Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 958 744
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 8 355
Разбирам, че но а е в ръцете на сложените за модератори, но няма ли минимум етика и елементарно правило да се предупреждават непослушните, че са пропиляли време в писане на пост, който някой после е решил да изтрие? Нали целта е да не се повтаря повече непослушното поведение?!

# 8 356
  • Sofia
Това е форум с правила.
Вие специално сте изклюително наясно какво е мнение, какво е провокация, знаете много добре, какви публикации не се допускат и се премахват.

# 8 357
  • Dope Reach
Сигурно е задаван много пъти, за което се извинявам, но моят въпрос е как мога да спра да следя определена тема, която ми излиза в известия, но нямам интерес към нея?

# 8 358
# 8 359
Постоянно ми пишат, че съм видима за околните и понеже все не ми пука наскоро пак като ми казаха, вече реших да питам как да се скрия да не ми виждат раздела с лични данни,  където е мейла ми, потребителско име и т.н. Дайте ми насоки, че търсих, търсих и не знам как да го скрия.

# 8 360
Потребителското си име не можете да скриете.
Имейлът Ви е скрит за другите потребители.
Онлайн статусът Ви не е скрит - предполагам, че това са имали предвид потребителите, които са Ви писали.
За редакция на профила минете от мобилната на обикновената версия. Указания можете да намерите тук.

# 8 361
  • София
Искам да попитам, e-mail-ът, с който е направена регистрацията и се вижда като отворя профила си във форума, видим ли е за останалите потребители?

Редактирам се: Извинете, не видях, че предния пост съдържа отговора на въпроса ми!

# 8 362
Здравейте. Как мога да преглеждам темите и отговорите си, за мобилния сайт поне не виждам такава функция

# 8 363
Мобилната версия е олекотена и няма такава възможност. Минете на обикновената (бутонът е в долния край на екрана) и в профила си ще намерите списъка с постовете и темите, които сте публикувала.

# 8 364
Здравейте, бях постнала тема на кирилица, с име Анален секс, исках съвет и препоръка, нямаше нищо вулгарно в нея, може ли да попитам защо темата е изтрита, аз ли съм направила нещо грешно?

# 8 365
  • Sofia
Съвсем спокойно можете да се възползвате от съветите и препоръките в съществуващите по въпроса теми.

# 8 366
Моля за пореден път да се обърне внимание, че изкуственият интелект, който избира т.нар. "препоръчани теми" е тъп като г*з.

Подфоруми, в които не съм влизала никога през живота си; теми, от които ни най-малко не се интересувам, пързалки, простотии, и може би най-важното - с дни и седмици на челно място там стоят теми, които НЕ СА АКТИВНИ от години.  
Няма ли някакъв редизайн да се направи на тая първа страница, така че поне да можеш да избереш опция да не ги виждаш за добро утро всеки път, когато влезеш във форума?!
Все си мисля, че трябва малко по-приветливо и адекватно посрещане на потребителите. Освен ако целта не е да ги прогоните по-бързичко, естествено. Но се съмнявам да е това Simple Smile

# 8 367
  • Русе
margarita11 - реклама

# 8 368
Благодарим за сигнала!

# 8 369
  • Русе
Не се отказва лесно туй момиче - реклама отново същата
 https://bg-mam.ma/p/1103142/38577601

Общи условия

Активация на акаунт