Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 958 078
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 7 680
  • Испания
10 минути нямаше връзка с форума.

# 7 681
И аз с оплакване за Препоръчаните теми. Преди няколко дена - "Майка ми почина днес", от 2015 или нещо такова, различна от темата с подобно заглавие в СО, която е по-скоро текуща. Съмнява ме да е сложно да се сложи някакъв филтър поне темите да са от тази година...

# 7 682
  • Sofia
Спирането и грешките са били от технически проблем с един от сървърите.

Предвидено е преразглеждане на алгоритъма за препоръчаните теми.

# 7 683
  • Испания
Благодаря за отговора, Tatti.

# 7 684
Здравейте, как мога да отпиша известията по мейл, на личните съобщенията, които получавам тук? Не искам да получавам съобщенията и на пощата, тя се чете и от други хора Simple Smile
 Благодаря !

# 7 685
Общите условия, с които играта с късмети иска съгласие, са "Общи условия за участие в Новогодишната игра на BG-Mamma 2017/2018". Линкът ли препраща на грешно място, или още не са редактирани?

# 7 686
  • Sofia
Не е било обновено. Вече трябва да е наред.
http://www.bg-mamma.com/?topic=1078902

# 7 687
Здравейте, как мога да отпиша известията по мейл, на личните съобщенията, които получавам тук? Не искам да получавам съобщенията и на пощата, тя се чете и от други хора Simple Smile
 Благодаря !

Имейл известяване

# 7 688
Искам да направя редакция на отговор 485 в темата "Парфюмни размисли и страсти". Описаният парфюм не ми харесва. Бихте ли ми разрешили такава.

# 7 689
Потребителите имат възможност да редактират постовете си до 24 часа след публикуването им.
Изпратете ми новия текст на лично съобщение, ще редактирам поста вместо Вас.
Ако желаете, можете да публикувате и нов пост, в които да опишете защо сте променили мнението си, оставяйки стария №485.

# 7 690
От вчера не мога да качвам снимки. Нон-стоп ми дава" Грешка 1827. Тази услуга е временно недостъпна.Моля опитайте по-късно" и все не става.

# 7 691
Здравейте!
От един час опитвам да публикувам в тази тема
http://old.bg-mamma.com/?topic=1077276.225

през новата и през старата версия, и получавам този отговор.

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, root@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.
Apache/2.2.15 (CentOS) Server at old.bg-mamma.com Port 80

В друга тема публикувах мнение без проблем.

# 7 692
  • София
LU4IQ,
сега опитах и няма проблем при мен

Скрит текст:

изчисти си кеша но не само за ден назад, а целия, рестартирай браузъра и опитай пак
или през друг браузър

# 7 693
LU4IQ,
сега опитах и няма проблем при мен

Скрит текст:

изчисти си кеша но не само за ден назад, а целия, рестартирай браузъра и опитай пак
или през друг браузър

Изчистих всичко преди да пиша тук, опитах през мозилла и гугъл хр. Сега рестартих лаптопа - не, не става, изписва същото. А в две други теми от същия подфорум публикувах и сутринта, и сега. Ако има значение, в проблемната тема и "предварителен преглед" не работи.

# 7 694
Може ли да попитам как се пуска продължение на тема /втора част/, тъй като първата вече е много дълга?

Общи условия

Активация на акаунт