам новата. Преди да публикувам този пост, пак се получи същото - даде ми нови отговори в "Искам да кажа", реално прочетени вече.

# 5 998
  • София
Подозирам, че се дължи на оплакванията на някои потребители, че кликват по погрешка на бутона и всички непрочетени теми изчезват безследно. С въпроса за потвърждение този проблем се предотвратява.

Е не... не може ли някакъв избор да имаме? С новата версия съм откакто е излязла, харесвам я, но това ми е неудобно.

# 5 999
  • София
Скрит текст:

А как се замразява ?

Тоест,да разчитам,че акаунта ми ще се замрази след този пост ?
От кога няма да е действащ?
Ще бъде замразен, когато има администратор на линия и види молбата ти.

Общи условия

Активация на акаунт